WOBs

На момент створення компанії основною нашою метою було виробництво якісних пензликів для макіяжу, які б викликали задоволення та море позитивних емоцій у жінок не лише з України, а й загалом з різних куточків світу. З самого початкувиробник WoBs поставив собі ціль - ніколи не зупинятися на досягнутому, а сміливо крокувати вперед, пропонуючи цільовій аудиторії якомога більше актуальних інструментів для виконання навіть найскладніших технік. Саме з цих причин наші пензлики для макіяжу стали настільки затребуваними, що без них не можуть обійтися ні аматори в сфері краси, ні професійні візажисти чи гримери. Ми зробили все для того, аби наша продукція надихала та сприяла розвитку в б'юті-індустрії, активації бажання експериментувати та відтворювати щось нове. Якщо ви теж плануєте купити пензлик для макіяжу, оберіть нас і точно не пошкодуєте, так як у нашому інструментарії є все, що потрібно для максимально успішної та легкої роботи!

купити кисті для макіяжу вобс

 
WOBs

Які щіточки для макіяжу варто мати в своїй косметичці? Основні причини, чому варто обрати інструменти бренду Вобс!

Ми пропонуємо вашій увазі професійні кісточки для макіяжу різних видів і для будь-яких технік, у каталозі налічується понад 300 моделей інструментів. Для нас важливо, аби кожен виріб був функціональним і дійсно потрібним у створенні бездоганного мейкапу. Продукція, яку реалізує компанія Вобс, цікавить кожного, кому хочеться виглядати доглянуто та творити красу для усіх бажаючих. Ми радимо вам більш детально оглянути і оцінити наступні щіточки для макіяжу:

Для тіней. Аби виділити глибину погляду і його виразність, придбайте відповідні пензлі для макіяжу професійні. Ми створюємо моделі із синтетичного ворсу для роботи з рідкими текстурами і натурального - порошковими та сухими. Форми пучків представлені різні. Для нанесення кольору пропонуються інструменти плоскі, а для розтушовки чи плавного переходу градієнтів - округлі пухнасті. 
Для стрілок. Зробити погляд чітким можна за допомогою ідеально намальованих стрілочок. Оберіть кисті для макіяжу у нас і виконуйте тоненькі чи, навпаки, масивні лінії. Візуально зробіть погляд “кішки” чи додайте йому легкості, романтичності, а для цього придбайте інструменти для роботи з рідкою підводкою чи олівцем із синтетичного ворсу або з сухими тінями з натурального. Переважно такий інструментарій має витягнутий ворс і загострений кінчик для максимально делікатного вимальовування ліній.
Для брів. А чи знали ви, що погляд і вираз обличчя можна змінити, якщо надати бровам певну форму. Для їх коригування і додавання чіткості ми радимо купити кисті для макіяжу, особливості їх ворсу напряму залежать від того, що ви плануєте робити з бровами. Наприклад, для зміни відтінку актуально застосовувати інструменти з плоским пучком, злегка завужені на кінчику, а для виконання контурингу - моделі з загостреним краєм. Великим попитом також користуються двосторонні професійні щіточки для макіяжу, де з однієї сторони є пензель для розчісування волосків, а з іншої - щіточка для коригування кольору, форми.
Для вій. Виробник Wobs кісточки для макіяжупропонує і для малювання вій. За допомогою цих аксесуарів ви можете їх розчесати чи придати певного об'єму, візуально збільшити довжину.
Для пудри. Щоб уникнути ефекту блиску на обличчі, наша компанія рекомендує купити кісточки для макіяжу для нанесення пудри. Оскільки цей косметичний засіб вирівнює тон, усуває жирний блиск, його слід наносити по завершенні виконання мейкапу. Для цього вам варто обрати пухнасту кисть з плоским чи заокругленим краєм. Інструмент вбирає лише потрібну кількість засобу та рівномірно розподіляє його по обличчю, шиї, зоні декольте. 

професійні щіточки для макіяжу вобс

Наші кисті для макіяжу вважаються справді особливими, перш за все, через відмінну якість. Для створення аксесуарів ми використовуємо перевірену сировину й інноваційні технології.Основа міцно закріплена з пучком металевою гільзою, в результаті чого ворс не осипається і виріб не втрачає форми. Ще одна наша перевага - розмаїття моделей, що дає змогу виконати будь-який мейкап швидко та без серйозних зусиль, адже коли все під рукою, кожна дія проводиться легко та просто! Наш інструментарій відрізняється зручністю. Коли ви візьмете щіточку в руки, то навіть не відчуєте чогось зайвого, адже вам нічого не буде заважати працювати з кожною ділянкою обличчя. Ну і, звичайно, наша фішка - прийнятна вартість продукції. Так, ми турбуємось про те, аби б'юті-аксесуари були доступні кожному, навіть недосвідченому аматору!

 
WOBs

Спробуйте купити пензлик для макіяжу Вобс, аби відчути макіяж як мистецтво зі всіх сторін!

Бажаєте спробувати, як працюють кісточки Вобс і що вони дають, - заходьте на сайт wobs.ua, дізнавайтесь детально асортимент і читайте опис кожної карточки товару. Коли ви визначитесь, що вам потрібно для конкретних цілей, - можете сміливо приступати до оформлення замовлення. У нас ця дія виконується швидко та зрозуміло, а якщо виникли питання щодо асортименту, наші менеджери готові провести корисну консультацію, що суттєво спростить процес вашого вибору. Купуйте щіточки українського виробництва Вобс і творіть красу, будучи як аматором, так і професійним візажистом чи гримером. Наші інструменти створені для кожного, незалежно від досвіду та навичок!