WOBs

Завершення мейку – відповідальний процес, до якого варто ставитися з відповідною увагою. Невдалий останній штрих, а саме – нанесення пудри – може стати фатальною помилкою і зіпсувати тон вашого обличчя. Але щоб їй запобігти вам достатньо лише підібрати правильний тон та пензель для пудри. Саме він стане запорукою ідеального результату і допоможе вам завершити мейк найкращим чином.

 
WOBs

Пензлик для пудри – усе, що ви маєте знати

купити кісточку для пудри wobs

Правильна кісточка для нанесення пудри має велике значення. Варто зауважити, що від кисті, якою ви будете наносити пудру, залежать важливі моменти:

готоворівномірність нанесення 
готоволегкість або щільність шару
готовоматовий або блискучий ефект
готовозакріплення тону 

Використання саме високоякісних кісточок у макіяжі також має своє значення. Радимо обирати професійні кісточки для макіяжу. 

готовозазвичай вони створені за потребами майстрів візажу – тобто з увагою до деталей
готовокисті з якісних матеріалів не тільки прослужать вам довше, а й збережуть вашу шкіру від подразнень та висипань

Залежно від бажаного вами результату існують різні види пудри – відповідно, й різні види кісточок. Ми розробили для вас рекомендації щодо вибору й використання пензлів українського виробника WoBs. Це допоможе вам визначитися, яку краще купити кісточку для пудри для ідеального завершення вашого мейкапу.

  1. Натуральна кисть для пудри – зроблена з натурального ворсу, що робить її зручною та приємною на дотик. Підійде, якщо ви хочете закріпити тональну основу, але при цьому залишити покриття легким та допоможе створити ефект сяйва. Ви також можете обрати факелоподібну форму, адже завдяки її загостренню ви зможете пропрацювати навіть маленькі ділянки обличчя.
  2. Кисть кабукі для пудри – для варіанту пудри, що добре перекриває обличчя. Допомагає створити матуючий ефект, підійде для пудри без тональної основи під нею. Завдяки щільно набитій кисті кабукі ви зможете створити рівний і щільний тон, що стане запорукою довершеного фінішу.
  3. Пензель для мінеральної пудри – ідеально підійде саме крупна кисть, яка зможе осягнути більшу зону роботи. Для більш легкого ефекту радимо кісточку округлої форми, але якщо бажаєте щільнішого покриття – більш пласку. Кисть створена для рівномірного покриття обличчя та накладення пудри під базу. Додасть ефект сяйва та допоможе перекрити усі бажані недоліки.

Наш асортимент містить усі ці кісточки й навіть більше – переходьте в інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу – WoBs та ознайомтеся детальніше.

 
WOBs

Купити пензлик WoBs для пудри – найкращий фініш вашого макіяжу

Отже, ідеальний фініш у макіяжі залежить від того, яку кисть для пудри купити ви оберете. Пудра – важлива завершальна деталь мейку, адже вона здатна перекрити недоліки шкіри, надати обличчю потрібного тону та створити привабливе сяйво. Але цього можливо досягти лише з якісною кісточкою для пудри.

кисть для пудри купити вобс

Пензлики WoBs – надійний та зручний інструмент у створенні ваших найкращих мейків. Саме з нами ви зможете відкрити для себе довершеність та унікальність образів, для яких потрібно не набагато більше, ніж лише якісний пензлик. Ми, WoBs – виробник кісточок, який дбає про якість і зручність користування нашими інструментами. Ми створюємо практичний, стильний дизайн, який схвалюють професійні візажисти. Наші менеджери детально розберуть та підкажуть, яку вам краще замовити професійну кісточку для пудри в онлайн-магазині WoBs. Переходьте до нашого онлайн каталогу та оберіть свій спосіб ідеально завершити мейкап вже зараз.