WOBs

Консилер є одним із найефективніших засобів для перекриття недоліків шкіри, зокрема, акне. Завдяки інноваційній формулі та щільній текстурі, він став найкращим засобом для маскування найскладніших недоліків. У цій статті ми розглянемо, як правильно підібрати та ефективно застосовувати цей засіб, щоб досягти бажаного ефекту, та які кісточки для консилера вам знадобляться.

купити кісточки для консилера

 
WOBs

Як правильно підібрати колір та кисть для консилера при маскуванні акне?

Акне – поширена проблема, яка, окрім правильного догляду, інколи потребує застосування додаткових засобів для маскування яскраво виражених дефектів шкіри. І саме консилер завдяки високій пігментації дозволяє ефективно приховати рубці та почервоніння, забезпечуючи рівний тон. Головне – правильно підібрати тип та колір засобу та знати, як правильно його слід наносити, використовуючи спеціальні пензлі для консилера:

  1. Як обрати колір? Наша головна задача – нейтралізувати почервоніння, найкраще з якою впорається зелений консилер. Для його точкового нанесення ідеально підійде невелика плоска кісточка для консилера, наприклад, модель W5210, яка дозволить рівномірно нанести продукт з максимальною точністю. 
  2. Як підібрати текстуру? Для приховування акне краще обирати консилер легкої, проте щільної консистенції, який допоможе уникнути забиття пор та появи нових висипань.
  3. Які купити кісточки для консилера? Для точкового нанесення радимо обирати м’які синтетичні пензлі плоскої форми. Це може бути плоска щіточка для консилераW5210 або скошена кисть W3237, які дозволяють контролювати кількість продукту та наносити його з максимальною точністю. А для розтушовування країв краще кисть для консилера купити опуклої форми. Зокрема, можна замовити пензлик для консилера в онлайн-магазині WOBS моделі W3231, який допоможе делікатно розтушувати засіб та вирівняти тон.

Правильно підібравши відтінок, текстуру та кисть для консилера, ви зможете ефективно приховати акне та зберегти природність мейкапу.

 
WOBs

Як правильно використовувати кисті для консилера? Гайд від ВоБс

кисті для консилера ВоБс

У нашій статті «Поради як зробити стійкий макіяж під очима за допомогою кисті для консилера» ми розповідали про основні критерії вибору пензликів для цього засобу та правила їх використання. А цього разу наш інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу Вобс підготував для вас короткий гайд нанесення консилера під час акне:

готовоОчистіть та зволожте шкіру.
готовоВикористовуючи кисть wobs для консилера моделі W5210 або W3237, точково нанесіть засіб зеленого відтінку на запалені ділянки.
готовоЗа допомогою кисті для консилера W3231 акуратно розтушуйте засіб, щоб він гармонійно зливався з тоном шкіри.
готовоНанесіть тональний крем, що відповідає натуральному кольору шкіри.
готовоВикористовуючи пензлик W3231, рівномірно розподіліть додатковий шар консилера, наближеного за кольором до вашого природного відтінку.
готовоЗакріпіть мейкап за допомогою легкої або прозорої пудри.

Дотримуючись цих кроків, ви зможете ефективно приховати акне, створюючи бездоганно рівний та природний тон шкіри. А ми, український виробник макіяжних пензлів WoBs, завжди радо забезпечимо вас професійними б’юті-інструментами, які допоможуть досягти ідеального результату.