WOBs

Пудра – косметичний засіб, який використовують на завершальній стадії макіяжу, щоб гарно зафіксувати тональну основу і прибрати зайвий блиск. З її допомогою можна підкреслити виразність ліній обличчя, зробити ніжний акцент на вилицях і приховати почервоніння та подразнення. Пудра є в будь-якій косметичці,і кожна жінка обирає свою улюблену текстуру під свій тип шкіри та вподобання при нанесенні. То як підібрати ідеальний професійний пензлик для певного типу пудри, щоб результат виправдав очікування?

Професійний пензлик для пудри wobs

 
WOBs

Професійний пензлик для пудри. Натуральний ворс чи синтетика? Який обрати?

WOBS - український виробник професійних кісточок для макіяжу, який пропонує величезний вибір висококласних інструментів для мейкапу. Кисті для пудрипредставлені з натурального та штучного ворсу. Обидва варіанти мають бездоганну якість, але відрізняються своїми призначенням. В залежності від текстури косметичного засобу, на сайті ВоБс ви можете обрати свій ідеальний пензлик:

готовоКомпактна. Цей продукт трішки примхливий при нанесенні, тому для того, щоб уникнути нашарування і рівномірно розподілити пудру по шкірі обличчя, слід купитикісточку для пудри. Найкращим варіантом стане широкий пухнастий пензлик з натурального ворсу кашмірської кози. Він ніжно і ефективно легкими рухами, без зайвих зусиль наносить сухі косметичні засоби та рівномірно їх розподіляє, роблячи шкіру ніжною та гладенькою, з приємним матовим відтінком. 
готовоКрем-пудра. Вона схожа за консистенцією на тональний крем, але більш щільна за текстурою. Відмінний вибір для власниць сухої шкіри. Для ідеального її нанесення радимо купити пензлик ВоБс для пудри з синтетичного волокна. Наприклад, кисть кабуки для пудрикруглої форми з щільною набивкою біля основи. Виконана із зносостійкого та довговічного таклону, який чудово поглинає косметичний засіб і дозволяє рівномірно розподілити його як на великих, так на маленьких ділянках. 
готовоРозсипчаста. Вона не маскує недоліків, проте надає шкірі благородної матовості та здорового вигляду. Для кращої її фіксації, краще перед нанесенням застосовувати зволожуючий крем. Кисті для макіяжу натуральний ворс зі щільною структурою пучка допоможуть рівномірно і делікатно тонким шаром розподілити косметику. Цей інструмент виконаний з натурального ворсу кози, який вбирає в себе тільки необхідну кількість засобу, не створюючи візуального перевантаження на шкіру обличчя. Ця плоска кисть для пудримає універсальну форму с рівним кінчиком, що сприяє чіткому та точному нанесенню.
готовоЗапечена. Може створювати матовий або глянцевий ефект. Ідеальна для будь-якого типу шкіри. На вигляд вона дуже схожа на компактну, але при найменшому дотику набуває ніжної розсипчастої текстури. Тому для роботи з нею найбільш доречними стануть кісточки для пудри і тоналки з натурального ворсу.
готовоМінеральна. Окрім краси, вона дарує шкірі безліч корисних вітамінів та мінералів, дбаючи про її стан та здоров’я. Для неї ми радимо замовити кісточку для пудрисинтетикакулеподібної форми та щільною набивкою. Вона легко очищується і чудово справляється з нанесенням такого типу косметики.
 
WOBs

Купити кісточку для пудри від WOBS, щоб вдосконалити свій макіяж

Купити кісточку для пудри від WOBS

Замовити професійну кісточку для пудри в інтернет-магазині WoBsви можете на свій смак, вподобання та особливості текстури вашого улюбленого косметичного засобу. WOBSпропонує купити кісточку для пудриз високоякісного інноваційного і непримхливого у догляді таклону для роботи з кремовими текстурами. Або обрати варіант з розкішного натурального ворсу, який ніжно та ефективно працює з сухою косметикою.