WOBs

Нанесення рум’ян – це фінальний штрих будь-якого мейкапу, який надає йому довершеності, а шкірі – здорового сяяння та природної свіжості. Однак, при їх використанні варто обов’язково враховувати індивідуальні особливості. Український виробник кісточок для мейкапу WOBSпідготував для вас кілька лайфхаків, які допоможуть вам навчитись правильно використовувати цей продукт, враховуючи форму вашого обличчя. У цій статті ми поговоримо про техніки нанесення цього засобу та визначимо, які кісточки для рум’ян вам для цього знадобляться.

купити кисть для рум'ян

 
WOBs

Якісна кісточка для рум'ян – запорука вашого бездоганного макіяжу

Рум’яна – незамінний косметичний засіб для контурингу обличчя, який допомагає вправно скоригувати його обриси, наближаючи їх до класичного канону краси. Головне при цьому – знати, як правильно наносити рум’яна, виходячи з форми вашого обличчя:

готовоКругле. Щоб візуально подовжити кругле обличчя, рум’яна варто наносити на зону, що нагадує перевернутий трикутник, який розширюється від куточків губ до вилиць. Для цього найкраще підійде кісточка для рум’ян W3037. Вона має скошену форму з округлим контуром, що дозволить вам рівномірно розподілити рум’яна, не залишаючи чітких ліній. Використовуючи цей пензлик, нанесіть засіб до лінії, яка розташована трохи нижче яблучок щік. Ця кісточка для нанесення рум’ян допоможе вам плавно розтушувати продукт по лінії вилиці до волосся, зберігаючи природність мейкапу. 
готовоТрикутне. При корекції такої форми обличчя косметичний засіб варто наносити невеличкими штрихами на середину щік з подальшим розтушовуванням. Для такої техніки радимо купити кисть для рум’ян W3038. Маючи круглу форму у вигляді пелюстки, вона забезпечить делікатне нанесення продукту на нижню частину яблучок і акуратне його розтушовування до лінії росту волосся. Тож купити пензлик для рум’ян цієї моделі стане найкращим рішенням для надання обличчю правильних пропорцій, роблячи акцент на вилицях і відвертаючи увагу від гострого підборіддя.
готовоКвадратне. Щоб додати м’якості та згладити гостроту ліній, вам у пригоді стане кругла кисть для рум'ян W3539. З її допомогою нанесіть засіб на зону вилиць, ближче до носа, і злегка розтушуйте його до лінії росту волосся. Так ви зробите щоки більш округлими та додасте плавності контурам вашого обличчя.
готовоОвальне. Тут немає жодних секретів. Все, що вам потрібно зробити – це нанести засіб на яблучка щік, а широка кісточка для рум’ян W7216 допоможе вам швидко та якісно розтушувати його під кутом у напрямку вуха, роблячи обрис обличчя більш чітким і виразним.

Будемо раді, якщо ці поради були для вас корисними і тепер ви точно знаєте, яку слід замовити онлайн професійну кісточку для рум'ян WoBs для гармонійного та вишуканого мейкапу.

 
WOBs

Кисть для рум'ян купити в WoBs, щоб легко опанувати хитрощі основних технік мейкапу

Кисть для рум'ян купити в WoBs

Інтернет-магазин пензлів для макіяжу Вобс пропонує широкий вибір високоякісних б’юті-інструментів, серед якого ви зможете обрати свій ідеальний варіант, враховуючи особливості вашої зовнішності. У статті «Як професійна кисть для рум’ян допомагає в економії продукту» ми писали, наскільки вигідно та практично використовувати саме професійні пензлі, тож, якщо кисть для рум’ян купити в WoBs, ви зможете не тільки зробити ефектний мейкап, а й зекономити ваш улюблений косметичний засіб.