WOBs

Раді потішити вас приємною новиною! Наша лінійка засобів професійного очищення кісточок для мейкапу поповнилась унікальною новинкою. Пропонуємо вашій увазі мило для очищення та миття пензлів для макіяжу WoBs, яке ідеально доповнює очисник для кісточок і в поєднанні з ним робить догляд за пензликами ще більш ефективним.

очисник для кісточок WOBS

 
WOBs

Мило для кистей макіяжних – запорука чистоти та довговічності ваших пензликів

Вагаєтесь, чим мити кісточки для макіяжу, щоб результат був бездоганним, а пензлик не втрачав своєї форми? Нам є, що вам запропонувати. У нас ви можете купити професійне мило для кісточок, розроблене за новітньою технологією, яка гарантує:

готовошвидке та глибоке очищення пензлів від залишків пилу та косметики;
готоводбайливу чистку натурального та синтетичного ворсу без пошкодження структури волокон за рахунок ретельно підібраних компонентів, що входять до складу мила;
готововідновлювальний ефект, який має формула активної піни, що дозволяє очистити найщільніші ворсинки пензлів, які поглинають найбільше косметичного засобу, як, наприклад, кісточка для тонального крему;
готовозручне зберігання. Мило для кистей макіяжних ми відправляємо у компактній металевій коробочці, що робить процес використання не тільки дієвим, а й комфортним.

З милом якісне очищення кісточок для мейкапу з ВоБс стає ще простішим та ефективнішим.

 
WOBs

Очищувач для кісточок від ВоБс та професійне мило для кісточок – дбайливий дует для ретельного догляду за вашими пензликами 

Професійне очищення пензлів для макіяжу з милом WoBs – це просто:

готовоЗмочіть вашу кісточку, використовуючи очисник для пензлів макіяжних.
готовоПоступовими рухами проводьте кісточкою по поверхні мила, поки не утвориться піна, вона має огорнути кожну ворсинку пензлика.
готовоОчистіть кисть по поверхні силіконового килимка, який пропонує інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WOBS. Він значно полегшує та пришвидшує процес видалення забруднень та залишків косметичних засобів.
готовоРетельно промийте кісточку водою. Для того, щоб уникнути деформації ручки, форми пучка та пошкодження структури волокон, пензлик варто тримати ворсом вниз, запобігаючи потраплянню води на металеву гільзу.
готовоВидаліть залишки води, обережно віджимаючи ворс пальцями.
готовоПокладіть кисть під кутом, ворсом вниз і висушіть за допомогою спеціальної сіточки, яка забезпечить комфортне сушіння пензлика без втрати форми та розпушення ворсу.
готовоДочекайтесь, доки кісточка не стане повністю сухою, потім закрийте її кришкою для безпечного зберігання.

У статті «Три основні правила для очищення кистей для макіяжу» ми вже писали, наскільки важливо використовувати професійний очищувач для кісточок та додаткові аксесуари, щоб підтримувати ваші пензлики в ідеальному стані, а додавши до свого арсеналу очисних засобів мило для кісточок, ви забезпечите своїм б’юті інструментам ще більш довготривалу чистоту та доглянутість.

 
WOBs

Замовити засіб для очищення кісточок та мило для миття кистей від WoBs, щоб зробити догляд за пензликами комплексним та професійним

Замовити засіб для очищення кісточок WOBS
Асортимент засобів для очищення від WoBs представлений широкою лінійкою продуктів для дбайливого та ретельного догляду за вашими пензликами. В WoBs ви можете замовити засіб для очищення кісточок і професійне мило для миття кистей, які допоможуть впоратись з найскладнішими забрудненнями та забезпечити тривалу та ефективну роботу ваших улюблених пензликів.