WOBs

Пудра - це косметика, яка не просто задає шкірі певний тон і робить її матовою, а закріплює результат виконаного макіяжу. З її допомогою ви можете приховати дрібні недоліки та попередити появу жирного блиску. Щоб засіб добре наносився та рівномірно лягав на шкіру обличчя, шиї чи навіть зони декольте, вам варто першочергово подбати про пензлик для пудри. Такий інструмент має гарантувати мінімальний розхід косметики і забезпечувати максимальний комфорт в процесі користування. Плануєте купити кісточку для пудри - ми, виробник Вобс, радимо вам звернути увагу саме на нашу продукцію. Завдяки нашим макіяжним інструментам, вам вдасться досягти ефекту оксамитової шкіри та зберегти свій мейкап в бездоганному вигляді на цілий день. Купити пензлик Вобс для пудри - це створити професійний макіяж і завжди бути впевненою у своєму зовнішньому вигляді, це коли немає потреби регулярно заглядати у дзеркальце та коригувати недоліки, це якщо ви хочете швидко та легко створити ідеальний мейкап без прикладання серйозних зусиль. Ми рекомендуємо відвідати наш магазин кісточок wobs.ua і обрати свої улюблені інструменти, які неодмінно стануть у нагоді чи не на щодень!

купити пензлик для пудри від вобс

 
WOBs

Кісточки для пудри натуральні та синтетичні: переваги та розмаїття наших макіяжних інструментів!

Ми, як український виробник пензликів для макіяжу Вобс, хочемо поділитися з вами інформацією, чому настільки важливим є оксамитовий фініш у мейкапі. По-перше, коли ви користуєтеся пудрою, шкіра обличчя набуває бездоганного вигляду, немає жодних нерівностей тону та блідості. По-друге, якщо ви носите мейкап протягом дня, епідерміс швидко жирніє. Щоб цього уникнути, варто завершити його саме пудрою, адже вона усуває ефект блиску та розтікання косметики. Звичайно, для досягнення вау-ефекту вам варто купити кісточку для пудри, дуже важливо, щоб цей інструмент був справді якісним. І саме такі інструменти реалізуємо ми, адже завжди цінуємо наших клієнтів і постійно враховуємо їхні щоденні потреби, побажання. Нашими пензликами залюбки користуються не лише досвідчені майстри в сфері краси, а й новачки, тому що з їх допомогою навчитися виконувати досконалий мейкап так просто! Ітак, кожна наша кісточка для нанесення пудри має наступні переваги:

кісточка для пудри wobs

 

Відмінну якість. Для створення продукції ми використовуємо лише перевірену та сертифіковану сировину. Приємно дивує і надійність виробництва, адже щоб з'єднати пучок з основою, ми застосовуємо міцну металеву гільзу, в результаті чого ворс не втрачає своєї форми й об'єму, зберігаючи ефект надовго.
Зручність. Найкращий пензлик для нанесення пудри - це той, який легко тримати в руках і виконувати ним безліч рухів, у тім числі складних. Наші щіточки виробляються з натурального дерева, що не ковзає та не створює відчуття дискомфорту. Грамотно продумана довжина кожної ручки відкриває перед вами нові простори для реалізації власних ідейних задумів.
Можливість працювати з косметикою різної текстури. Новачкам може здатися, що цей пункт не є обов'язковим, проте ми готові переконати у протилежному. Насправді, матеріал, з якого зроблений інструмент, є дуже важливим, адже він впливає на рівномірність нанесення засобу та розхід косметики в цілому. До прикладу, кісточки для пудри натуральні призначаються для роботи з косметикою сухої текстури. Переважно для створення таких макіяжних аксесуарів ми застосовуємо ворс кози та поні, ці матеріали м'які та приємні на дотик, проте еластичні, що гарантує рівномірне нанесення, розтушовку косметики. Кисті для пудри синтетичні ідеально підходять для кремових текстур. Вони також вважаються гіпоалергенними, тому їх можна без жодних хвилювань використовувати в салонах краси.
Доступну вартість. На пензлик для пудри ціна демократична, продукція нашого виробництва обходиться дешевше за товари європейських брендів. Вибір такого інструменту гарантує економію ваших коштів, проте результат завжди виходитиме приголомшливим.

Наші професійні кісточки Wobs відрізняються формою пучків. У каталозі представлені об'ємні моделі з округлим кінчиком, їх ще називають “бочечками”. Такі інструменти вважаються універсальними, адже вони підходять для роботи не лише з обличчям, а й шиєю та зоною декольте. За допомогою легких рухів велика кісточка для пудри захвачує значну ділянку шкіри та створює оксамитовий ефект. Доволі затребуваними також вважаються кисті-кабукі. Від попередніх моделей вони відрізняються рівним зрізом. Ці інструменти призначені для рівномірного нанесення та розтушовки мінеральної пудри з незначним розходом. Ще один варіант, яким користуються рідше, проте він є доволі актуальним, - плоскі щіточки. Вони чудово підходять для точкового нанесення пудри, а саме на ділянку під очима, носом. 

 
WOBs

Спробуйте купити кісточку для пудри та досягти оксамитового ефекту без жодного блиску та нерівностей тону!

Обирайте, які б'юті-аксесуари актуальні саме для вас, і замовляйте їх на нашому сайті. Ми переконані, що їх використання допоможе досягти ефекту оксамитового фінішу у макіяжі. Ці інструменти неодмінно закріплять результат і дадуть змогу почуватися впевнено, адже вам не прийдеться щоразу дивитися у дзеркальце та виправляти недоліки, які можуть з'являтися протягом дня. Користуйтеся нашими пензликами для пудри не лише в особистих цілях, а й у професійній діяльності. Ваші клієнтки будуть приємно вражені ефектом і своїм зовнішнім обліком в цілому. Створюйте бездоганний мейкап, а щоб він зберіг свою свіжість якнайдовше, не забувайте про пудру і її правильне нанесення з використанням наших макіяжних інструментів!