WOBs

Пензлики для макіяжу – незамінні інструменти у створенні мейкапу. Їх різноманіття дозволяє широко використовувати кисті у різних б‘юті потребах: нанесення, розтушовування, створення контурину. У великій різноманітності кісточок для макіяжу, необхідно розуміти - які та для чого використовуються, та які пензлі підійдуть для відповідної техніки мейку. Особливо – варто звертати увагу на якість виготовлення пензлів, адже саме це зумовлює ваш комфорт під час макіяжу та довговічність інструментів.

купити кисті для макіяжу вобс

 
WOBs

Професійні кисті для макіяжу WoBs – з увагою до деталей

Найважливіший принцип виробництва кісточок для макіяжу WoBs  – використання якісних матеріалів. Найкраще придбати якісний пензлик один раз, ніж витрачатися декілька разів на такі, чий ворс буде швидко псуватися та розпушуватися. Окрім того, неправильно підібраний матеріал кісточок для макіяжу може залишити наслідки на вашій шкірі: подразнення, висипання тощо. 

Wobs виготовляє лише натуральні кісточки для макіяжу та пензлі з якісного синтетичного ворсу. Наші щіточки для макіяжу розробляються з великою увагою до деталей, адже дуже важливо, щоб кісточку було комфортно тримати у руці та щоб вона мала ідеальну довжину. За допомогою пензлів WoBs можна створювати не лише щоденний базовий макіяж, а й дещо більше, наприклад, професійний мейк та деталізований образ чи наносити грим із складними техніками. Адже наші щіточки для макіяжу створені з натуральних та якісних матеріалів, приємні на дотик, та мають практичний й стильний дизайн, розроблений саме для легкого нанесення косметичних засобів. Таким чином створення мейкапу стає справжньою насолодою завдяки інструментам для макіяжу від WoBs.

 
WOBs

Як обрати та які купити професійні кисті для макіяжу?

Для створення неймовірного мейку, вам необхідно зробити правильний вибір у тому, які кісточки для макіяжу купити. При виборі пензлів слід враховувати різні аспекти, як, наприклад, мета вашого використання: для повсякденного чи професійного макіяжу. Є різниця між пензлями для нанесення рум’ян, тіней або тону, також різні техніки потребують різних кистей. Для роботи із вологою косметикою краще обрати синтетичний ворс, що краще вбирає її у себе, а для сухої – натуральний, адже він краще затримує косметику між ворсинками. Не варто економити на пензлях, зосереджуючись лише на косметиці, адже щоб нанести її гарно та виграшно вам необхідні кісточки, призначені для цього - високої якості. Ми створили для вас перелік професійних пензликів для макіяжу - must have, які ви можете купити у нашому інтернет-магазині ВОБС, а саме:

готовоКисті для брів – завдяки яким можна виділити та надати гарної форми вашим бровам
готовоКисті для стрілок – допоможуть намалювати ефектні та акуратні стрілки й тонкі лінії
готовоКисті для нанесення тону – рівномірно розподіляють тональний крем, надаючи однорідності кольору обличчя
готовоКисті для вій – допоможуть розправити та збільшити вії, надаючи глибини вашому погляду
готовоКисті для тіней – для рівномірного кольору та виразності очей
готовоКисті для помади – допоможуть легко зробити потрібний контур та зручно нанести колір 
готовоКисті для рум’ян – зроблять щоки ніжними, наносячи легкий рівномірний колір
готовоКисті для контурингу – допоможуть створити потрібні контури обличчя та виділити ваші найкращі риси
готовоКисті для хайлайтера – для ненав’язливого сяйва на обличчі
готовоКисті для пудри – для довершеного та яскравого образу
готовоКисті для олівцевої техніки – тонкі та зручні для чітких ліній та переходів
готовоВіялові кисті – допоможуть розподілити зайву косметику, не пошкодивши макіяж
готовоКисті для втирання та пігментів – добре тримають форму і допомагають промалювати деталі
готовоКисті для консилера – для зручного нанесення та приховання недоліків
готовоКисті для розтушовування тіней – допоможуть створити гарний градієнт прямо на ваших повіках
готовоА також ви можете купити кисті для макіяжу у цілому наборі, який може стати чудовим подарунком як для себе, так і для своїх близьких – найкраще рішення, коли наближаються свята.
купити професійні кисті для макіяжу wobs
 
WOBs

Для створення незрівнянних мейків варто лише купити професійні кісточки для макіяжу від Wobs 

Асортимент українського бренду WoBs пропонує вам професійні пензлі для макіяжу, а також цілі набори, що допоможуть зробити неймовірний мейкап як на кожен день, так і задля визначної події. Наш каталог містить кисті з різними видами ворсу, жорсткістю, формою та розміром пучка. Тож радимо вам обрати пензлик для макіяжу, що стане ідеальним інструментом для вашого використання.

WoBs пропонує вам кісточки для макіяжу, купити які будуть справжнім кроком до стильних та оригінальних мейкапів, що привертатимуть увагу і підкреслюватимуть красу. Щоб купити кісточки для макіяжу, варто обирати надійних виробників, тому інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WoBs Brush стане найкращим рішенням. Приєднуйтесь до тих, хто вже обрав кісточки Вобс – придбайте пензлі для макіяжу вже зараз!