WOBs

Недостатньо мати у своїй косметичці якісну пудру, потрібно подбати ще й про професійні інструменти для її нанесення. Провідні експерти знають, наскільки важливу роль відіграє пензлик для пудри. Коли візажист працює над професійним гримом, дуже важливо створити стійкий макіяж без жирного блиску, ефекту маски та з матовим фінішем. У своєму арсеналі варто мати як натуральні, так і синтетичні кисті для пудри, адже для кожної текстури потрібен свій пензлик. Сьогодні поговоримо про аспекти нанесення пудри та про професійні кісточки ВоБс, які допоможуть вам досягти подібного ефекту навіть у домашніх умовах.

Кисті для пудри Вобс

 
WOBs

Кисті для пудри: головні аспекти нанесення професійного гриму

Насправді пудру рівномірно розподілити по шкірі нелегко, оскільки дуже важливо зберегти баланс. Якщо шар косметики буде тонкий, не вдасться досягти матового ефекту, стійкості, перекрити незначні недоліки на шкірі. Якщо занадто щільний — макіяж буде виглядати неприродно. Якісна професійна кисть для пудри гарно набирає косметику та рівномірно розподіляє її по обличчю. Візажисти використовують пензлі різної форми та діаметру, щоб добре пропрацювати всі ділянки, враховуючи важкодоступні місця, шию, декольте. 

Роль кисті для нанесення пудри при створенні професійного мейкапу та гриму:

готовоКісточка для пудри забезпечує природний фініш макіяжу та рівний тон обличчя. Якщо ви працюєте з сухою, пресованою пудрою — надавайте перевагу натуральному пензлику. Наприклад, кисть з ворсу кози W3516. З її допомогою косметика лягає на шкіру рівним шаром та без надлишку. Для кремоподібної пудри використовують синтетичні пензлики, які не поглинають її. Наприклад: кисть для пудри та рум'ян з кукурудзяного волокна W3025, кісточка з таклону W3019 тощо.
готовоМ'яка кісточка для пудри гарантує матовий фініш, адже вбирає надлишковий серум та підсипає пудру на ділянки жирної шкіри. Навіть після декількох годин зйомок, фотосесії чи святкування - обличчя немає зайвого блиску. Ось, наприклад, пензлик плоскої форми W5120 допоможе досягти ідеального результату, адже при наборі пудри частинки не розлітаються, а наносяться на шкіру. Кисть має густу та щільну щетину, яка й забезпечує бархатистий, натуральний ефект.
готовоМаленька та велика кисть для пудри працює в парі з тональною основою та відмінно маскує все недоліки. Це дуже важливо, адже професійний макіяж має приховувати висипання, почервоніння, шрами тощо. Вона має щільну набивку та забезпечує сильний натиск для закріплення пудри на обличчі. Якщо ви бажаєте купити кісточку для пудри такого типу, зверніть увагу на пензлик з ворсу кози W3119. Він економно набирає косметику та сприяє професійному розтушуванню засобу по всій поверхні лиця.

Важливо не лише правильно використовувати, а й вибирати пензлики для пудри. У професійних майстрів багато інструментів для візажу, і всі вони мають цільове призначення. Експерти надають перевагу перевіреним товарам, адже краще мати менше кісточок, але хорошої якості. Синтетичні та натуральні пензлики для пудри WOBS відмінно підходять для професійного використання, адже їх рекомендують відомі майстри макіяжу. 

купити кісточку для пудри wobs

Про матеріал пензля ми вже говорили — потрібно зважати на текстуру засобу: використовується натуральна кісточка для розсипчастої пудри, а для кремової — синтетична. Об'ємна, кругла та густа кисть призначена для великої ділянки обличчя, маленька та плоска — для пропрацювання важкодоступних зон. Ми радимо купувати гарно набиті пензлі, адже саме вони наносять пудру легким, повітряним шаром, що і потрібно для щоденного макіяжу.

 
WOBs

Бажаєте купити кісточку для пудри для професійного гриму? Інтернет-магазин Вобс до ваших послуг

Потрібен плоский пензлик з синтетики чи натуральна кісточка для пудри? Купити їх ви можете в нашому інтернет-магазині ВоБс. Ми пропонуємо якісні та професійні інструменти для візажу, які перевершать всі ваші очікування. На сайті ви знайдете кисть з ворсу кози/поні, таклону, кукурудзяного волокна тощо. За бажанням можна замовити укомплектовані набори, де є декілька різних варіантів пензликів. Наш бренд обирають провідні майстри, які роблять професійний грим, тому в якості товару не варто сумніватися. Щоб замовити пензлик для пудри, оформіть покупку на сайті або скористайтесь контактним номером телефону.

Інтернет-магазин кісточок для макіяжу українського виробництва WoBs — твій надійний помічник у створенні ідеального мейкапу.