WOBs

Набір кісточок для макіяжу – це зручний комплект інструментів, що необхідні вам для створення будь-якого мейку. Це важлива складова косметички кожного візажиста чи навіть звичайної людини, адже ідеальний макіяж потребує практичних та якісних інструментів. Усі кісточки для макіяжу мають своє особливе призначення і найкраще виконують ту чи іншу функцію в макіяжі, а набори містять у собі усіх їх одразу. У цій статті ми розглянемо з яких кісточок має складатися професійний набір для макіяжу.

Професійний набір кісточок для макіяжу вобс

 
WOBs

Професійний набір кісточок для макіяжу, у якому є все необхідне для вас

Ми розглянемо набір, що складається з 9 найнеобхідніших пензликів та ідеально підійде для вашого щоденного використання, професійного, або на подарунок.

  1. Пензлик для пудри – плоска кисть з натурального ворсу, м’яка та приємна для обличчя. Її форма створена для більш точкового нанесення, наприклад для зони під очима, крил носа, підборіддя та інших невеликих ділянок обличчя. Допоможе рівномірно й тонким шаром нанести пудру на обличчя.
  2. Пензлик для рум’ян та корекції – має плоску форму зі скошеним кінцем і зроблений з натурального ворсу кози. Для повноцінного макіяжу складно обійтися без завершального штриха у вигляді рум’ян, тому вам необхідна кисть, яка рівномірно нанесе і розтушує колір на ваших щоках
  3. Плоска кисточка для тону – зроблена із синтетики, що також є перевагою для людей, що мають алергію на тваринний ворс. Має плоску форму та загострений кінчик і допоможе вам акуратно нанести базу під макіяж чи тональний крем. Також кистю зручно наносити косметику вологої консистенції, тому вона цілком є багатофункціональною
  4. Щіточки для нанесення тіней – кисті плоскої форми двох розмірів, що створені для нанесення основного й темнішого кольору. Завдяки їх формі можна регулювати насиченість й зону роботи. Ворс із соболя делікатно працює зі шкірою навколо ока.
  5. Щіточка для тушування – виготовлена з ворсу поні, вона приємна для взаємодії зі шкірою та допоможе добре розтушувати й зробити плавний перехід між кольорами, або розподілити косметику по шкірі природно.
  6. Пензлик для помади – створений для промальовування чітких контурів і розподілу навіть стійкої помади. Твердий у міру ворс допомагає створювати впевнені лінії. Також може використовуватися для олівця.
  7. Пензлик для стрілок і тонких ліній – незамінний інструмент для дрібної роботи. Ідеально підійде для пропрацювання тонких деталей та малювання навіть найтонших моментів.
  8. Пензлик для брів – тонкий та зручний для промальовування брів та надання їм виразності, з іншої сторони має йоржик, що допоможе вам розчесати та акуратно вкласти брови.

Зручний та якісний набір пензлів для макіяжу ви можете купити в інтернет-магазині українського виробника пензлів для мейкапу – WoBs. Набір містить у собі усе необхідне для нанесення та створення мейкапу. Підійде для новачків у цій справі, які хотіли б розпочати свій шлях у світ візажу з якісних та професійних матеріалів. Набір кісточок для макіяжу в килимку є дуже практичним рішенням, адже його легко можна носити із собою, він є компактним, але цілком повноцінним для ефективної роботи та нанесені косметичних засобів.

 
WOBs

Набір пензликів для макіяжу – техніки використання для вашого мейку

Звісно, будь-який набір кісточок для макіяжу має містити натуральні, базові кисті, яких вистачить для створення доцільного образу. Якщо ви хочете створити гарний мейкап, повсякденний чи більш професійний – вам необхідні кісточки для макіяжу. 

Купити набір професійних кісточок для макіяжу від WoBs

Набір кісточок для макіяжу Вобс дозволить вам працювати у різноманітних техніках, наприклад:

готовоЩоденних – нанесення рум’ян і хайлайтера, малювання стрілок чи створення нюдового мейку
готовоПрофесійних – контуринг і скульптурування, блендінг тіней або створення складніших образів
 
WOBs

Купити набір професійних кісточок для макіяжу від WoBs – подарунок для самого себе

Ми пропонуємо вам професійний набір кісточок для макіяжу – найкраще рішення, щоб підвищити якість й деталізованість своїх мейків. Новачок ви чи професіонал – замовити набір кісточок для макіяжу буде початком нової ери для вашого мейкапу. Зробити це можна у Вобс – купуйте у нас кісточки для макіяжу недорого і створюйте незабутні образи разом із продукцією українського бренду WoBs.