WOBs

Якісні та професійні кисті для макіяжу — це секрет ідеального мейкапу. Без таких важливих інструментів важко уявити як нанесення косметики в домашніх умовах, так і професійний візаж. На сьогодні багато брендів та компаній «ноунейм» продають дешеві пензлі для макіяжу, які облазять, погано розтушовують, сиплються та збільшують розхід косметичних засобів. Мейкап зроблений ними виглядає дешево та неякісно. Саме тому, якщо ви хочете досягти досконалості потрібно відповідально підійти до вибору товару та купити кисті для макіяжу професійного зразка від виробника WoBs. Давайте поговоримо, як досягти бездоганного нанесення косметики, обравши якісні інструменти. 

професійні кисті для макіяжу wobs

 
WOBs

Важливість вибору правильних пензлів для макіяжу — покрокова інструкція від WoBs

В продажу представлені щіточки для макіяжу будь-якого типу. Вони зроблені з різних матеріалів, мають різну форму та головне призначення. З ними можна зробити ідеальний денний мейкап або ж відпрацювати певні техніки. Наприклад, контуринг обличчя неможливо уявити без професійних атрибутів. Після ознайомлення з цією статтею ви дізнаєтесь про всі їх види, особливості вибору та зрозумієте, яким пензликом краще наносити ніжні відтінки рум'ян для ефектного результату, а яким — хайлайтер. 

В першу чергу професійні кисті для макіяжу класифікують за особливостями застосування. Тобто, «зоною відповідальності»:

  1. Кисті для обличчя. Для щоденного використання у вас повинно бути, як мінімум, три кісточки для макіяжу лиця: плоска синтетична для тонального засобу та дві натуральні для іншої косметики. Базовий набір професійного майстра включає кисть для тоналки, консилера, пудри, кремових засобів та хайлайтера, щіточку кабуки та інструменти для контурингу. 
  2. Макіяжні пензлики для очей. Для нанесення косметики в домашніх умовах потрібно купити два незамінних аксесуари — для нанесення тіней та їх розтушування. Якщо ж ви хочете розширити арсенал власних «помічників», варто вибирати плоскі, заокруглені та кісточки для тіней, що використовуються для створення «димчастої» текстури (тобто, рівномірне розтушування різних кольорів косметики). При нагоді можна замовити ще й кисть для контурингу очей. Це незамінний девайс для тих, хто любить експериментувати зі стрілками.
  3. Пензлик для брів та вій. Гарно промальовані брови та вії — це гарантія красивого та «відкритого» погляду. Такі кісточки — must have у косметичці кожної жінки. З ними ви можете не лише нанести косметику на цю зону, а й розчесати брови/вії, гарно їх вкласти та зафіксувати спеціальним засобом. Додайте виразності очам за допомогою пензлів для брів та вій в тандемі з якісною професійною косметикою.
  4. Кисті для губ. Якщо ви хочете рівномірно та щільно замалювати всю зону, пензлики WoBs вам у цьому допоможуть. Вони мають бути правильної форми та мати щільний ворс. Якісна щіточка замінить олівці для губ, адже з її допомогою можна акуратно обвести контур по лінії губ. 

Абсолютні всі аксесуари, що перераховані вище, можуть бути синтетичними чи натуральними. Різниця не лише в ціні, а й у властивостях. Виробник професійних кісточок для макіяжу — WoBs пропонує вироби з білки, соболя, кози, єнота, лисиці, з кукурудзяного волокна та синтетики. Потрібно розуміти, що натуральні кісточки для макіяжу не можуть повністю замінити штучні, адже їх потрібно комбінувати для якісного результату. Відмінність не в якості, а в тому, з якими текстурами рекомендовано їх використовувати. Натуральні матеріали більш зручні для роботи з сухими косметичними засобами, адже вони економічно їх розподіляють та не допускають осипання. Синтетичні кисті — це ідеальні рішення для рідких, гелевих та кремоподібних текстур, оскільки вони не вбирають косметику. 

кісточки для макіяжу інтернет магазин  ВоБс

Базовий набір має складатися з таких аксесуарів:

готовоплоска кисть для тіней;
готовокісточка для розтушування;
готовоскошена кісточка для стрілок і контурингу брів;
готовокисть для рум’ян та пудри;
готовокісточка для хайлайтера та консилера;
готовопензлик для тонального крему або спонж;
готовощітка для брів. 

Далі все залежить від ваших власних побажань. Використовуєте підводку для очей? Тоді варто купити пензлики для макіяжу, що допоможуть у цьому. Не уявляєте бездоганний мейкап без яскраво промальованих брів? Вам потрібна професійна кісточка з натурального воску скошеної форми. Поступово ви зможете сформувати свій ідеальний комплект, орієнтуючись на конкретні запити. 

Проте якою б якісною не була косметика та кісточки для макіяжу, інтернет-магазин ВоБс рекомендує вам звернути увагу на головні помилки при їх використанні:

готовоне набирайте косметику на кісточку безпосередньо з пакування, краще використовувати спеціальні підставки;
готовоне купуйте великі кисті з метою економії та універсального використання, адже при нанесенні косметики обов'язково потрібно підключати різні розміри та форми аксесуарів, щоб макіяж не виглядав «брудним»;
готоводля тонального крему краще обирати гнучкі та дещо загострені кисті для макіяжу, купити які ви можете на нашому сайті, адже великі пензлі роблять ефект маски на лиці;
готовоне натискайте на кисть, щоб текстури були максимально легкі та повітряні;
готовоне можна використовувати один інструмент для нанесення декількох засобів.

Якщо вам потрібні кисті з натурального ворсу чи синтетичних волокон, ознайомтесь з асортиментом нашого онлайн-простору. Але зверніть увагу на ще один важливий момент: за інструментами для макіяжу потрібно дбайливо доглядати. Навіть найякісніша щіточка почне осипатися та змінювати свій естетичний вигляд, якщо її неправильно використовувати, нехтувати миттям та не піклуватися про делікатний догляд. Особливих зусиль потрібно докласти, якщо ви вирішили замовити натуральні кісточки для макіяжу. Вони більш «вередливі» та ніжні. 

 
WOBs

Підтримка та догляд за кісточками для макіяжу — неодмінний крок до ефективного використання та бездоганного нанесення косметичних продуктів

Якісні кисті від нашого бренду можуть слугувати роками за умови правильного догляду та підтримки. Якщо ви будете вчасно мити, сушити та вірно зберігати їх, вони не втратять з часом свої експлуатаційні якості. Ми рекомендуємо придбати також додаткові аксесуари: гумовий килимок для миття, чохли для зберігання, спеціальні мийні засоби тощо. З ними вам легше буде доглядати за інструментами, а кісточка для хайлайтера, помади, тіней, рум'ян буде слугувати довше. 

Щоб щіточки та кисті не зіпсувалися, їх потрібно правильно мити: 

  1. Мийте їх одразу після використання, адже на ворсинках накопичуються залишки косметики, сального секрету, крему і т. д. Можливі висипання, якщо ви відкладаєте «гігієнічні процедури» ваших інструментів.
  2. Придбайте спеціальний спрей-очисник. З його допомогою можна ефективно очистити щіточки, якщо не має змоги їх повноцінно вимити. Кисть WoBs збереже свою м'якість, еластичність та пружність при використанні косметичного шампуню для миття, а не людських засобів.
  3. Не знайшли засіб для очищення кісточок для макіяжу — можна вибрати нейтральний дитячий шампунь з хорошим складом. 
  4. Не влаштовуйте їм гарячу «ванну» — вода має бути кімнатної температури. 

Зверніть увагу: складати в чохол чисті інструменти потрібно лише тоді, коли вони повністю висохнуть. Наш інтернет-магазин купити кісточки для макіяжу пропонує як в наборі з чохлом, так і окремо. Ви можете вибрати зручний девайс для зберігання аксесуарів, адже у звичайній косметичці вони заламуються та втрачають форму. 

купити кисті для макіяжу вобс

Під кінець озвучимо корисні лайфхаки, які стосуються вибору кісточок для мейкапу:

готовоЯкість, а не кількість. Якщо у вас не змоги замовити повний набір, акцентуйте свій вибір на найголовніших інструментах для макіяжу. Інтернет-магазин ВоБс реалізує доступні товари, тому ви поступово укомплектуєте потрібну базу.
готовоОдна за всіх… Бути не може! Звичайно, є пензлики більш універсального спрямування, але потрібно дбати про елементарну гігієну та здоров'я вашої шкіри. 
готовоНе краса, а функціональність. Купуйте кісточки не, тому що вони «такі гарні», а аналізуйте їх робочі якості. Хоча у нас асортимент широкий, тому можна знайти саме «таку та не таку» кисть.
готовоПитання гігієни. Бережне зберігання, індивідуальне використання та регулярне миття — секрет бездоганного макіяжу та ефективного застосування. 
готовоОновлення «програмного забезпечення». Так-так, якими б якісними не були ваші улюблені пензлики, час від часу їх потрібно змінювати на нові. Тим паче тренди не стоять на місці — постійно з'являються у продажі нові форми та моделі. 

Коли ви вперше вирішите купити пензликивід нашого бренду, ви зрозумієте,чому кісточки для тону WoBs обирають провідні українські майстри макіяжу. Це стосується й інших кистей, адже ми пропонуємо ТОП якість за розумні гроші. 

 
WOBs

Купуйте лише якісні та професійні кисті для макіяжу від українського виробника WoBs

Разом з вами ми відкрили секрет бездоганного макіяжу, адже лише ВоБс знає, на які дива спроможні наші кісточки. Не варто надавати перевагу дешевим інструментам від невідомих виробників, якщо для вас результат має значення. Справжні професійні кисті для візажистів купити ви можете в нашому інтернет-магазині, адже ми відповідаємо за їх якість, комфорт та відмінний дизайн. Не дарма виробник ВоБс отримує таку кількість позитивних відгуків як від початківців, так і від провідних майстрів. Ми гідно представляємо український ринок, адже WoBs — це вибір №1.

Ким би ви не були, аматором чи професійним візажистом, купити кісточку для пудри, консилеру, тонального крему чи рум'ян варто в інтернет-магазині ВоБс. Ми слідкуємо за трендами та вгадуємо бажання, тому в каталозі ви знайдете все, та навіть більше. Найновіші техніки, найкращі матеріали, найдоступніші ціни — це все про нас. Щоб впевнитись в цьому, оформляйте покупку на сайті чи за телефоном. 

Наші кисті для макіяжу допоможуть розмалювати не лише обличчя, а й додати яскравих фарб у ваше життя, тож не зволікайте з покупкою.