WOBs

Недарма очі називають дзеркалом душі, адже вони першими привертають увагу оточуючих і роблять кожен образ виразним та неповторним. Саме тому макіяж очей – це один із ключових елементів, який відіграє особливу роль у процесі створення професійного мейкапу. У цій статті ми розкриємо основні секрети, що допоможуть вам зробити бездоганний макіяж очей і розглянемо, які професійні кісточки ВОБС вам для цього стануть у пригоді.

Кісточка для підводки ВОБС

 
WOBs

Кісточка для підводки та пензель для тонких ліній від WoBs – те, що потрібно для виразності вашого погляду

Головне завдання макіяжу очей полягає в тому, щоб підкреслити їх красу, глибину та виразність, зберігаючи індивідуальність кожного образу. Ми підготували для вас покрокову інструкцію створення бездоганного мейкапу, який зачаровує:

готовоПершим важливим етапом створення макіяжу очей є підготовка шкіри для подальшого нанесення косметичних засобів. Використовуйте базовий тональний крем або консилер, щоб вирівняти тон і приховати недоліки. Найкращим інструментом для цього стане кисть для обличчя W5222, яка допоможе рівномірно розподілити продукт і створити ідеально гладку основу для вашого мейкапу.
готовоДля другого кроку вам знадобиться пензлик для стрілок W3238 та світла пудра, яка візуально збільшить очі та зробить їх більш виразними. Виконана з синтетичного таклону, кисть для стрілок W3238 вирізняється особливою пружністю і має низькі поглинаючі властивості. Використовуючи цю кісточку, нанесіть світлу пудру на всю поверхню повіки. Унікальна форма, яку має скошена кисть для стрілок, є найуніверсальнішою в цій лінійці пензликів. Купити кісточку для стрілок W3238 буде корисно для роботи у будь-якій техніці мейкапу. Її зручний язичковий кінчик дозволяє пропрацьовувати найделікатніші ділянки ока, а бічна сторона – провести лінію необхідної товщини та ефективно розтушувати косметичний засіб по всій поверхні повіки.
готовоДалі візьміть гелеву підводку та кисть для тонких ліній W3245. Почніть наносити підводку з внутрішнього куточка ока, промальовуючи тонкі, рівні лінії вздовж верхнього контуру вій. Ця маленька та тоненька кісточка для підводки виконана з якісного синтетичного ворсу та є незамінним інструментом для делікатних ліній. З її допомогою ви зможете додати легкий виразний кут на кінцях, що тільки підвищить ефект вашого мейкапу.
готовоПереходьте до нижніх вій. Для цього етапу ми пропонуємо купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей W5601, виконану з силікону. Це не пензлик для класичної тонкої стрілки, до якої всі звикли. Ця кісточка для стрілок допомагає розподілити косметичний продукт у важкодоступних вигинах, створюючи ідеально тонку лінію або ледь розтушовуючи її для більш природного вигляду.
готовоНа фінішному етапі вашого мейкапу очей зробіть акцент на виразності ваших вій. Спробуйте підібрати туш, яка витягує вії та одночасно надає їм об’єму. Кисть ВоБс W5009 допоможе вам рівномірно розподілити продукт, охайно профарбовуючи кожну вію і роблячи ваш погляд відкритим та ефектним.

Поетапно виконуючи ці нескладні кроки та використовуючи високоякісні пензлики, які пропонує інтернет-магазин кісточок для макіяжу Wobs, ви самостійно зможете зробити неперевершений макіяж очей, який підкреслить природну красу та надасть виразності вашому погляду.

 
WOBs

Пензлик для стрілок та кісточка для підводки купити на WoBs: ідеальні інструменти для професійного мейкапу очей

пензлик для підводки купити wobs

Використання якісних кісточок є невіддільною частиною створення бездоганного макіяжу очей. Професійні пензлики для мейкапу купити на WOBS ви можете для створення неповторних образів у найскладніших техніках макіяжу. На нашому сайті кисті для стрілок представлені в широкому асортименті форм та розмірів. Пензель для стрілок, кисть для тонких ліній, кісточка для підводки купити які ви маєте можливість за доступною ціною в інтернет-магазині WoBs, – незамінні інструменти для вашого довершеного мейкапу.