WOBs

Вечірній мейкап має бути яскравим, ефектним, але водночас гармонійно доповнювати ваш образ для відвідування вечірки, походу в ресторан або в театр. Це чудова можливість підкреслити свою індивідуальність через кольори, контрасти та текстури. Для вечірнього мейку можна обрати різні техніки: і неонові повіки, і гліттер на губах, і стриману класику. І маючи в своєму б’юті-арсеналі базовийнабір кісточок для макіяжу wobs, ви зможете відтворити будь-яку з них. У цій статті ми розглянемо процес створення вечірнього мейкапу, для якого використовуватимемо професійний набір кісточок для макіяжу, бестселер ВоБс – набір на 12 кистей Dark Chocolates.

Професійний набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates

 
WOBs

Професійний набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates – універсальний комплект високоякісних пензликів на всі випадки життя 

Вечірній мейк дещо складніший за повсякденний, але зробити його самостійно цілком реально. Ми підготували для вас кілька порад, які допоможуть вам навчитись робити модний святковий макіяж, використовуючи професійний набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates від ВоБс:

готовоМейкап очей. Для початку профарбуйте міжвійку за допомогою підводки. Набір кісточок для макіяжу купити який ви можете на нашому сайті, містить мініатюрний пензлик для тонких ліній моделі W3202, який допоможе вам промалювати ідеально тонкі та рівні контури. Далі переходьте до нанесення основи на повіку, використовуючи синтетичну кісточку W3231. Тепер можна розпочинати нанесення тіней. Оберіть відтінок, що на кілька тонів темніше за основу і нанесіть його в куточок ока, рухаючись від середини міжвійки і поступово піднімаючись догори. Цей набір кісточок для макіяжу натуральні та синтетичні пензлики містить в декількох варіаціях. Кисті W3166 або W3164 – для нанесення сухої текстури і W3333 – для її розтушовування та створення плавного переходу між кольорами. А ось для кремових та рідких текстур цей набір пензликів для макіяжу купити який ви можете в ВоБс, містить синтетичну кісточку W3231, яка чудово впорається з поставленим завданням. Цим прийомом ви зможете зробити виграшні акценти та підкреслити глибину й виразність вашого погляду.
готовоБрови. Зачесані доверху брови зараз, як ніколи, актуальні. Кісточки для макіяжу набір  Dark Chocolates включає не тільки для нанесення косметики, а й для коригування форми брів. Використовуючи щіточку для брів W3005, ви зможете надати їм бажаного ефекту. А якщо хочеться додати ще більшої виразності, нанесіть трохи пігменту, використовуючи пензлик W3236.
готовоТон. Підберіть відтінок максимально наближений до природного кольору вашої шкіри. Кісточки для макіяжу набори WoBs включають для кожного етапу виконання мейкапу. В комплекті Dark Chocolates є унікальний пензлик W3214, який допоможе вам зробити ідеально рівне та гладке покриття, зберігаючи натуральність вашого образу.
готовоКонтуринг. Кісточки для макіяжу набори від WoBs мають для роботи з кожною зоною обличчя. Легенько промалюйте скули пензликом W3214, на випуклі частини обличчя додайте трохи хайлайтера та зробіть ніжний акцент за допомогою рум’ян, використовуючи натуральну скошену кисть W3118. 
готовоГуби. Фінальний штрих вечірнього мейкапу. До вишуканого образу відмінно пасуватиме помада натурального відтінку. Набір кісточки для макіяжу купити недорого який пропонує ВоБс, має в своєму арсеналі незамінний б’юті-інструмент для макіяжу губ W3004. Він допоможе вам зробити чіткий контур та рівномірно розтушувати помаду, надаючи губам привабливості та соковитості.

Дотримуючись цих порад, ви зможете самостійно створити вишуканий вечірній образ, а пензлики з комплекту Dark Chocolates вам у цьому допоможуть. Купити набір кісточок для макіяжу Київ та інші міста України можуть зі швидкою доставкою зручним для вас способом.

 
WOBs

Купити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates від WoBs, щоб втілити у життя найсміливіші ідеї у мейкапі

Купити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates

Вечірній мейкап – це лише один із прикладів того, як можна самостійно опанувати хитрощі макіяжного мистецтва, використовуючи пензлики, що пропонує інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу від виробника WOBS. Набір Dark Chocolates – це унікальна комбінація не тільки базових, а й ексклюзивних б’юті-інструментів, з якими ви зможете втілити найсміливіші ідеї у мейкапі. Купити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates від WoBs ви можете просто зараз, перейшовши в наш онлайн-каталог, і відчути себе професійним візажистом, експериментуючи з різноманітними прийомами макіяжу.