WOBs

Регулярне очищення кісточок для макіяжу є обов’язковою процедурою під час їх тривалого використання. А, якщо ви візажист і пензлики для мейкапу є вашими головними творчими інструментами, то щоденна дезінфекція має бути швидкою та ефективною. WOBS розробив унікальну лінійку засобів по догляду за пензлями, найбільш універсальними серед яких є професійний експрес очисник для кісточок та серветки для очищення і дезінфекції косметичних пензлів від WoBs.

Серветки для очищення пензлів від ВоБс

 
WOBs

Серветки для очищення пензлів від ВоБс – швидкий та дієвий догляд без зайвих зусиль

Використання серветок для очищення кистей та експрес очисника є надзвичайно зручним та ефективним способом підтримувати чистоту ваших б’юті-інструментів, який має низку беззаперечних переваг:

готовоРезультативність. Антибактеріальні компоненти, які входять до складу серветок, забезпечують швидку та дієву дезінфекцію пензликів, запобігаючи поширенню бактерій та мікроорганізмів, які можуть викликати запалення.
готовоДелікатність. Засоби від ВоБс дбайливо очищають кісточки, незалежно від їх наповнення. Вони глибоко проникають між ворсинками, делікатно вбираючи залишки пилу та косметичних засобів, не пошкоджуючи при цьому структуру натурального ворсу й синтетичного волокна.
готовоЕкономічність. Серветки для очищення пензлів мають спеціальний прошарок, завдяки якому обидві сторони є абсолютно незалежними одна від одної, що дозволяє використовувати кожну з них окремо. А дієва рецептура очищувача забезпечує його економне використання на тривалий час.
готовоПриємний запах. Серветки та очисник для пензлів макіяжних мають особливий аромат, що додає комфорту від час їх використання. 
готовоУніверсальність. Очищувальні засоби від ВоБс здатні впоратись з будь-якими забрудненнями, ефективно очищуючи кісточки від косметичних засобів сухих, кремових, жирних та гелевих текстур.

Очищення професійними засобами від WoBs потребує мінімум часу, забезпечуючи при цьому бездоганний результат. Для початку нанесіть очищувач для кісточок на пензлик або серветку. Для того, щоб активні компоненти почали діяти, зачекайте 10-15 секунд. Після цього сухою серветкою або ватним диском очистіть вашу кисть і дочекайтесь її повного висихання. За необхідності повторіть процедуру. Час висихання залежить від розміру кісточки та ступеня її забруднення.

 
WOBs

Купити серветки для очищення пензлів від WoBs, щоб зробити догляд за кісточками швидким та ефективним

Замовити онлайн засоби для очищення макіяжних кісточок на ВОБС – найкраще рішення для оптимізації догляду за вашими пензликами і ось чому:

готоводбайливе ставлення до улюблених пензликів стане гарантом бездоганного мейкапу;
готовопри мінімальних витратах часу ви отримаєте максимально дієвий результат;
готовоекспрес очисник та професійні серветки для очищення кісточок для макіяжу на WoBs здатні впоратись з будь-якими забрудненнями, що є ключовим моментом для підтримки здоров’я шкіри, про важливість якого ми писали у статті «Чи справді очищення кісточок для макіяжу допомагає уникнути висипань?».

професійний експрес очисник для кісточок

WoBs пропонує широку лінійку професійних засобів для очистки кісточок, серед якої ви можете купити серветки для очищення пензлів та експрес очисник у зручному для вас форматі, щоб ваші б’юті-інструменти завжди були доглянутими та служили вам довгі роки.