WOBs

Рожевий консилер, також відомий як персиковий, є одним з найбільш універсальних продуктів у косметиці. Цей відтінок маскує темні плями, кола під очима та інші недоліки шкіри, надаючи обличчю свіжий та відпочилий вигляд. У цій статті ми розглянемо, які переваги має саме цей колір засобу, як підібрати ідеальний відтінок під свій колір шкіри та які кисті для консилера вам при цьому стануть у пригоді.

купити кисть для консилера

 
WOBs

Якісні кісточки для консилера – головний секрет успіху при маскуванні недоліків шкіри

Консилер – засіб досить популярний, проте, деякі тонкощі його використання досі залишаються загадкою для багатьох. Спробуємо дати відповіді на найпоширеніші питання, які допоможуть вам використовувати рожевий консилер та кисті Wobs з максимальною користю й досягти бездоганного мейкапу, що підкреслить вашу природну красу і додасть впевненості у собі:

готовоВ чому унікальність рожевого консилера? Основна функція персикового відтінку – це маскування синяків під очима. Його пігменти ефективно нейтралізують синій та фіолетовий відтінки, роблячи синці менш помітними та надаючи шкірі свіжого та доглянутого вигляду. Крім того, рожевий консилер незамінний для корекцій темних кіл. Достатньо нанести невелику кількість засобу в зону під очима, використовуючи відповідні кисті для нанесення консилера, і ви з легкістю зможете замаскувати пігментацію шкіри та сліди втоми. Ще один лайфхак – нанести цей засіб за допомогою кісточки для консилера в область під очима, на високі точки щік та лоба. Так ви створите ефект візуального підсвічування, додавши шкірі здорового блиску та природної свіжості. 
готовоЯк обрати свій ідеальний відтінок? Тут все залежить від кольору вашої шкіри: чим він темніший, тим більш яскравий відтінок консилера варто обирати. І головне – не переборщити з кількістю. Використовуючи пензлик для нанесення консилера, додайте трохи засобу на бажану область та делікатно розтушуйте його на шкірі обличчя. Для точного нанесення радимо замовити пензлик для консилераW3205. Ця м’яка та пухнаста кисть з ідеальною формою пучка на відмінно впорається з поставленим завданням. А для делікатного розтушування та рівномірного покриття більш об’ємних ділянок шкіри найкраще купити пензлик для консилераW3243.
готовоЯкий пензлик краще обрати для нанесення консилера? Онлайн-магазин професійних кистей для макіяжу Вобс пропонує звернути вашу увагу на новинку в нашій лінійці – модель W3243, яка поєднує у собі найкращі властивості кісточок для цього косметичного продукту. Це ідеальний б’юті-інструмент для роботи з чутливою шкірою. Надзвичайно м’який та ніжний, він допоможе вам створити плавний перехід між кольорами та досягти бездоганного тону шкіри.
 
WOBs

Купити кисть для консилера в WoBs, щоб не залишити недолікам шкіри жодних шансів

замовити кисті для консилера на сайті українського виробника Wobs.ua

Для того, щоб ваш мейкап завжди виглядав неперевершено, а недоліки шкіри не лишали вас впевненості у собі, достатньо мати в своїй косметичці якісні пензлики. Тому замовити кисті для консилера на сайті українського виробника Wobs.ua – це вибір, який гарантує ефективність і комфорт при створенні макіяжу. А наша стаття «Якою кісточкою наносити консилер» більш детально познайомить вас з усіма відтінками палітри колірних консилерів і не залишить недолікам шкіри жодних шансів.