WOBs

Догляд за кісточками для макіяжу є не менш важливим етапом, ніж вибір якісних косметичних засобів. Адже секрет бездоганного мейкапу криється не тільки в майстерності створювати приголомшливі образи, а й у підтриманні в належному стані ваших інструментів для візажу. І мова не тільки про красу, перш за все, це турбота про здоров’я вашої шкіри. Використовуючи пензлики для нанесення тонального крему, пудри, консилера, засіб для миття кісточок має завжди бути під рукою. 

купити спрей для чистки кистей wobs

 
WOBs

Як часто треба мити кисті для макіяжу? 

Частота миття пензликів залежить від того, для якої косметики ви їх використовуєте. Щоденне очищення кісточок для макіяжу є обов’язковою процедурою для інструментів, призначених для нанесення засобів кремової текстури. Жирна кисть з залишками вчорашньої косметики навряд чи допоможе вам зробити рівний мейкап і, крім того, її повторне використання може призвести до проблем зі шкірою. Залишки косметичних засобів, волога в поєднанні з пилом та брудом – ідеальне живильне середовище для мікроорганізмів. Якщо регулярно не використовувати очищувач кісточок для макіяжу, можна суттєво нашкодити своїй шкірі. Запалення, висипання, свербіж та почервоніння – це ті наслідки, до яких може призвести відсутність догляду за пензликами.

То як часто треба мити кисті для макіяжу? Для того, щоб підтримувати чистоту ваших інструментів, достатньо раз на тиждень використовувати очисник для кісточок для макіяжу, призначених для сухих засобів, і щодня проводити гігієнічні процедури пензликам для кремових та рідких текстур.

 
WOBs

Засіб для очищення кісточок та серветки для очищення кісточок – ефективна комбінація для підтримання чистоти та гігієни ваших інструментів

Український виробник кісточок WoBs – це турбота про вашу красу у найменших деталях. Ми пропонуємо не тільки професійні пензлі для макіяжу бездоганної якості, а й широкий вибір засобів для їх комплексного очищення. Перед тим, як мити кисті для макіяжу, оберіть для себе засіб у зручному форматі, адже нам є, що вам запропонувати: 

готовоЕкспрес очисник для пензлів WoBs Standart – універсальна рідина для очистки кистей, яка чудово працює як з натуральним, так і з синтетичним ворсом. Цей продукт ретельно та швидко дезінфікує та очищає інструменти від жирних, кремових та сухих косметичних засобів. 
готовоОчищувач для кісточок MaqPro Brush Cleanser. Його інноваційна антибактеріальна та противірусна формула бережно очищує натуральний та синтетичний ворс. ВоБс пропонує купити спрей для очистки кистей зі зручним розпилювачем, який дозволяє швидко та економно обробити пензлики будь-якої форми та щільності, очищуючи кожну ворсинку.
готовоОчищувач для кісточок Wobs by Esti premium – ідеальний засіб для догляду за натуральним ворсом. Він не містить спирту, не має запаху, делікатно та ефективно дезінфікує та зволожує пензлики. Ця чистка для кісточок підходить для будь-якого типу ворсу, включаючи преміальні складові. 
готовоМило для очищення та миття пензлів для макіяжу WoBs володіє відновлювальною дією. Формула активної піни забезпечує глибоке проникнення між лусочками ворсу і ретельне очищення пензликів. Його можна використовувати як для натуральних, так і для синтетичних волокон, зберігаючи ідеальну чистоту ваших кистей.
готовоНа нашому сайті ви можете замовити салфетки для очистки кистей, які здатні впоратись з будь-якими забрудненнями. Вони дуже ефективні та економні у використанні, адже обидві сторони серветок завдяки спеціальному просоченню є абсолютно незалежними, тому кожну з них можна застосовувати для очищення пензлів. Пару хвилин після дезінфекції і ваші кісточки чисті, сухі та знов готові до роботи.

Ми завжди піклуємось про зручність та комфорт наших клієнтів, тому пропонуємо використовувати очисники для макіяжних пензлів від Вобс в комплекті з силіконовим килимком. Він легко фіксується на руці і значно спрощує і пришвидшує процес очистки. Засіб для очищення кісточок допоможе вам завжди підтримувати інструменти для мейкапу в ідеальному стані, а маючи під рукою серветки для очищення кісточок, ваші пензлики будуть доглянутими в будь-якому місці. 

Чистка кісточок для макіяжу спеціальними засобами має низку переваг:

готовоТурбота про стан шкіри. Регулярне очищення пензлів дозволяє уникнути подразнень та висипань. Наносячи косметику чистими продезінфікованими кісточками, ви, перш за все, дбаєте про власне здоров’я.
готовоЯкість макіяжу. Очищені пензлики, без залишків косметики, бруду та пилу, набагато ефективніше і якісніше наносять косметичні засоби.
готовоДовговічність. Використовуючи засоби для догляду за кісточками від українського виробника WOBS, ви подовжуєте термін їх служби, зберігаючи структуру кожної ворсинки.
 
WOBs

Купити засіб для очищення пензлів від WOBS – ідеальна можливість покращити догляд за вашими кісточками та зберегти шкіру здоровою й сяючою

засіб для миття кісточок  Вобс

Регулярний догляд за кісточками для макіяжу забезпечує не лише бездоганне нанесення косметичних засобів, а й сприяє збереженню чистоти та гігієни інструментів, що є запорукою здоров’я вашої шкіри. WOBS пропонує купити засіб для очищення пензлів, який ніжно та делікатно дезінфікує кисті, не пошкоджуючи ворс та дбаючи про стан вашої шкіри.