WOBs

"Ключовим елементом досконалого мейкапу вважається те, які пензлі для макіяжу ви використовуєте. Вони мають відповідати конкретній частині обличчя та техніці, а тому чим більше їх у вашому арсеналі - тим, звичайно, краще". Важко уявити завершений мейкап без нанесення рум'ян, адже така декоративна косметика підходить як для денного, так і вечірнього макіяжу. Основна її ціль - правильно виділити вилиці та візуально відкоригувати форму обличчя, додати йому овалу та чіткості. Красивий природній рум'янець виглядає чудово, а коли для його отримання застосовуються ще й професійні кісточки для макіяжу, то це в рази покращує результат та підсилює вау-ефект. Під час вибору бюті-аксесуарів вам варто першочергово враховувати їх форму, матеріал ворсу, об'єм і довжину пучків, особливості ручки. Щоб насолоджуватися собою чи приємно тішити своїх клієнтів, вам знадобиться професійна кісточка для рум'ян від виробника WOBS. Продукція нашого бренду користується неабияким попитом як серед новачків, так і аматорів і професіоналів у сфері краси.

пензлі для макіяжу WOBS

 
WOBs

Типи та різновиди кистей для рум'ян

Якщо говорити про кисть для румян, то тут немає конкретного визначення її правильної форми, довжини ворсу й об'єму, оскільки все залежить від того, для чого ви використовуєте щіточку та які ділянки обличчя бажаєте підкреслити. Серед найпопулярніших моделей в beauty-індустрії хочеться відзначити наступні:

 

1. Пензлик для рум'ян середнього розміру зі скошеним краєм. Він призначений для більш чіткого підкреслення вилиць, доволі часто застосовується при виконанні контурингу. До речі, така щіточка вважається багатофункціональною, адже додатково використовується для нанесення бронзера.

2. Об'ємна кисть з круглим кінчиком. Вона виготовляється із м'якого натурального чи синтетичного ворсу, який гарантує рівномірне та легке нанесення рум'ян. За допомогою даного виробу вам вдасться отримати ефект, максимально наближений до природного. Він підходить жінкам, які обожнюють наносити декоративну косметику на “яблучки” щік, аби досягти здорового рум'янцю з легким відтінком.

3. Дуофібру. В той час, коли натуральні кісточки для макіяжу призначаються для роботи з сухими, а синтетичні - з жирними текстурами, в цій щіточці два типи ворсу гармонійно поєднуються. Вона не “з'їдає” насиченості тону, але, водночас, дозволяє отримати м'який, натуральний “фініш”.

4. Кабукі. Цей бюті-аксесуар підходить для отримання більш щільного та насиченого покриття. Від інших кісточок дана модель відрізняється доволі короткою ручкою і плоским, проте об'ємним пучком. Ідеальною вважається ця кісточка для корекції, так як з легкістю виконує розтушовку і гарантує рівномірний тон.

Обирайте пензлі для макіяжу WoBs і ви залишитеся задоволені як результатом, так і процесом виконання мейкапу. 

 
WOBs

ТРИ техніки нанесення рум'ян з професійними кісточками для макіяжу WOBS

Аби вдало підкреслити форму обличчя та приховати дрібні недоліки, ми радимо вам сконцентрувати свою увагу на одній із технік. Спробуйте втілити за допомогою пензликів ВОБС контуринг, дрейпінг чи стробінг, топові техніки нанесення рум'ян.

купити кисть для рум'ян вобс

Контуринг

Для його виконання вам знадобляться 2-3 щіточки, а саме: об'ємна пухнаста, середня натуральна та невеличка вузька кісточка для румян. Інструмент з широким ворсом і круглим краєм призначається для рівномірного нанесення бронзера та рум'ян, середній зі скошеним кінчиком - для отримання більш насиченого тону, а невеличкий вузький пензлик ідеально підходить для моделювання розрізу очей, носа.

Дрейпінг

Така техніка вимагає застосування лише рум'ян, їх варто нанести на “яблучка” щік, вилиці та скроні, це найкраще зробити за допомогою щіточки дуофібри чи моделі кабукі. 

Стробінг

Нанесіть рум'яна чи хайлайтер на виступаючі частини обличчя: центр чола, під бровами, над вилицями, на перенісся, ямку над губою, підборіддя. Для цього вам варто вузькі пензлики для макіяжу купити. Не забудьте правильно розтушувати ділянки, а виконати таку маніпуляцію допоможе об'ємна кисть з плоским зрізом чи заокруглена.

"Експериментуйте з техніками й обирайте для себе улюблену, а наш інтернет магазин косметичних аксесуарів допоможе втілити бажання в реальність!"

 
WOBs

Замовити кісточку для рум'ян від ВОБС для застосування технік нанесення в процесі створення вдалого образу 

Вчіться, вдосконалюйтесь, шукайте свій стиль і надихайтесь - це все про пензлі для макіяжу WoBs. Дізнайтесь, як їх обрати в залежності від форми, розміру, матеріалу, і тут вам у нагоді стане наша стаття " Форми кісточок для рум'ян: Особливості та властивості кожної з них". Не бійтесь експериментувати, адже після безлічі спроб вам вдасться знайти щось своє, таке близьке по духу та стилю. Кісточки для макіяжу інтернет-магазин Вобс пропонує різні, а тому ви неодмінно знайдете для себе улюблені. Коли ж є бажання активно розвиватися в сфері краси, ми радимо обрати професійний набір кісточок для макіяжу, який включає як базові, так і додаткові інструменти для виконання різних технік. Цікавить, які виробники кісточок для макіяжу є затребуваними серед досвідчених майстрів, - до таких належить компанія ВОБС, бренд, що активно розвивається та вдосконалюється!