WOBs

Рум’яна – це деталь, що зробить кожен мейк довершеним, вони нададуть вашому обличчю природної свіжості та ніжності. Проте, для їх правильного нанесення, вам необхідна професійна кісточка для рум’ян. У цій статті ми розглянемо універсальний пензлик для нанесення рум’ян будь-якої текстури: кремової чи сухої.

Кісточки для нанесення рум’ян wobs

 
WOBs

Кісточки для нанесення рум’ян: якими вони мають бути?

Перш за все, ми маємо розуміти різницю між різними видами рум’ян. Розгляньмо їхні основні відмінності:

  • Сухі рум’яна:

Мають порошкову структуру, допоможуть створити матовий ефект та достатньо стійкі. Такий вид рум’ян має широку палітру кольорів й відрізняється легким нанесенням.

  • Вологі рум’яна:

Мають кремову структуру, надають більш сяючий ефект. Зволожують шкіру, легко наносяться та виглядають цілком природно.

Якщо ви досі гадаєте, що для кожного типу потрібні окремі кісточки для рум’ян – WoBs представляє універсальне рішення: плоска кисть для рум’ян з натурального ворсу. Вона поєднує в собі все необхідне для рівномірного нанесення обох типів косметики та гарно впорається з розтушуванням. Купити пензлик для рум’ян від WoBs може стати оптимальним рішенням для поповнення вашої косметички.

 
WOBs

Кисть для рум’ян від WoBs – універсальний варіант для ваших мейків

Вас досі проймають сумніви щодо того, що кисть для рідких рум’ян та сухих може бути універсальною? Тоді погляньте на нашу модель кісточки з колекції Dark Chocolates. Зроблена з натурального ворсу лисиці, вона має плоску, трохи загострену форму і гарно впорається з рум’янами будь-якого виду. 

Її перевага для сухої косметики, у тому, що завдяки загостреному кінчику, рум’яна добре й акуратно ляжуть на обличчя, що зробить їх природними та ніжними. А от натуральний ворс добре вбирає її, що допоможе рівномірно розподілити її на обличчі та запобігти нанесенню занадто великої кількості рум’ян, тож як для кисті для рум’ян, натуральний ворс буде гарною перевагою.

Розгляньмо особливості нанесення різних типів рум’ян та можливості, які у вас з’являться, якщо ви вирішите купити кисть для рум’ян на WoBs

Сухі рум’яна:

  • наберіть невелику кількість рум’ян на пензлик та струсіть зайве;
  • нанесіть рум’яна на щоки круговими рухами;
  • плавно розтушуйте до скроні та підборіддя;
  • ви також можете розпочати нанесення з центра обличчя і розтягувати рум’яна, розтушовуючи;
  • для більш насиченого кольору нанесіть ще рум’ян, а якщо навпаки, перебрали – приберіть залишки пухнастим пензлем;
  • закріпіть результат пудрою, використавши спеціальну кісточку.

Вологі рум’яна:

  • нагрійте рум’яна у долонях за потреби, наберіть невелику кількість на пензлик;
  • нанесіть на щоки вбиваючими рухами;
  • розтушуйте рум’яна тим чином, як вважаєте за потрібне;
  • за потреби зітріть надлишок рум’ян вологим ватним диском.

Як бачите, принцип нанесення рум’ян різних типів доволі схожий, тому купити натуральну кісточку для рум’ян стане справді універсальним рішенням для вашого використання.

Також важливо пам’ятати про очищення кісточок перед нанесенням та після використання, незалежно від типу рум’ян – це звичайні норми гігієни та вбереже як вас від небажаних висипів, так і пензлик від неправильного догляду. Наш інтернет-магазин пензликів для макіяжу WoBs пропонує вам придбати лінійку засобів для делікатного очищення кісточок:

  • експрес-очисник;
  • серветки для очищення;
  • килимок для очищення кісточок;
  • сітки для сушіння та інше.
Купити кісточку для рум’ян на WoBs
 
WOBs

Купити кісточку для рум’ян на WoBs – рішення, що забезпечить ідеальний рум’янець для ваших мейків


Отже, щоб використовувати різні види рум’ян, вам не потрібно купувати окремий пензлик для кожного. Кісточка для рум’ян, купити яку можна у нашому магазині WoBs – найбільш вигідний варіант для вас, адже ви можете купити її одну замість двох. Ми, український виробник професійних кісточок для макіяжу WoBs піклуємося про якість та довговічність наших інструментів і виготовляємо їх за найвищими стандартами. У нашому асортименті ви також знайдете й інші моделі кісточок, тож якщо вам необхідна допомога щодо вибору – наші професійні менеджери завжди готові її надати. Переходьте до онлайн-каталогу, щоб обрати й замовити універсальну кисть для рум’ян на WoBs brushes.