WOBs

Важливим елементом у використанні кісточок для макіяжу є їх очищення. Правильний догляд не тільки збереже життя вашим пензликам, а й допоможе запобігти висипанням та подразнень обличчя. Кісточки контактують із нашим обличчям дуже часто, тому важливо обирати саме якісний очищувач для кісточок, що дбайливо прибере усі забруднення з ваших інструментів.

 
WOBs

Засіб для очищення кісточок – які вони бувають?

Чому варто використовувати саме якісний та професійний очисник для кісточок?

готовозавдяки спеціальним активним елементам, що у ньому містяться, ретельно очистить усі шкідливі бактерії
готовонайкраще впорається із дезінфекцією, адже звичайні спиртові засоби псують ворс
готоводоглядає ворс дбайливо та не потребує довгого очікування сушки
засіб для очищення кісточок замовити wobs

Пропонуємо вам ознайомитися із нашими засобами, що на відмінно справляються із такою задачею, як чистка для кистей:

  1. Серветки для очищення пензлів. Зручний антибактеріальний засіб, створений для лагідного очищення. Ви можете просто провести по ній кісточкою та трохи зачекати – і очищення буде завершено. Відсутність зайвого намокання і сушіння вбереже ворс на довгий час. Економічний та практичний варіант, що є дуже вигідним рішенням, яке займає мінімум вашого часу.
  2. Спрей для очистки кистей. Експрес-очищувач, що гарно впорається з будь-яким видом забруднень та підходить для будь-якого ворсу. Рідина для очищення кистей насичена активними речовинами, що вступають у реакцію з залишками косметики та вичищають її. Легкий та економічний у застосуванні.Асортимент нашого магазину включає також товари для дбайливого висушування інструментів. (Ні в якому разі не використовуйте фен чи обігрівач при сушці кісточок – ви лише зіпсуєте ворс)
  3. Килимок для сушки. Допоможе вам добре просушити ваші кисті. Також може допомогти в очищенні завдяки рельєфам на своїй поверхні. Забезпечить кісточкам швидке та природне висихання.
  4. Сітка для сушіння. За допомогою неї ви зможете просушити кожну ворсинку ваших пензлів. Ви також можете використовувати її для зберігання пензлів – завдяки особливому виду плетіння кісточка не розпушується та зберігає свою форму знаходячись у сітці.
 
WOBs

Купити очисник для макіяжних кистей від WoBs – з турботою про ваші інструменти

Купити очисник для макіяжних кистей від WoBs

Інструменти для очищеня кісточок є важливими як для професійних майстрів, що працюють з пензлями для макіяжу кожен день, так і для очищення в домашніх умовах, для пензлів, якими також користуються щодня. Засіб для очищення кісточок, замовити який можна у нашому магазині, стане вашим найкращим помічником у догляді за інструментами. WoBs – український бренд професійних кісточок для макіяжу, що піклується про своїх клієнтів – саме тому ми виготовляємо усе, щоб зробити дотримання гігієнічних норм зручним та приємним для вас. Обирайте професійний очисник для макіяжних пензлів бренду WoBs у нашому каталозі вже зараз.