WOBs

Пудра відіграє велику роль у створенні макіяжу. Вона допомагає пропрацювати тон шкіри або закріпити іншу косметику. Проте, крім звичайної пудри існує ще й дещо інше – прозора пудра. 

 купити кісточку для пудри wobs

Така пудра справляється зі своїми функціями навіть краще за звичайну, за умови, що у вас є правильно підібраний пензлик для пудри. Вам може здатися, що коли вона прозора, то й не дасть жодного ефекту. Проте така пудра найкраще впорається із фіксацією та створенням матового ефекту. Правильні професійні кісточки для макіяжу допоможуть вам використати усі її можливості.

 
WOBs

Найкращі поради та особливості, коли ви обираєте кисть для пудри

Перед тим, як купити кісточку для пудри, важливо більше дізнатися про те, як її підібрати. Ми розглянемо детальніше особливості нанесення пудри, види кісточок та надамо рекомендації щодо вибору правильного пензлика.

Види кісточок, які підійдуть для нанесення прозорої пудри:

готовоКисть для пудри з натурального ворсу. Якщо ви хочете закріпити свій мейк і створити матовий ефект – ця кисть для вас. Ви можете обрати кисть круглої форми – завдяки їй ви зможете пропрацювати найменші ділянки обличчя. Прозора пудра гарно впорається з цим, адже завдяки відсутності пігменту вона не підкреслює пори та зморшки.
готовоВелика кисть для пудри. Створена для легкого рівномірного нанесення. Так, ви зможете нанести шар пудри на обличчя, не обтяжуючи його. Завдяки щільній великій кисті пудра надасть шкірі гладкий та природний ефект.
готовоКисті для мінеральної пудри. Ви також можете надати перевагу мінеральній прозорій пудрі. Завдяки правильній кисті вона гарно вирівняє тон шкіри та ідеально зафіксує ваш макіяж. Для більш легкого ефекту радимо кісточку округлої форми, але якщо бажаєте щільнішого покриття – більш пласку. 

Прозора пудра має деякі особливості щодо її нанесення:

готоводля легкої фіксації макіяжу та матового ефекту наносьте пудру м’яким пензлем. Достатньо набрати на нього невелику кількість пудри, і легкими круговими рухами розтушувати її
готовоТонкий шар пудри, нанесений маленьким пензликом, здатен загладити дрібні зморшки навколо очей та ідеально розташувати на них тіні
готовоНадлишки пудри можна струсити великим віяловим пензликом

Купити пензлик WoBs для пудри – найкращий варіант, якщо ви хочете почати використовувати прозору пудру. Наші пензлики високої якості створені для ідеального нанесення таких косметичних засобів. Прозора пудра давно стала трендом у мейках візажистів, а разом із нею і наші кісточки – адже майстри макіяжу в захваті від можливостей, які відкривають наші інструменти.

купить очиститель для макияжных кистей WOBS

Асортимент нашого магазину містить різноманіття кісточок для пудри, таких як:

  1. кисті для пудри з натурального та синтетичного ворсу
  2. кисті для пудри заокругленої форми
  3. кисті для пудри плоскої форми
  4. кисті кабукі
  5. кисті для мінеральної пудри
  6. кисті для пудри великого і маленького розміру

Та багато всього іншого!

 
WOBs

Купити кисть для пудри WoBs – запорука вашого ідеального нанесення прозорої пудри

Отже, прозора пудра є неймовірним рішенням – коли його супроводжує правильний підбір кісточки для її нанесення. Використовувати WoBs пензлики – ваша можливість досягти ідеального результату для вашого мейку та взяти усе від можливостей прозорої пудри. Інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WoBs створює лише високоякісні кісточки, призначені для тривалого використання та найкращого результату. Наші професійні менеджери допоможуть вам обрати, яку краще замовити онлайн кісточку для пудри українського бренду WoBs. 

Радимо перейти до нашого каталогу для більш детального ознайомлення з асортиментом кісточок для нанесення пудри.