WOBs

Щоб весь день виглядати ефектно та не витрачати багато часу на нанесення нового макіяжу, достатньо лише дві хвилини. І це дійсно так! Професійна кісточка для рум'ян допоможе швидко припудрити обличчя, повернути йому свіжий вигляд та забрати жирний блиск. Техніка нанесення косметики для створення легкого рум'янцю впродовж дня зовсім не складна — причепуритися за лічені хвилини зможе кожен без зайвих зусиль. Тож відкриємо секрет, як оновити мейкап, використовуючи лише рум'яна та пензлики WoBs.

кісточка для рум'ян купити wobS

 
WOBs

Б'юті-поради для нанесення природного рум'янцю з пензликом для рум'ян від WoBs

Всім відомо, що легкий та природний рум'янець — це ознака свіжості та доглянутості. Жінки ж наділені суперсилою, тому що вміють намалювати його за допомогою кісточки для рум'ян, обравши натуральний відтінок та відповідний інструмент. Декілька помахів — і ваше обличчя уже сяє. Правда, потрібно знати, як саме наносити косметику, щоб не обтяжити образ, та який треба купити пензлик для рум'ян.

Який би стійкий макіяж не був, його потрібно освіжати впродовж дня. Недосконалий вигляд змушує себе відчувати невпевнено. Якщо ж у вас немає можливості повністю оновити мейкап та зробити його заново перед важливою подією, є інший спосіб швидкого «апгрейду». Спеціальна кисть для нанесення рум'ян та й безпосередньо самі рум'яна спроможні на диво. Секретна техніка оновлення макіяжу допоможе вам створити wow-ефект за короткий проміжок часу. 

Покрокова інструкція — як освіжити макіяж за 2 хвилини, використовуючи кісточки Wobs:

готовоВам знадобиться широка кісточка для рум'ян — нанесіть на неї косметичний засіб. Залишки струсіть, щоб не створювати ефект маски. 
готовоНанесіть пігмент на вилицю широкою смугою. Якщо у вас кругле обличчя, широко посміхніться та промалюйте сформовані «кульки». 
готовоДобре розтушуйте межі, використовуючи м'який пензлик для рум'ян, щоб приховати перехід.
готовоПри необхідності скористайтесь матуючими серветками.

Подібна техніка передбачає лише досягнення ефекту свіжості, а не контуринг обличчя. Щоб не зіпсувати остаточно макіяж, наносьте рум'яна лише на вилиці. Рухи мають бути вправними та легкими, адже не потрібно створювати щільний шар на обличчі. Трішки підправити форму можна скошеним пензлем, але основне завдання має виконувати кругла м'яка кисть.

Для оновлення мейкапу краще використовувати сухі, сипучі косметичні засоби та велику кисть для рум'ян, натуральний ворс підходить ідеально у цьому випадку. Саме пензлі з єнота, лисиці, соболя, білки найчастіше використовують для подібних текстур, адже вони сприяють рівномірному розподіленню косметики і її економному використанню. Кремові варіанти теж можна використовувати, але процес вимагає більшої майстерності — важче нанести таку текстуру на готовий макіяж. Якщо ви все-таки надаєте перевагу кремоподібним засобам, вам знадобиться синтетична кисть для рум'ян. Вона не поглинає косметику та допомагає якісно її нанести на шкіру.

Зверніть увагу, що для освіжаючого ефекту краще вибирати найбільш природні відтінки рум'ян. Обличчя має виглядати натурально, свіжо та естетично, адже занадто контрастні штрихи роблять макіяж не охайним. У вашій косметичці завжди повинна бути саме кругла кисть для рум'ян. Розмір вибирайте в індивідуальному порядку, оскільки це залежить від форми обличчя та техніки нанесення косметики. Рухи не повинні бути надто інтенсивними — експерти радять лише припудрити лице, а не наносити новий шар косметичного засобу. Щоб досягти бажаного ефекту, просто зберігайте баланс та завжди використовуйте якісні кісточки для пудри та рум'ян. З їх допомогою можна професійно нанести навіть бюджетну косметику. 

кисть для рум'ян і контурингу  вобс

При поновленні мейкапу враховуйте вашу форму обличчя. Наприклад, для тих, у кого трикутний тип лиця, кисть для рум'ян і контурингу мовби малює букву «С» по вилиці та до скроні. Жінкам з круглою формою обличчя треба приділяти увагу «яблучкам» та гарно розтушувати перехід, а з квадратною — рекомендують зосередитися саме на вилицях. При правильному нанесенні пензлик та засіб сухої текстури спроможні на чудо. Щоб це перевірити, радимо вам ознайомитися з асортиментом, який пропонує інтернет-магазин ВОБС, та замовити кисть для рум'ян круглу з синтетичних або натуральних волокон, щоб завжди почувати себе на всі 100%.

 
WOBs

Купити натуральну кісточку для рум'ян в онлайн-магазині професійних кісточок WoBs

Правильна кисть для макіяжу та улюблений відтінок рум'ян — ось і весь секрет. Завдяки цьому унікальному дуету ви зможете оновити мейкап за декілька хвилин будь-де: на роботі, дома чи навіть на вулиці. Швидкий лайфхак додасть свіжості вашому образу, а вам — впевненості у собі. Тепер ви не будете відмовлятися від побачення чи зустрічі з подругами після робочого дня, адже потрібно лише купити натуральну кісточку для рум'ян або синтетичний пензлик на нашому сайті. 

Ми маємо в наявності інструменти, які допоможуть вам швидко досягти ефекту освіження, а також зробити будь-який макіяж. Асортимент онлайн-магазину дійсно великий — саме тут ви знайдете кисть, яку давно шукали. ВОБС презентує товари українського виробництва, тому ціни досить приємні. Якщо вам потрібна кісточка для рум'ян, купити її можна у нас. Не знаєте, яку краще вибрати кисть для поновлення мейкапу? Зв'яжіться з нашим менеджером — він дасть всі відповіді на ваші запитання.

Будь завжди на висоті, бо з ВоБс по-іншому ніяк!