WOBs

Правильно обраний набір пензлів для макіяжу може стати важливим аспектом у створенні якісного мейкапу. Якщо ви досі вагаєтесь, на якому саме комплекті зупинити свій вибір, а різноманіття пропозицій перетворює процес вибору на задачу із зірочкою, то ця стаття саме для вас. Ми розглянемо ключові типи кісточок, їх особливості та призначення, щоб допомогти вам зрозуміти, який набір щіточок для макіяжу підійде саме вам, задовольнить потреби та виправдає очікування від його використання.

купити набір кісточок для макіяжу wobs

 
WOBs

Набір кісточок для макіяжу: головні критерії вибору

Перед тим, як купити набір кісточок для макіяжу, важливо врахувати кілька ключових аспектів:

готовоЗ якою метою ви обираєте набір та як часто плануєте ним користуватись. Якщо ви візажист або початківець у б’юті-сфері, і плануєте використовувати пензлі для професійної роботи, дуже важливо набір кісточок для макіяжу купити з великою варіацією форм, розмірів та типів ворсу. Адже специфіка роботи майстра в індустрії краси передбачає роботу у різних техніках мейкапу і вимагає бути у всеозброєнні для відпрацювання різноманітних макіяжних ефектів. Якщо ж вам потрібні якісні пензлі для повсякденного використання при створенні мейкапу у домашніх умовах, найкращим вибором для вас стане набір кісточок для макіяжу з базовим набором б’юті-інструментів.
готовоТип мейкапу, який ви зазвичай використовуєте. Якщо ви віддаєте перевагу легкому макіяжу з акцентом на природність, набір професійних натуральних кісточок для макіяжу стане для вас ідеальним варіантом. Такі пензлики мають дуже приємний на дотик ворс, який вирізняється неймовірною м’якістю та забезпечує делікатне нанесення косметичних продуктів, надаючи шкірі обличчя легкості та свіжості. Для більш складних технік мейкапу, як, наприклад, контуринг або скульптурування, варто обирати пензлі, які мають різну форму, тип ворсу та щільність набивки, щоб кожен з них міг вправно виконувати поставлені перед ним завдання.
готовоПеріодичність використання. Якщо ви плануєте використовувати кисті на регулярній основі, то їх якість стане ключовим критерієм при виборі. Набір професійних кісточок для макіяжу має включати пензлі з високоякісного натурального ворсу, який добре абсорбує сухі продукти і при правильному догляді зберігає свою м’якість та еластичність. Окрім натурального ворсу, набір проф кісточок для макіяжу купити який ви плануєте, має містити пензлики з синтетичного волокна. Вони дуже практичні та універсальні для роботи з косметичними продуктами будь-якої текстури. Вони легкі у догляді, не втрачають своєї форми та швидко сохнуть після миття, що є вкрай важливим моментом при регулярному використанні.

Обираючи професійні кісточки для макіяжу набори купувати завжди вигідніше та практичніше. По-перше, це зручно, коли під рукою завжди є той самий пензлик, який потрібен тут і зараз, а по-друге, це значно дешевше, ніж купувати кожну кисть окремо.

 
WOBs

Набір пензликів для макіяжу купити в WoBs, щоб подарувати собі найкращі б’юті-інструменти для бездоганного мейкапу

Набір пензликів для макіяжу купити  Вобс

Онлайн-магазин пензлів для макіяжу від виробника WOBS пропонує широкий вибір професійних наборів, серед якого ви зможете обрати свій ідеальний варіант, враховуючи ваші побажання та уподобання при нанесенні. Найпопулярнішими комплектами пензликів в лінійці ВоБс є:

  1. Набір на 9 кистей Dark Chocolates. Найкращий вибір для створення повсякденного мейкапу у домашніх умовах, який включає 9 базових пензликів для основних етапів макіяжу та неодмінно порадує вас своєю практичною комплектацією.
  2. Набір на 14 кистей Smoky. Цей набір пензлів для макіяжу купити який ви можете в WoBs, стане надійним помічником для професіоналів-початківців. Він містить всі необхідні інструменти для мейкапу та допоможе тренуватися робити бездоганний та вишуканий макіяж.
  3. Набір на 20 кистей Dark Chocolates. Справжній must have для досвідчених візажистів. В ньому є все і навіть більше для роботи у різних техніках мейкапу. Набір професійних кісточок для макіяжу Dark Chocolates від WoBs дозволяє малювати, тушувати, акцентувати та втілювати найсміливіші ідеї макіяжу.

Кожен WoBs набір кистей для мейкапу – це ретельно продумана комбінація пензликів, створена з урахуванням потреб у різних техніках макіяжу. Обирайте свій ідеальний комплект в нашому онлайн-каталозі та експериментуйте над новими образами разом з професійною лінійкою від ВоБс.