WOBs

Асортимент професійних пензлів від WoBs вражає різноманіттям форм та розмірів, що надає безмежні можливості для вибору свого ідеального б’юті-інструменту. Співпрацюючи зі школами мейкапу та салонами краси, наша команда чудово розуміється на тому, які професійні кісточки для макіяжу мають найбільший попит серед майстрів б’юті-індустрії. У цій статті ми зробимо короткий огляд найпопулярніших пензлів для пудри, які обирають досвідчені візажисти.

кісточка для пудри WOBS

 
WOBs

Правильно підібраний пензлик для пудри – запорука бездоганного та довершеного мейкапу

Пропонуємо вашій увазі ТОП 3 кісточок для пудри від ВоБс, яким довіряють професійні б’юті-майстри:

Кисть для пудри W019 синтетика

готовоУніверсальна. Цей пензлик для пудри виготовлений з високоякісного синтетичного таклону, який є незамінним матеріалом для роботи з будь-яким типом шкіри та косметичними продуктами різної текстури. Кісточка для пудри W019 дуже легка та проста у догляді, її можна часто мити і вона швидко сохне. 
готовоПрактична. Кісточка для пудри W019 має широку плоску поверхню, що дозволяє швидко і рівномірно розподілити косметичний продукт, забезпечуючи ідеально гладкий фініш. Замовити кісточку для пудри на WoBs буде вдалим рішенням для створення різноманітних акцентів, адже її помірно жорсткі та водночас неймовірно м’які ворсинки відмінно підходять для роботи у будь-якій техніці нанесення пудри. 
готовоДовговічна. Пензель для пудри W019 має до дрібниць продуману конструкцію. Кожна ворсинка виготовляється безпосередньо під розмір кисті і міцно фіксується металевою гільзою в пучок, завдяки чому пензлик довго зберігає форму. 

Кисть для пудри W3516 ворс кози

До основних переваг цієї кісточки можна віднести:

готовоНеперевершена якість. Пензель для пудри W3516 виконаний з натурального ворсу білої кози. Він досить щільний та пористий, не січеться і не ламається. 
готовоЕкономічність. Натуральна кисть для пудри W3516 вбирає тільки необхідну кількість засобу, раціонально використовуючи його.
готовоЕргономічність. Пензлик W3516 дуже зручний та практичний. Його ергономічна ручка дозволяє легко та без відчуття важкості в руці витрачати на макіяж стільки часу, скільки він того вимагає.
готовоУніверсальна форма. Плоский пензель для пудри W3516 з гострим кінчиком забезпечує максимально точне нанесення продукту на відповідні ділянки обличчя, що є досить важливим аспектом для створення особливих ефектів у різних техніках мейкапу.

Кисть для пудри W5122 ворс кози

Цей пензлик має такі ж унікальні властивості натурального ворсу, як і попередня модель, і, крім того поєднує в собі деякі особливості, що роблять його унікальним:

готовоФорма. Кисть для пудри з ворсу кози W5122 представлена круглим пучком щільної набивки, що забезпечує рівномірне та точне нанесення засобу на шкіру обличчя, уникаючи перенасичення в окремих місцях. Ця кисть для пудри купити яку пропонує WoBs, має надзвичайно м’які ворсинки, що дозволяють наносити продукт тонким шаром, зберігаючи природний вигляд макіяжу. 
готовоБагатофункціональність. Професійний пензлик для нанесення пудри на ВОБС моделі W5122 можна використовувати не тільки для пудри, а й для нанесення сухих рум’ян або бронзатора, експериментуючи у різних техніках мейкапу.

Інтернет-магазин кісточок для макіяжу від виробника WOBS обирають професійні б’юті-майстри, щоб купити кісточку для пудри, яка точно не підведе.

 
WOBs

Купити пензлик Вобс для пудри – вибір тих, хто цінує якість, ефективність та довговічність 

Купити пензлик Вобс для пудри

Український виробник професійних кісточок для макіяжу WoBs при створенні пензликів враховує усі аспекти для вдалого, професійного нанесення косметичних засобів та втілення найсміливіших ідей у різних техніках мейкапу. Наші кисті виготовлені з увагою до потреб візажистів і водночас надзвичайно практичні та комфортні, тому купити пензлик ВоБс для пудри буде доречно як для професійного, так і для домашнього користування. Обираючи наші б’юті-інструменти для створення свого повсякденного або вечірнього образу, ви переконаєтесь, що ідеальна кісточка для макіяжу існує – бо у вас є якісний пензлик для пудри від українського виробника WoBs.