WOBs

Косметичні засоби бувають різними, так само як і професійні пензлі для макіяжу. Для кожного виду косметики та технік її нанесення існує відповідний пензлик, який має правильну форму та відповідний ворс. В асортименті WoBs ви можете знайти великий вибір кистей для макіяжу, які ви можете обрати згідно з техніками та матеріалами, з якими ви хочете працювати. Проте, якщо вам важко визначитися – ця стаття саме для вас, адже ми розглянемо найбільш розповсюджені базові пензлі для макіяжу, для правильного вибору моделі пензля та його ворсу.

Натуральні кісточки для макіяжу Wobs

 
WOBs

Натуральні кісточки для макіяжу: їх види та переваги

Професійні кісточки для макіяжу з натурального ворсу – чудовий вибір, адже вони наділені рядом переваг:

готовом’якість; 
готовоеластичність;
готоводовговічність. 

Матеріал таких кісточок може бути дуже різним, але розгляньмо основні варіанти:

  • Кисті для макіяжу з кози – м’як та еластичні. Добре підійдуть для пудри, рум’ян, бронзера і хайлайтера. Підходять, якщо ви хочете купити кісточки для макіяжу бюджетно.
  • Кисті з ворсу єнота – найкраще підійдуть для чутливої шкіри, м’які та також можна використати як пензлик для пудри та рум’ян.
  • Кисті з ворсу поні або білки – м’які, щільні та добре вбирають продукт. Ідеально підійдуть для нанесення тіней, контурингу або розтушування.
  • Кисті для макіяжу з ворсу рисі – жорсткі та пружні, створені для чітких ліній – використовуються для підводки, малювання стрілок чи брів.
  • Кисті для мейку з соболя – м’які, щільні, дуже еластичні та довговічні. Підійде як кісточка длятіней, пудри, контурингу та розтушування.
кисті для макіяжу купити wobs

Читай більше у статті: "Пензлики для макіяжу з ворсу кози: що це і чому вони такі популярні?"

Переваги рішення купити кисті для макіяжу з натурального ворсу:

готовоМ’якість та еластичність – це забезпечує комфортну роботу та приємний контакт з обличчям, особливо якщо у вас ніжна шкіра.
готовоДовговічність – правильний догляд допоможе натуральним кісточкам прослужити вам роки.
готовоГіпоалергенність – багатьом людям з чутливою шкірою більше підходять кисті з натуральних матеріалів, адже вони не дратують шкіру так, як синтетичні.
готовоРізноманіття – існують кисті зроблені з різними ворсом та формою, тому вони задовольняють різноманітні потреби
 
WOBs

Синтетичні кісточки для макіяжу: види та переваги

Зверніть увагу й на синтетичні кисті для макіяжу, купити які, можуть бути виготовлені з різних матеріалів:

  1. Таклон: кисті для макіяжу з цього матеріалу найбільш поширений варіант. М’які, еластичні та довговічні, вони підходять для широкого спектра косметичних продуктів: рум’ян, пудри, хайлайтера, бронзера, тіней та розтушування.
  2. Силіконові кисті: гнучкі та еластичні, легкі у догляді, підходять для кремових та гелевих структур. Допоможуть у нанесенні тонального крему, консилера, кремових рум’ян, вологих тіней для повік.
  3. Кисті з кукурудзяного волокна: м’які та еластичні, цілком екологічно чисті. Підійдуть для різних косметичних продуктів, таких як хайлайтер, рум’яна, пудра, тіні та інше.
 
WOBs

Переваги у рішенні купити пензлі для макіяжу з синтетичного ворсу

готовоДовговічність – як правило, є більш довговічними, ніж натуральні та менш примхливі щодо свого догляду.
готовоЕкологічність – такі пензлі виготовляються з екологічних матеріалів та не мають ворсу тваринного походження.
готовоГіпоалергенність – підходять людям з алергією на тваринний ворс.
готовоДоступність – бюджетний варіант, що стане альтернативою дорогим аналогам.
готовоРізноманіття – також відрізняються великим різноманіттям форм та видів пензликів, тому ви точно знайдете щось для себе.

Види кісточок для макіяжу та їх застосування:

Відповідь на питання “З чого повинні бути кісточки для макіяжу” залежить від продуктів, якими ви хочете користуватися. При виборі матеріалу пензлів треба враховувати деякі аспекти:

  1. Професійні кисті для макіяжу з натурального ворсу більш м’які та еластичні. Такі кисті добре наносять суху косметику, але не менш добре набирають і кремову. Вони приємні на дотик, проте потребують ретельного догляду та є більш дорогими.
  2. Кисті для макіяжу з синтетичного ворсу не такі м’які, але також комфортні для роботи і є більш міцними. Такі пензлики прослужать вам довше і є надійним варіантом. Іноді вони не так добре набирають вологу косметику, але є легшими у догляді.

Визначившись із питанням, який матеріал підходить вам більше, у вас можуть виникнути роздуми: а взагалі, які кісточки потрібні для макіяжу? Розгляньмо базовий підбір інструментів та те, якими вони мають бути: 

  • Кісточки для тону краще обирати з щільного ворсу та плоскої форми. Цей пензель допоможе створити рівне й бездоганне покриття.
  • Пензлик для пудри беріть великий та пухнастий, він допоможе рівномірно розподілити пудру по всьому обличчю та закріпити макіяж.
  • Кісточка для рум’ян підходить середнього розміру з округлим ворсом. Вона допоможе нанести легкий природний рум’янець.
  • Кісточки для макіяжу очей бувають дуже різні. Найкраще для нанесення тіней підійде пензлик невеликого розміру із щільним ворсом та закругленою формою. А для легкого розтушування тіней підійде більш пухнастий варіант.
  • Кісточка для стрілок має бути тонкою та мати загострений кінчик. Це допоможе промалювати найменші деталі. Для підводки очей можна також скористатися кісточкою зі скошеним кінчиком.
  • Кісточка для брів може мати різну форму: скошений або загострений кінчик, бути плоским або тонким та мати також щіточку для брів. У будь-якому разі промальовка брів має бути зручною для вас.
 
WOBs
Догляд за кісточками для макіяжу: різниця та особливості

Синтетичні кісточки для макіяжу вобс

Догляд за різними кісточками для макіяжу має відмінності, адже усе залежить від ворсу, з якого вони виготовлені. Розгляньмо детальніше:

Натуральний ворс

Кисті з натурального ворсу є більш чутливими й потребують лагідності: ні в якому разі не можна використовувати спиртові засоби, адже це пересушить та зіпсує ворс. 

Краще використати спеціальний засіб для очищення кісточок. Ви можете купити спрей для очистки кистей для макіяжу на нашому сайті та слідувати інструкції: розпиліть засіб на пензлик, зачекайте декілька секунд, щоб почали діяти активні компоненти. Очистіть пензлик ватним диском чи серветкою і дочекайтеся повного висихання. Такий засіб делікатно очищує пензлі й не потребує сушки. 

Синтетичний ворс

Для синтетичного ворсу допускається використання чогось більш грубого. Ви можете використати шампунь й круговими рухами втираючи його, виконати очищення, потім ретельно усе змивши. У такому разі потрібно буде зачекати, доки пензлі просохнуть: дія фену або обігрівача лише зіпсують ворс та можуть розплавити клей. Розкладіть пензлі на рушнику і дайте їм висохнути природним чином

готовоЯкщо ви хочете запобігти занадто частому очищенню, яке теж може призвести до випадання ворсу, ви можете обрати серветки для очищення пензлів, які ретельно очистять ворс, при цьому не псуючи його. Вони також зекономлять ваш час на сушці.
готовоНа нашому сайті ви можете прочитати статтю, де розписано більш детально про догляд за пензлями для рум’ян та для інших продуктів. 

Читай більше у статті: "Як правильно доглядати за пензлями для рум'ян?"

Наш інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WoBs пропонує лінійку ефективних доглядових засобів за вашими кісточками – це дозволить продовжити їхнє життя незалежно від того, з якого ворсу вони виготовлені.

 
WOBs
Купити професійні кісточки для макіяжу WoBs у нашому магазині – найкраща пропозиція

Отже, як кисті з натурального ворсу, так і з синтетичного можуть мати ряд переваг та знадобитися вам для роботи під час мейкапу. Тому, варто мати у своєму арсеналі хоча б декілька з обох варіантів.

Вашим найкращим рішенням у такому випадку буде обрати нас, адже WoBs – український виробник кісточок для макіяжу, який дбає про якість та доступність для своїх клієнтів. На нашому сайті представлено найбільший асортимент кісточок, що ви можете знайти на ринку: на WoBs ви можете купити пензлик для макіяжу з ворсу кози, поні, білки, єноту та рися, а також синтетичні аналоги з таклону, силікону і кукурудзяного волокна. Ми пропонуємо унікальну можливість обрати з великого різноманіття форм і розмірів, щоб наші клієнти могли знайти для себе ідеальну кісточку. Кісточки для макіяжу, купити які можна у нашому магазині зроблені з ретельно відібраних та перевірених матеріалів, та розроблені у ергономічному та стильному дизайні, тому ми гарантуємо їх надійність.

Наші професійні менеджери радо проконсультують вас і допоможуть обрати, яку замовити кісточку для мейкапу від WoBs згідно з вашими потребами. Переходьте в онлайн-каталог та купуйте найкращі кісточки для макіяжу у WoBs.