WOBs

 Стрілки є незамінною частиною макіяжу: вони роблять погляд виразнішим, дозволяють змінити форму ока або підкреслити лінію вій. Але намалювати рівні та акуратні стрілки наразі є справжнім челенджем. Усі ми прагнемо до створення тонких ліній аби підкреслити макіяж очей. Але можна враз полегшити життя – використовуючи спеціальні пензлики для стрілок. Вони тонкі та мають форму, створену для малювання елегантних ліній. Ми дібрали для вас декілька лайфхаків, що допоможуть намалювати ідеальні стрілки навіть новачкам разом із кісточками для підводки від WoBs.

кісточки для підводки від WoBs

 
WOBs

Як намалювати рівні стрілки, використовуючи професійну кисть для стрілок?

Симетричні стрілки – не така вже й недосяжна мета, якщо знати деякі лайфхаки та купити кісточки для підводки. Ось поради, що допоможуть вам намалювати довершені стрілки:

готовоСпробуйте метод крапок – поставте маленькі крапочки на верхній повіці, намітивши таким чином контур своєї майбутньої стрілки. З’єднайте крапки між собою, використовуючи кисть для тонких ліній, що ідеально впорається із такою роботою.
готовоЯкщо ваша підводка закінчилася у найбільш невдалий момент – не біда, адже ви можете замінити її тушшю для вій. Скошена кисть для стрілок ідеально підійде для нанесення туші як рідкої підводки.
готовоВикористайте стару візитну карту – прикладіть її під нахилом до краю вашого ока – і так вона стане деякою імітацією лінійки. Просто проведіть лінію вздовж картки, використовуючи кисть для тонких ліній із кутовим нахилом наконечника. Це звільнить вас від спроб правильно розташувати свою руку.
готовоВикористання шматочків тонкого скотчу – його можна застосувати аналогічно до візитної картки, а можна й наклеїти одразу два шматочки, формуючи біля ока пусте місце у формі стрілки, яке залишиться лише зафарбувати. Також можна використати кисть із заокругленим краєм, що бездоганно підійде для сухої підводки.
готовоЯкщо ви вже маєте деякі навички та хочете, щоб макіяж був стійким та тримав свою яскравість тривалий час – спробуйте використати гелеву підводку. Але для такого методу варто купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей, адже вона зроблена із силікону і добре тримає свою форму, що підійде для впевнених ліній.

Наш сайт також містить статтю про правильне малювання подвійних стрілок, яку ми радимо вам переглянути.

 
WOBs

Кисть для тонких ліній від WoBs – якість, варта того, щоб її купити

Кисть для тонких ліній від WoBs

Наш онлайн-магазин професійних кісточок для стрілок бренду WoBs вирізняється індивідуальним підходом до кожного клієнта. Наші професійні менеджери допоможуть вам підібрати, які краще купити кісточки для стрілок, згідно із вашими побажаннями. У нас якісне обслуговування та швидка доставка, а кожен наш пензлик для макіяжу виробляється з особливою любов’ю. Замовити кисть для тонких ліній, зі скошеним краєм, із силіконовим кінчиком, нахиленим наконечником тощо можна у нашому інтернет-магазині WoBs. Зробіть свої стрілки неперевершеними, разом із нашими професійними кистями для тонких ліній.