WOBs

Консилер відіграє значну роль у макіяжі, адже завдяки йому ви можете приховати синці під очима, та невеликі висипання чи інші недоліки, надаючи шкірі ідеального вигляду. Проте, для досягнення такого ефекту важливо, щоб ви наносили його правильно, а саме – за допомогою кисті для консилера. Такий інструмент має ряд переваг напротивагу нанесенню пальцями або спонжем – більший контроль над процесом розтушування, легке застосування у труднодоступних місцях, таких як куточок ока, рівномірність покриття та звичайна гігієна. У цій статті ми розглянемо, як правильно підібрати професійну кісточку для консилера.

кісточки для консилера Вобс

 
WOBs

Які кісточки для консилера підійдуть для різних його видів?

По перше, розберімося, для чого загалом використовують консилер:

готовозамаскувати темні кола під очима;
готовозамаскувати прищі та висипання;
готовозробити менш помітними пігментні плями та почервоніння;
готовозамаскувати зморшки;
готововирівняти тон обличчя;
готовопідкреслити бажані риси.

Який пензлик потрібно для консилера різних видів?

  • Рідкий консилер – він добре наноситься і гарно приховує темні кола. Для нього добре підійде плоский синтетичний пензлик для консилера, що поглинає зайву частину косметики.
  • Кремовий консилер – стійкий та гарно підходить для жирної шкіри. Тут добре впорається синтетична кісточка з закругленим кінцем, що завдяки своїй формі м’яко розтушує крем.
  • Консилер у стіках – для нього гарно підійдуть кисті для консилера плоскої форми або зроблені з силікону. Перші допоможуть легко і рівномірно розтушувати косметику по обличчю, а другі дозволять використати стік економно.
  • Сухий консилер у палетці – створений для більш легкого покриття та маскування мілких недоліків. Для нього підійде щільна кисть середнього розміру, що акуратно нанесе його на проблемні зони.
Купити кісточки для консилера на WoBs

Тепер, коли ви розібралися, яка повинна бути кісточка для консилера, вибір пензликів стане набагато легшим, адже він буде усвідомленим. Вибір правильного пензлика може значно вплинути на результат, якого ви хочете досягнути.

 
WOBs

Як правильно нанести консилер, використовуючи кисть для розтушовування консилера?

Після визначення із тим, яку варто купити кисть для консилера – варто дізнатись і про те, як правильно його наносити, щоб він не скочувався і тримався належним чином. Ми підібрали для вас декілька порад:

  1. перш за все підготуйте обличчя: очистіть його, нанесіть базу під макіяж і тон – так консилер лягатиме рівніше;
  2. нанесіть трохи консилера на проблемні ділянки за допомогою пензля і використайте кісточку для розтушовки консилера, щоб рівномірно його розподілити;
  3. використовуючи кисть для консилера під очі, поставте кілька крапок на межі щік та темних кіл та розтушуйте легенько вбиваючими рухами;
  4. якщо вам необхідно замаскувати мішки під очима, використайте консилери двох відтінків: шар світлішого потрібно покласти у западинку під припухлістю, а темнішого – на сам мішок;
  5. щоб візуально позбутися від зморшок – намалюйте консилером лінії і також розтушуйте пензлем.
 
WOBs

Купити кісточки для консилера на WoBs – знайдіть свій ідеальний варіант серед різноманіття пензлів

Найбільше різноманіття кісточок для макіяжу ви можете знайти тут – у нашому інтернет-магазині професійних кісточок для макіяжу WoBs. Ми ставимося з неабиякою увагою до кожної нашої кисті, тому підбираємо лише якісні та чисті матеріали для їх створення. У нашому асортименті ви знайдете не тільки перелік кісточок для консилера, але й велике різноманіття інших пензлів, що тільки можуть знадобитися вам у мейкапі. Наші професійні менеджери завжди готові надати вам індивідуальну консультацію щодо вибору, яку краще купити кисть WoBs для консилера і не тільки. 

Пензлями нашого виробництва вже користуються десятки успішних візажистів, тож доєднуйтесь до них та обирайте замовити кісточку для розтушовки консилера на WoBs.