WOBs

Найкращий спосіб надати образу особливої родзинки – зробити акцент на очі. Тому стрілки вже далеко не перший сезон поспіль на піку популярності. Вони роблять погляд виразним та відкритим. Майстрам індустрії краси настільки сподобалась ця техніка перевтілення, що вони, тримаючи в руках кісточку для нанесення підводки і тонких ліній із силікону, чаклують нею настільки вправно, що їм вдається навіть візуально змінити розріз очей. Тренд цієї зими – графічні стрілки для очей. Лайфхаки нанесення з професійними кісточками для стрілок від WoBs допоможуть розібратись, як і чим їх потрібно правильно малювати. 

Кісточка для стрілок від ВоБс

 
WOBs

Кісточка для стрілок від ВоБс для ідеальних графічних стрілок

Стрілки – елемент візажу, який вже давно став улюбленим серед б’юті майстрів і не поспішає виходити з моди. Головне – підібрати свої ідеальні: тонкі, ледь помітні, широкі чи графічні. Останній варіант – ультрамодний та яскравий. Це вибір впевнених, сильних духом, сміливих та сучасних, які ні на крок не відстають від тенденцій моди.

Професійні кісточки для макіяжу від ВоБс та чотири простих кроки зроблять графіку на ваших очах неймовірно чіткою та чарівною:

готовоНаносимо на повіки тіні ніжно рожевого відтінку з ефектом мерехкотіння. Для цього ідеальною стане кисть для нанесення тіней з соболя, вона швидко і рівномірно профарбує повіки і підготує основу для подальшого мейкапу.
готовоМалюємо стрілки. В графічній техніці кисть для стрілокмає бути не одна. Для створення яскравого та насиченого образу бажано використовувати комбінацію із декількох інструментів. На цьому етапі кисть для тонких ліній закладає фундамент малюнку. З її допомогою дуже зручно профарбовувати контур. А от для очей монолітної форми або з «капюшоном» краще підійде скошена кисть для стрілок. Надзвичайно тонка та ніжна, забезпечує неймовірну точність нанесення найтонших, ледь помітних ліній. На наступному етапі знадобиться кісточка для підводки купитияку пропонує ВоБс, вона має силіконову основу і трохи відрізняється від своїх аналогів. Це вже не просто пензлик для стрілок, це кисть, що ідеально розтушовує лінії і рівномірно розподіляє косметику в тонких вигинах. Ця кісточка для підводки допомагає гармонійно поєднати графічні елементи, роблячи переходи між лініями різної товщини та кольорів контрастними і водночас лаконічними. Маючи в своєму арсеналі кисть для стрілок, та ще й не одну, ви самостійно зможете намалювати професійні графічні стрілки, не гірші, ніж у моделей з обкладинок журналів.
готовоДодаємо виразності області під очима. Тут знадобиться ваша вправність та впевненість. Щоб намалювати максимально чіткі та рівні лінії під очима, радимо купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей від WoBs.  Дуже цікаво буде виглядати контрастне поєднання кольорів на верхній та нижній повіці. Кісточка для стрілокВоБс допоможе вам зробити акцент від куточка ока до середини, що підкреслить лінію нижніх вій.
готовоНайбільш вдалим завершенням такого яскравого макіяжу є нанесення матової помади. Це ще більше підкреслить космічність ваших графічних стрілок.

Чотири кроки – і ви неперевершені. Щоб опанувати тонкості малювання графічних стрілок, варто замовити пензлик для тонких ліній в інтернет-магазині WoBs, а ще краще купити професійні кісточки для макіяжу wobs у базовій комплектації, які стануть вашим натхненням і вірним помічником в створенні креативних образів.

 
WOBs

Купити пензлик для стрілок від WoBs для небанальних стрілок під ваш настрій

Купити пензлик для стрілок від WoBs
Wobs - професійні кісточки для макіяжу українського виробництва, які відчувають руку майстра, його задуми і втілюють у реальність сміливі, іноді навіть зухвалі та креативні фантазії у чітких лініях мейкапу. WoBsв своєму онлайн-каталозі пропонує величезний вибір інструментів для візажу, серед якого ви обов’язково знайдете свій, щоб купити пензлик для стрілокдля вашого неймовірного погляду.