WOBs

Консилер – один із тих б’юті-засобів, з якими висипання та надокучливі прищі перестають бути проблемою. Звичайно, він не усуває причини їх появи, проте дозволяє мінімізувати видимість запалень. Але іноді, намагаючись зробити менш помітними подразнення, ми навпаки підкреслюємо нерівності. Інтернет-магазин пензлів для макіяжу WOBS в своєму асортименті має б’юті-інструменти, які допоможуть вам за лічені хвилини замаскувати висипання, зберігаючи природність мейкапу. У цій статті ми розглянемо, як швидко та ефективно приховати прищі за допомогою цього косметичного засобу та яка кисть для консилера вам стане у пригоді.

кисть для консилера  wobs

 
WOBs

Кисті для консилера: які обрати та як використовувати?

Консилер – маскувальний засіб локальної дії, тому, який колір засобу обрати та як саме його наносити залежить від того, з якими висипаннями доведеться мати справу:

готовоЯкщо вам потрібно приховати червоний запалений прищ, вам знадобиться пігментований консилер. Використовуючи кисть WoBs для консилера W3243, спочатку нанесіть зелений колір. Цей відтінок ефективно нейтралізує червоний і допомагає знизити видимість запалення. Щоб активне червоне не перетворилось на ріжучу око сіру пляму, нанесіть поверх зеленого тонким шаром консилер жовтуватого відтінку. Пензлик для розтушовування консилера допоможе вам зробити плавний перехід між кольорами і візуально вирівняти тон шкіри. 
готовоЯкщо мова йде про прищі з гнійною бульбашкою, то приховати їх складніше, проте, маючи під рукою правильні кисті для консилера, теж реально. Для початку очистіть і підсушіть шкіру, застосовуючи відповідні засоби для догляду. На наступному кроці використайте тональний крем з мерехтливим ефектом, що візуально розсіює світло. Професійні пензлі для макіяжу українського бренду WoBs забезпечать вам рівномірне розподілення тону, уникаючи ефекту маски. Після цього точково нанесіть консилер із щільним покриттям, який за кольором максимально наближений до відтінку вашої шкіри. Для цього найкраще купити  кисті для консилера круглої форми, до прикладу, пензлик W3228, який допоможе акуратно замаскувати прищ, не розмазуючи засіб.
готовоЗвичайно, прищі краще не видавлювати, однак, якщо це вже сталося, і на їх місці утворилась волога плівка, вам знадобиться консилер у двох кольорах. Використовуючи кисть для розтушовки консилера W5213, нанесіть спочатку світлий, практично білий відтінок, а потім додайте засіб, який за кольором збігається з тоном вашої шкіри. 

Для виконання таких делікатних завдань варто обирати тільки якісні косметичні продукти та купити кісточки для макіяжу перевіреного бренду, інакше разом з маскуванням прищів ви ризикуєте створити умови для появи нових висипань.

 
WOBs

Кисть для консилера купити в WOBS: бездоганна якість для ефективного маскування висипань

Кисть для консилера купити в WOBS

Для того, щоб результат від приховування прищів під час макіяжу був максимально дієвим, необхідно використовувати правильно підібрану кисть для консилера купити яку ви можете в WOBS. В нашому онлайн-каталозі представлені тільки високоякісні пензлики, які ефективно справляються з поставленою задачею та дбайливо ставляться до шкіри обличчя. Замовити кисть для консилера на wobs.uaстане вашим найкращим рішенням для швидкого маскування висипань та бездоганного мейкапу.