WOBs

Легкий рум’янець – фінальний штрих будь-якого макіяжу, що надає шкірі сяяння, допомагає скорегувати форму лиця і зробити вдалі акценти. І саме правильно підібрані кісточки для нанесення рум’ян є головним секретом успішного та бездоганного мейкапу. Їх основне завдання полягає в рівномірному розподіленні та делікатному нанесенні косметичного засобу на шкіру обличчя. Пензлик для рум’ян допомагає контролювати кількість продукту, залежно від того, якого ефекту ви прагнете досягти при створенні природного чи вражаюче виразного образу. У цій статті розглянемо, як вибрати кисть для рум’ян, яка б стала ідеальним пензликом для роботи з косметичними засобами вашої улюбленої консистенції.

купити кисть для рум’ян Вобс

 
WOBs

Професійні пензлі для макіяжу: правила вибору кісточки під ваші улюблені рум'яна

Залежно від того, які за текстурою рум’яна ви використовуєте, професійні пензлі для макіяжу можна поділити на декілька основних видів.

Їх розрізняють за формою:

готовоКруглі. Такі кисті для рум’ян використовують для нанесення сухих текстур. Їх форма дозволяє рівномірно розподілити продукт, створюючи природний фініш макіяжу. Крім того, такий тип пензликів ідеально підходить для експериментів при змішуванні текстур рум’ян на обличчі
готовоСкошені. Особливість такого виду пензликів полягає у їх нестандартній формі. Скошена верхня частина дозволяє створювати чіткі контури, які підкреслюють виразність мейкапу, і акуратно розтушовувати косметичний засіб, уникаючи різких ліній. Скошена кисть для рум’ян є практично універсальною для роботи з будь-якими текстурами. 

За типом ворсу:

  1. Натуральні. Професійна кисть для рум'ян натуральний ворс у своєму складі містить найвищої якості. Це можуть бути моделі з ворсу кози, лисиці, поні або єнота. Таким пензликам притаманна надзвичайна м’якість та гнучкість, що дозволяє рівномірно розподіляти і ніжно розтушовувати косметичні засоби. Такі кісточки ідеально підходять для нанесення компактних або розсипчастих текстур, створюючи природний і гармонійний макіяж.
  2. Синтетичні. Кісточки для макіяжу професійні, виготовлені з синтетичного ворсу, зазвичай використовуються для роботи з кремовими та гелевими рум’янами. Вони ефективні в роботі, не вибагливі у догляді, безпечні для чутливої шкіри і досить економні.

Український виробник професійних кісточок для макіяжу WoBs пропонує широкий асортимент пензликів різної форми та щільності, з натурального ворсу або з високоякісного сучасного таклону, щоб ви обов’язково знайшли свій ідеальний варіант.

 
WOBs

Як правильно нанести рум'яна: кисті для макіяжу, які стануть вам у пригоді 

Нанесення рум’ян різної консистенції має свої невеличкі секрети для кожної із текстур. Пропонуємо вам кілька корисних порад, які допоможуть економно використовувати косметичні засоби і зробити ефектний мейкап: 

готовоКремові рум’яна бажано наносити на тональну основу перед пудрою. Для цього вам знадобиться кісточка для рум’ян з синтетичного ворсу. Вона вбере в себе необхідну кількість засобу і допоможе рівномірно розтушувати текстуру. 
готовоКомпактні. Для роботи з таким типом рум’ян найкраще підійдуть синтетичні пензлики. WoBs пропонує купити кісточки для макіяжу з різною формою пучків: скошена – для точного визначення контурів обличчя, округлої форми – для рівномірного розподілення та створення природного вигляду, широка – для делікатного розтушовування та рівномірності тону.
готовоСухі. Натуральна професійна кисть для рум’ян купити яку ви можете на нашому сайті, стане незамінною при роботі з пудровими текстурами. Перед використанням сухих рум’ян, необхідно припудрити обличчя, тим самим забезпечивши матову базу для їх нанесення.

Обираючи рум’яна, врахуйте декілька нюансів:

готовоКолір шкіри. Палітра рум’ян дозволяє обрати оптимальний варіант, який підкреслить виразність вашого образу. Для темної шкіри обирайте насичені відтінки, щоб надати їм виразності в загальному мейкапі.
готовоЗверніть увагу на рум’яна з перламутром. Теплі, світлі відтінки з легким відблиском виглядають максимально ефектно.
готовоНе бійтесь експериментувати. Поєднуйте відтінки між собою для створення природного і глибокого ефекту. 

Кисті для рум’ян від WoBs виготовлені з натурального або синтетичного ворсу зі щільною набивкою. Внаслідок цього косметика затримується між щетинками, на відміну від спонжа, який її поглинає більше, ніж це потрібно. Професійні кисті для макіяжу створені для того, щоб ви не замислювались над тим, як правильно нанести рум’яна, вони зроблять це за вас якісно та економно.

 
WOBs

Купити кисть для рум'ян від WoBs, щоб завжди виглядати бездоганно

Пензлик для рум’ян WOBS

WoBs пропонує широкий асортимент професійних пензликів для макіяжу, серед яких ви зможете підібрати та купити кисть для рум’ян, яка стане запорукою вашого стійкого мейкапу. Правильно підібрана кісточка гарантує не тільки естетичний макіяж, а й допомагає економно використовувати ваші улюблені рум’яна. Інтернет-магазин пензлів для мейкапу ВоБс – все, що потрібно для бездоганного макіяжу.