WOBs

В новому кампейні WoBs, де кожен візерунок – це не просто малюнок, це гра витончених ліній, які стали частиною неймовірного орнаменту. Українські маки гармонійно поєднані з образами моделей, що ніби проживають з ними одне життя. Вони розкривають їх внутрішній Всесвіт і, розквітаючи, передають всі ті емоції, які переповнюють пару зсередини. Це справжній витвір мистецтва, основа якого відкритість, щирість та природність почуттів. Нанесення основи з професійною кісточкою для тону в новому кампейні бренду WoBs стало фундаментом для створення натурального, справжнього, сповненого життям макіяжу.

Кісточки для пудри і тоналки від Wobs

 
WOBs

Кісточки для пудри і тоналки від Wobs – це професійні кисті для макіяжу для ідеальної основи вашого мейкапу

В новому кампейні бренду ВоБс важлива кожна деталь. Щоб передати всю красу української культури, відтворити традиційні мотиви і донести сутність, могутність, силу та велич нашої країни, всі кольори та символи на моделях були продумані до дрібниць. Професійні кисті для макіяжудопомогли створити бездоганну основу для нанесення орнаменту. Щоб тон був ідеально рівним, без ефекту маски, кісточки для пудри і тоналки були підібрані під кожний косметичний засіб окремо, враховуючи його текстуру.

Щоб уникнути небажаних розводів та недоречних плям на обличчі, потрібно знати, як правильно наносити основу під макіяж. Ми радимо використовувати професійні кісточки для тоналки купити які ви можете в інтернет-магазині виробника ВоБс. З їх допомогою тон легко розподіляється і рівномірно покриває ваше обличчя. Декілька простих кроків і ви отримаєте ідеальну основу під макіяж, приховавши первісні недоліки і надавши шкірі здорового сяючого вигляду:

готовоДуже важливим етапом перед нанесенням тону є підготовка шкіри. Використовуючи тонік або інший ваш улюблений засіб, очистіть ваше обличчя та нанесіть зволожувальний крем.
готовоВикористовуючи пензлик для тоналки WoBs, максимально погрузіть його в косметичний засіб, щоб кісточка для кремових текстурувібрала в себе необхідну для нанесення кількість тону. Кисть для тону синтетичнаідеальна для нанесення рідких та кремових текстур. Вона має щільну і приємну на дотик структуру, за рахунок якої відтінок виходить більш насиченим і чітким. Вона має грамотно продуману форму синтетичного пучка. Ця плоска кисть для тонугарантує рівномірний розподіл косметики по всьому обличчю і делікатне розтушування. Ще один чудовий варіант для роботи з основою - кисть кабуки для тонального крема. Окрім плоскої форми, вона вирізняється чітким рівним зрізом, що дозволяє відмінно пропрацьовувати зону під очима та біля носа. Кисть кабуки купитияку пропонує Wobs , універсальна і підходить для роботи з усіма жирними текстурами, рівномірно наносячи їх і одночасно шліфуючи шкіру.
готовоКруговими рухами нанесіть засіб на обличчя, не залишаючи проміжків.
готовоДля рівномірного та природного вигляду шкіру, радимо починати нанесення бази від центру обличчя, профарбовуючи область носа та вилиць, яка зазвичай потребує найбільшого покриття.
готовоКісточка для тоналкивід бренду ВоБс має настільки щільний ворс, що без зайвих зусиль дозволяє розтушовувати косметичний засіб та полірувати шкіру обличчя, не створюючи ефекту маски. Тому на завершальному етапі вам достатньо кілька коротких штрихів, щоб ваша основа під макіяж була ідеальною.
 
WOBs

Щоб нанесення основи було легким, а тон ідеальним, варто кісточки для тоналки купити саме в інтернет-магазині Wobs

кісточки для тоналки купити
Всі професійні кісточки для тоналкивід українського виробника Wobsзручні та універсальні, мають бездоганну якість і гарантують найвищий ступінь точності при нанесенні. Вони досить економно витрачають косметичні засоби і завдяки своїй практичній формі дозволяють легко, швидко та акуратно розподіляти тон. Вражаючий асортимент каталогу дозволяє знайти свою і замовити професійну кісточку для нанесення тону на wobs.ua для вашого бездоганного образу.