WOBs

Український виробник професійних кісточок для макіяжу WoBs – це бренд, який невпинно крокує вперед, не зупиняючись ні на мить. Оновлює, розширює та вдосконалює свій асортимент. І наша найкраща мотивація та натхнення – нові образи, які ви створюєте разом з пензликами ВоБс. Ми працюємо для вас і заради вас, щоб кожен майстер б’юті індустрії та любителі домашнього мейкапу змогли обрати свій пензель і тримати в руках найкращу кисть для макіяжу. Щодня наша лінійка поповнюється топовими інструментами для ще більш витончених образів. Пропонуємо вашій увазі короткий огляд новинок WoBs – професійні пензлі для пудри.

Професійні кисті для пудри від ВоБс

 
WOBs

Професійні кисті для пудри від ВоБс – те, що ви давно шукали

Професійні кісточки для мейкапу від ВоБс мають продуману до дрібниць форму, довжину ручки та текстуру. Кожна з них призначена для роботи в тій чи іншій зоні окремо, щоб загальна картина мейкапу була ідеальною. Адже мета Wobs – привнести якомога більше прекрасного у цей світ і зробити кожну жінку щасливою та унікальною. Ловлячи на льоту нові віяння моди в індустрії краси, ми постійно пропонуємо купити кісточку для пудри, рум’ян, тіней та помади, які потребує клієнт тут і зараз. Адже краса – це не лише естетика, це ваша довіра та підтримка. Саме ви надихаєте нас бути кращими і невпинно працювати над собою. 

Пропонуємо вашій увазі топові новинки - професійні кисті для пудри, з якими неймовірно легко та приємно працювати:

готовоРозкішна кругла кисть для пудри та рум’ян з ворсу білої кашмірської кози. Надзвичайно приємна на дотик і в міру еластична. Округла форма пучка виконує одразу дві задачі: рівномірно наносить та ефективно розтушовує продукт на обличчі. Цей пензлик для пудри чудово співпрацює з пудрою та рум’янами сухої текстури.
готовоКісточка для пудри круглої форми з синтетичного ворсу. Високоякісний матеріал та його щільність дозволяють легко розтушовувати косметичні засоби рідкої та кремової текстури, роблячи шкіру матовою та ніжною. 
готовоЩе одна дуже зручна кисть для пудри купити яку ви можете на сайті ВоБс за привабливою ціною, відрізняється круглою видовженою формою. Пучок виконано з ворсу кози та міцно з’єднаний з ергономічною дерев’яною ручкою, яка не створює відчуття дискомфорту і дозволяє працювати цілий день із задоволенням.
готовоВоБс пропонує купити кісточку для пудри, рум’ян та хайлайтера з кукурудзяного волокна. Цей матеріал давно полюбився візажистами та гримерами. Він дуже практичний, непримхливий у догляді і створює чудову імітацію натурального ворсу.
готовоПлоска кисть для пудри з кукурудзяного волокна виконана у формі краплі, з дуже щільною набивкою на основі і більш легкою на кінчику. Надзвичайно приємна на дотик, вона відмінно наносить пудру тонким рівним шаром.
готовоПрофесійна кисть для пудри, рум’ян та хайлайтера з ворсу лисиці. Цей матеріал дуже схожий на ворс білки. Він такий же ніжний, еластичний та дарує максимум задоволення при користуванні. Ці пензлики Wobs мають загострену вершину, за рахунок чого ворсинки добре сходяться і утворюють гострий кінчик. Ворс лисиці більш пружний, тому відмінно працює з сухими та кремовими текстурами.
 
WOBs

Купити пензлик Вобс для пудри для вдалого завершення мейкапу

Купити пензлик Вобс для пудри

ВоБс – український виробник висококласних інструментів для мейкапу, який відкриває безмежний світ для натхнення та створення нових образів. Ми пропонуємо купити пензлик ВоБс для пудри, який підійде як професійним майстрам так і для початківців. Професійні кісточки для нанесення пудри бренду Вобс допоможуть завершити ваш макіяж і підкреслити бездоганність вашого образу. Замовити круглий пензлик для пудри в інтернет-магазині WOBS – це завжди вигідно, зручно та на роки.