WOBs

Консилер – це той б’юті продукт, який допомагає приховати недоліки шкіри, вирівняти тон, маскувати сліди втоми та надати обличчю здорового й сяючого вигляду. Але досить часто, використовуючи спонж або розтушовуючи цей косметичний засіб пальцями, не завжди вдається рівномірно його нанести, особливо якщо він швидко фіксується на шкірі. Професійні пензлі для макіяжу покликані розв'язати цю проблему. Вони дозволяють точно наносити консилер на конкретні ділянки та акуратно розтушовувати його без зайвого тиску, що допомагає створювати рівномірний та природний фініш.

кисть для консилера купити wobs

 
WOBs

Чому кисть для консилера краще за аплікатор? Плюси її використання

Консилер, не зважаючи на свою універсальність, має свої особливості при нанесенні. Тому і кисті для консилера можна поділити на декілька видів, кожен з яких має свою унікальну функцію та призначення:

готовоКругла. Така кисть для консилера призначена для точкового нанесення косметичного засобу. Її використовують для маскування найменших недоліків, що дозволяє зберегти максимально природний вигляд шкіри обличчя.
готовоПлоска. Для рівномірного та делікатного розподілення косметичного засобу під очима та на інших чутливих ділянках шкіри обличчя використовують плоскі кісточки для консилера під очі. 
готовоСкошена. Кисть WoBs для консилера зі скошеним краєм завдяки своїй унікальній формі пучка незамінна для нанесення косметичного засобу на контур обличчя та вирівнювання тону шкіри.
готовоПензлик для розтушовування консилера кремової або рідкої текстури. Цей інструмент просто знахідка для маскування таких недоліків, як невеличкі рубці та інші нерівності. 
готовоСинтетична. Для роботи з кремовими та рідкими текстурами ідеально підходить кисть для кремового консилера. Виконана з синтетичного ворсу, вона легко вбирає необхідну кількість косметичного засобу і рівномірно розподіляє консилер на обрану ділянку шкіри.

Порівнюючи кисть для консилера з аплікатором, можна виділити низку її беззаперечних переваг:

готовоТочність та контроль. Якісні пензлики мають унікальну форму, що дозволяє працювати з найделікатнішими ділянками на обличчі. Тоді як аплікатор не дає такої точності, особливо якщо мова йде про точкове нанесення. 
готовоРівномірність. Використовуючи пензлики для макіяжу, ви можете не сумніватись у рівномірності нанесення косметичного засобу та збалансованості у мейкапі. Чого не може гарантувати аплікатор, використання якого зазвичай вимагає додаткового розтушовування.
готовоУніверсальність. Якщо купити кисті для консилера, то їх, на відміну від аплікаторів, ви зможете використовувати для різних типів засобів, як рідких, так і кремових текстур.
готовоГігієнічність. На нашому сайті ви можете купити кісточки для макіяжу, виконані з сучасного високоякісного синтетичного ворсу. Це можуть бути моделі з таклону або кукурудзяного волокна. За такими матеріалами, на відміну від аплікаторів, легко доглядати та зберігати їх у гігієнічному стані.
 
WOBs

Кисть для розтушовки консилера – секрет стійкого та природного мейкапу

Стійкий макіяж протягом всього дня, незалежно від обставин та ритму життя, - мрія кожної жінки. Пропонуємо вам кілька дієвих лайфхаків, які допоможуть вам завжди виглядати неперевершено:

  1. Не поспішайте. Звичайно, не завжди є змога проводити години перед дзеркалом, але якщо ви хочете, щоб ваш мейкап був дійсно стійким, вам знадобиться більше часу.
  2. Використовуйте перевірені засоби. Віддавайте перевагу тим косметичним продуктам, які відповідають типу вашої шкіри і не викликають алергічних реакцій.
  3. Обирайте якісні б’юті аксесуари. Професійні синтетичні або натуральні кісточки для макіяжу – один із головних секретів ефектного та стійкого мейкапу.
  4. Використання консилера є надзвичайно важливим етапом при створенні бездоганного образу. Кісточки для макіяжу купити які ви можете в інтернет-магазині ВоБс, допоможуть делікатно замаскувати недоліки і зробити ваш мейкап максимально природним. Все, що вам знадобиться, - дотримуватися кількох простих рекомендацій:
  5. Виберіть пензлик під текстуру вашого консилера. Інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WoBs пропонує широкий асортимент, серед якого ви обов’язково знайдете необхідну вам модель:
готовоЗастосуйте основу під макіяж для легкого та рівномірного нанесення консилера.
готовоЗанурюючи пензлик у консилер, наберіть необхідну кількість засобу.
готовоТочковими або плавними рухами нанесіть консилер на ті місця, які хотілося б зробити менш помітними.
готовоВикористовуючи кисть для розтушовки консилера, рівномірно розподіліть засіб на шкірі.
 
WOBs

Кисть для консилера купити в WoBs, щоб завжди мати бездоганний вигляд

пензлик для розтушовування консилера ВоБс

ВоБс - український виробник пензликів для макіяжу пропонує широкий асортимент професійних кісточок, які допоможуть зробити ваш мейкап стійким та ефектним. В каталозі нашого інтернет-магазину представлені моделі різних форм та наповнення. У нас ви неодмінно знайдете саме той пензлик, який буде повністю відповідати вашим вподобанням при нанесенні. Кисть для консилера купити яку ви маєте можливість в WoBs – запорука вашого бездоганного образу на щодень та для особливих нагод.