WOBs

Неперевершений візерунок з маків в новому кампейні ВоБс – щось просто неймовірне. Це яскраве підтвердження того, що арт мейкап – це мистецтво, яке за допомогою ліній передає почуття та розкриває найпотаємніші куточки внутрішнього Всесвіту. Кісточки для макіяжу в руках всім відомої майстрині в б’юті індустрії Тютюшки допомогли відтворити переживання кожного з нас, об’єднаних війною, але сильних та незламних, вільних і сповнених нестримною жагою до життя. Українські маки, що розцвіли з-під пензликів виробника WoBs та руки унікальної майстрині підкреслюють індивідуальність кожного окремо і могутню силу нашої єдності, яка веде нас до перемоги. Боротьба не зупиняється ні на мить, і наше майбутнє - в наших руках. Ми маємо бути сильними, насолоджуватись кожним моментом, творити та надихати себе та оточуючих. Кисті для макіяжу від ВоБс допомогли Тютюшці якомога точніше втілити свій задум, передавши емоції, спогади та переживання в ідеально чітких лініях природного мейкапу.

Купити кісточки для макіяжу від WoBs

 
WOBs

Професійні кисті для макіяжу малюють історію в кожному образі

Нічого в житті не трапляється випадково. Цю просту істину доводить історія неповторної майстрині візажу Тютюшки, яка почалась ще в студентські роки. Звичайна «четвірка» з вищої математики раз і назавжди змінила її життя, перевернувши його з ніг на голову. Ця оцінка відкрила в Тютюшці справжнього митця, поставивши крапку на кар’єрі фінансиста. Саме творчість допомогла майстрині не скласти руки на початку повномасштабної війни. Пензлики для макіяжу ВоБс допомагають Тютюшці відтворювати в малюнках спогади та передавати пережиті враження та емоції, які б вони не були. Жах, лють, невизначеність, розгубленість – те, що як і Тютюшка, відчув кожен з нас в лютому 2022 року. І саме творчість допомогла їй знайти сили і шукати нове натхнення.

Макіяж для подвійного волонтерського весілля – таким було перше замовлення у Тютюшки від початку війни. Використовуючи професійні щіточки для макіяжу WoBs, їй вдалось намалювати історію надзвичайної пари, яка поєднала серця задля перемоги, щоб бути сильнішими та мотивувати один одного на шляху до мети. Пари, яка попри усілякі труднощі, під звуки сирен та постійних вибухів, продовжує творити своє щасливе майбутнє, підтримуючи один одного і надаючи допомогу тим, хто цього потребує. 

Професійні кисті для макіяжу ВоБс в руках майстрині стали чарівною паличкою, яка допомогла намалювати неймовірний український орнамент, сповнений силою та коханням. Витончені лінії маків, розквітнути яким допомогли кисті для макіяжу WoBs, підкреслюють важливість відчувати себе зсередини, чути своє внутрішнє «я» і розкривати свій творчий потенціал у яскравих і неповторних образах.

 
WOBs

Купити професійні кісточки для макіяжу WoBs, щоб відчути себе справжнього

Ідея нового кампейну ВоБс представлена досить складними візерунками у різних техніках нанесення арт мейкапу. Втілити задум на 100 % і так гармонійно поєднати чіткість ліній з ніжністю маків допомогли професійні кисті для макіяжу. Наша майстриня Тютюшка, яка точно знає для чого яка кісточка для макіяжу може знадобитись, обрала для створення чаруючих візерунків набір серії Dark Chocolates. В ньому зібрані найпопулярніші серед візажистів кісточки для макіяжу купити які ви можете на нашому сайті:

готовоСинтетична таклонова кисть для тону. Ця кісточка для макіяжу у формі лопатки допомогла ретельно розтушовувати косметичні засоби кремової текстури. 
готовоУніверсальна кісточка для пудри. Її Тютюшка використовувала для вдалого завершення роботи з тоном обличчя. Синтетичні волокна стали запорукою легкого нанесення пудри рівномірним шаром, роблячи шкіру моделей більш матовою та живою.
готовоКисть для рум’ян та корекції з натурального ворсу білої кози. З її допомогою візажист легко та швидко наносила рум’яна, уникаючи ефекту маски. Всі натуральні кісточки для макіяжу від українського виробника ВоБс мають надійне кріплення пучків до основи, що гарантує ефективність в роботі та довговічність кожного інструменту. 
готовоКісточки для макіяжу очей. Тріо неперевершених пензликів, які гармонійно доповнювали один одного при роботі в найскладніших техніках мейкапу. Очі – відображення нашої душі, тому Тютюшка робила акцент на виразності погляду, щоб передати глибину почуттів, які ховаються в середині нас і рвуться назовні. Для бездоганного нанесення тіней майстер використовувала пензлики з натуральним ворсом для макіяжу, виконані в трьох формах. В набір Dark Chocolates входить кисть плоскої форми, яка незамінна для роботи з розсипчастими компонентами. З її допомогою були втілені плавні переходи між відтінками. Пензлик для макіяжу язичкової форми за рахунок щільності ворсинок дозволив легко набирати тіні і втирати їх у повіки. З кропіткою роботою у куточках очей та виправлення ледь помітних недоліків на маленьких ділянках повік незамінним для Тютюшки став останній в цій трійці пензлик, який відрізняється додатковою пружністю та щільністю ворсинок. Всі ці пензлики для макіяжу купити які пропонує ВоБс за помірною ціною, виготовлені з ворсу соболя, який вважається найбільш ефективним та довговічним матеріалом при виготовленні приладдя для візажу.
готовоКісточки для макіяжу професійні для розтушування з ворсу білої кашмірської кози представлені дуетом двох висококласних пензлів. Вони проявили себе просто неперевершено при розтушовуванні тіней та профарбовуванні найменших ділянок ока методом акуратного нашарування. Ці пензлі поєднують в собі неймовірну ніжність та перевірену ефективність в створенні виразного погляду
готовоСинтетична кисть для розтушування тіней з таклонового волокна. Пружна та універсальна для нанесення косметичних засобів будь-якої текстури. Чудово посприяла створенню акценту на складках повік та куточках ока.
готовоКисті для макіяжу губ. Виготовлені із синтетичного ворсу середньої жорсткості, невеликі за розміром, з маленьким за діаметром загостреним кінчиком. Така комбінація характеристик дозволила рівномірно наносити косметику, змішувати відтінки або поєднувати текстури.
готовоСинтетична кисть для нанесення тіней та роботи в олівцевій техніці. Маючи витончену плоску форму, такий пензлик бездоганно промалював найтонші лінії задуманого орнаменту , підкреслив привабливість природного контуру губ та виразність очей.
готовоКісточка для наведення стрілок. Високоякісна синтетична щетина, зібрана у мініатюрний загострений пучок, просто створена для дрібної роботи. Вона допомогла максимально акуратно намалювати найтонші стрілки та непомітними лініями підфарбувати брови, щоб вони виглядали природно.
готовоГупілонова кисть для брів та вій. Стала помічником при розподіленні туші по всій довжині вій та укладці брів.

Замовити професійні wobs brush серії Dark Chocolates, який допоміг Тютюшці втілити у життя свій неймовірний задум, ви можете на сайті WoBs у практичному та зручному наборі. В нашому інтернет-магазині ви маєте можливість купити професійні кісточки для макіяжу WoBs, в якому всі кисті укомплектовані на зручному практичному килимку, де кожен пензлик має своє місце і завжди буде під рукою. 

 
WOBs

Купити кісточки для макіяжу від WoBs сьогодні, щоб намалювати своє щасливе завтра

Замовити професійні wobs brush

ВОБС - інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу, в якому ви можете обрати та купити кісточки для макіяжу недорого, що стануть основою для втілення найсміливіших задумів в ваших яскравих образах. Онлайн-каталог представлений величезним асортиментом пензликів для роботи в унікальних техніках візажу. Ви можете купити кісточки для макіяжу від українського виробника WoBs кожну окрему або професійним набором базової чи преміум комплектації. Нейм