WOBs

Коректор досить часто плутають з консилером, а дехто навіть вважає, що це один і той самий косметичний продукт. Але насправді, це абсолютно різні засоби, які мають суттєві відмінності. У цій статті ми розглянемо ключові характеристики кожного з них та розберемо, який пензлик потрібно для консилера, а який краще обрати для нанесення коректора. Адже саме правильно підібрана кісточка та знання ключових нюансів при використанні цих продуктів може значно покращити якість мейкапу та допомогти приховати недоліки шкіри.

кісточка для розтушовки консилера

 
WOBs

Чим кісточка для розтушовки консилера відрізняється від пензлика для нанесення коректора та які особливості їх використання?

Коректор і консилер призначені для маскування недоліків шкіри, проте відрізняються за своїми характеристиками та способом нанесення:

готовоКонсилер є незамінним косметичним засобом для маскування темних кіл під очима, мімічних зморшок та інших дрібних дефектів. Він здатен досить ефективно впоратись з поставленими завданнями. Головне при цьому – правильно підібрати пензлик для консилера, який забезпечить його делікатне нанесення та рівномірне розтушовування. Найкращим вибором для цього стане кисть для консилера W3237. Цей продукт зазвичай використовують на доволі великих ділянках шкіри, тому перед пензликом стоїть не проста задача – охайно та делікатно розподілити продукт. І саме ця кисть для розтушовки консилера, маючи плоску форму зі скошеним краєм, допоможе вам якісно нанести цей засіб, делікатно розтушовуючи його на шкірі обличчя, вирівнюючи тон і зберігаючи натуральність у мейкапі. Використовуючи правильно підібрану кисть для консилера під очі, ви зможете легко приховати темні кола та інші недоліки і повною мірою оцінити всі переваги використання цього засобу при маскуванні дефектів шкіри. До речі, купити професійну кісточку для консилера на ВоБс ви можете за приємною ціною та швидкою доставкою у будь-який куточок України.
готовоКоректор більше підходить для колірної корекції. Його зазвичай застосовують для маскування пігментних плям, прищів, почервонінь та інших подразнень. Він, на відміну від консилера, використовується точково, тому для його нанесення український виробник професійних пензлів для макіяжу WOBS розробив спеціальний пензлик W3228. Маючи компактну круглу форму та щільну набивку, він ідеально підходить для локального нанесення. Консилер при використанні зволожує шкіру, тоді як коректор, навпаки, її підсушує. Тому дуже важливо розподіляти засіб безпосередньо на місце, яке потребує маскування, щоб не пересушити зайвого. Саме тому вам у пригоді стане кісточка для коректора, яка гарантуватиме вам бездоганний результат від його використання.

Враховуючи особливості кожного з цих засобів, ви можете визначити, який з них буде для вас більш ефективним та які варто купити кісточки для консилера або коректора, щоб результат виправдав ваші очікування.

 
WOBs

Пензлик для коректора та кисть для консилера купити які пропонує WoBs, стануть вашими найкращими б’юті-інструментами при маскуванні недоліків шкіри

Замовити кісточку для коректора

Замовити кісточку для коректора та консилера в інтернет-магазині Wobs ви можете легко і просто. Все, що вам потрібно для того, щоб кисть для консилера купити на WoBs, - це перейти в наш онлайн-каталог і обрати свій ідеальний пензлик, а ми забезпечимо оперативну обробку вашого замовлення та його швидку доставку у будь-яке містечко України