WOBs

На тижні моди в Мілані подіуми були сповнені чуттєвості та сміливості образів. Одним із ключових трендів краси, який активно використовували дизайнери та стилісти, для підкреслення виразності очей, в мейкапі – це віртуозні стрілки. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші з них та надамо кілька корисних порад стосовно того, яка кисть для стрілок вам знадобиться, щоб втілити найактуальніші тенденції макіяжу очей.

Професійна кісточка для стрілок від WoBs

 
WOBs

Професійна кісточка для стрілок від WoBs – секрет неймовірної виразності вашого погляду

Ми зібрали для вас найцікавіші образи, які були представлені на модній арені сезону осінь-зима 2024/25 в Мілані й хотіли б поділитись з вами основними секретами створення неповторних стрілок, які стали трендом цього показу:

готовоОчі, підкреслені підводкою або кремовими тінями. 
Такий вишуканий мейкап очей вимагає абсолютної точності та майстерності в нанесенні. Для того, щоб ваші стрілки були чіткими та виразними, а тонкі лінії ідеально рівними, рекомендуємо використовувати пензлик для стрілок та відтушування W3244. Ця маленька та тоненька кисть, яку пропонує інтернет-магазин макіяжних кісточок WoBs, має ідеальну форму для створення графічних ліній, а її м’які синтетичні ворсинки дозволяють з легкістю керувати їхньою товщиною. Використовуючи пензлик для підводки WoBs W3244, наберіть невелику кількість продукту на кінчик кисті. Почніть промальовувати стрілку від внутрішнього куточка ока, повільно рухаючись вздовж лінії повіки. Для створення делікатних тонких ліній, рухи мають бути легкими та ніжними, а для більш виразного ефекту, тиск на пензлик можна трохи збільшити. Замовити кісточку для тонких ліній на WoBs цієї моделі буде доречно навіть початківцям, оскільки вона дозволяє досягти ідеальної точності у створенні трендових стрілок, не вимагаючи професійного досвіду.
готовоВидовжені стрілки.
 Розкішний варіант виразних, дещо драматичних очей, з яким ми знайомили вас у нашій статті «Як намалювати подвійні стрілки з професійними кісточками правильно: покроковий гайд». Для виконання мейкапу у цій техніці вам знадобиться кісточка для стрілок W3245. З її допомогою починайте малювати стрілку від внутрішнього куточка ока вздовж лінії повік. Вона має бути досить широкою, а її кінчик – вузьким та загостреним, направленим до скронь. Мініатюрна форма, яку має ця кісточка для підводки, дозволить це зробити швидко та якісно. Для виразного ефекту підводка має бути насиченого чорного кольору, тому краще обирати кремовий або гелевий варіант. А скошенакісточка для стрілок W3245 стане ідеальним б’юті-інструментом для її нанесення. 
готовоГрафічна підводка.
Моделі з макіяжем очей у цій техніці вразили відвідувачів сміливістю та відвертістю образів. Для виконання таких стрілок радимо купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей W5601. Виконаний з силікону, цей пензлик ідеально підходить для ефектних розтушованих ліній. Тому ця кісточка для підводки купити яку ви можете в ВоБс, допоможе вам створити екстравагантні графічні стрілки різних геометричних форм, промальовуючи виразні лінії та ретельно розтушовуючи підводку за визначеним контуром. 

Не бійтесь експериментувати та втілювати нові трендові техніки у власний стиль. На нашому сайті ви можете купити професійні кісточки для макіяжу wobs, які допоможуть вам вдало та професійно відтворити неймовірні ідеї для макіяжу очей..

 
WOBs

Купити кисть для стрілок на WOBS, щоб створити свій неповторний мейкап очей 


Купити кисть для стрілок на WOBS
Виробник професійних пензлів для макіяжу ВоБс пропонує широкий асортимент високоякісних б’юті-інструментів, які допоможуть вам опанувати мистецтво мейкапу в будь-якій техніці. Якщо вам хочеться додати родзинки в свій образ та спробувати щось нове й креативне, настав час купити кисть для стрілок від WOBS і вразити себе та навколишніх чуттєвим та професійно виконаним макіяжем очей.