WOBs

Наш час можна з легкістю назвати епохою активного догляду за собою, за своєю шкірою та здоров'ям. Фахівці постійно відкривають нові можливості для досягнення ідеального результату. Інноваційна косметологія стає невіддільною рушійною силою, що допомагає затримати молодість та подарувати шкірі сяяння. Один з найголовніших аспектів успішних доглядових та спа-процедур — це використання професійних інструментів. Спеціалізовані пензлі для косметології розраховані для роботи з гелями, масками, скрабами та пілінгами. Вони сприяють покращеному нанесенню препаратів, ефективності процедур та релаксаційному ефекту. Пропонуємо вам поговорити про найсучасніші та найефективніші косметологічні кісточки, які в дуеті з підібраними засобами допоможуть освіжити обличчя, зволожити його, прибрати вікові зміни тощо. 

професійні пензлі для косметології wobs

 
WOBs

Різновиди кісточок для косметології та їх призначення

Професійні пензлі для косметології відрізняються від тих, які використовуються для нанесення макіяжу. Вони мають особливу форму, щільність ворсу та діаметр, щоб рівномірно розподіляти препарати. В залежності від виду, косметологічні інструменти можна використовувати як з натуральними засобами, так і з хімічними (наприклад, віялова кісточка для кислотного пілінгу). Всі кисті обладнані зручною ручкою — інструменти не вислизають з рук та зручно лягають в долоню. Продумане розподілення ворсу сприяє економному використанню косметичних засобів, що є дуже важливо, враховуючи вартість кремів, скрабів, сироваток і т. д. 

Основні види пензликів для косметології:

  1. Пензлі для нанесення кремів та сироваток. Такі інструменти зазвичай виготовлені з синтетичного ворсу, щоб запобігти поглинанню косметичних засобів. М'які та густі ворсинки сприяють рівномірному розподіленню препаратів по всій поверхні. Подібні кисті підходять для всіх кремоподібних текстур, проте перед покупкою потрібно визначитися з розміром та формою.
  2. Масажні кисті. Купити кісточки для косметології з масажним та релаксовим ефектом варто для того, щоб посилити кровообіг конкретної зони під час доглядової процедури. Ворс особливо не відрізняється від попереднього виду, а ось форма дещо змінена. 
  3. Кісточка для нанесення маски. Основна відмінна характеристика таких інструментів — широка та плоска форма. Завдяки інноваційній конструкції засіб наноситься рівним шаром та легко розподіляється. Пензлики для косметології wobs гарантують більш безпечне та гігієнічне нанесення маски, адже руки та звичайний спонж — це розплідники бактерій. 
  4. Пензлики для нанесення контурингу. Щоб виділити контури та попрацювати з конкретними зонами, використовують саме ці інструменти. Архітектура носа, щоки, чола не буде викликати ніяких труднощів, якщо ви вирішили купити пензлі для косметології в інтернет-магазині ВоБс. 
  5. Кісточки для нанесення пілінгу. Особливість полягає в незвичайній формі та щільному ворсі, який не осипається та не заломлюється. Найчастіше це віяловий пензлик, для нанесення крему його теж використовують. У продажі представлені як синтетичні, так і натуральні варіанти, тому обов'язково враховуйте склад засобу, з яким працюєте. Хімічні складники, кислоти та інші агресивні компоненти негативним чином впливають на структуру натурального пензля, тому надавайте перевагу у такому випадку синтетичним волокнам. 
  6. Кисті для засобів на олійній основі. Порівняно маленькі пензлики з густим ворсом часто купують для нанесення косметичних препаратів з оліями. Завдяки особливостям ворсу вони не вбирають у себе олійні препарати та легко очищаються, не залишаючи на поверхні жирний лоск. 

У професійного майстра має бути далеко не один пензлик для нанесення маски, пілінгу, лосьйону, адже за інструментами потрібно слідкувати та вчасно мити. Доцільне використання кісточок також в домашніх умовах. Косметологи проти того, щоб наносили крем руками, спонжем чи іншими засобами — для цього й існують кісточки для косметології. Якщо ви бажаєте купити дійсно якісні аксесуари для себе чи обслуговування клієнтів, кисті ВоБс — це найкраще рішення. 

 
WOBs

Пензлі для нанесення маски чи крему для професійних косметологів або домашньої б'юті рутини — купити в інтернет-магазині WoBs

Ви — професійний косметолог? А, може, бажаєте подбати про догляд в домашніх умовах, щоб завжди виглядати на всі 100%? Тоді вам просто необхідна кісточка для нанесення крему, купити її та інші пензлики для доглядової косметики ви можете у нашому онлайн-магазині ВоБс. Ми багато уваги приділяємо якості товару, тому наші інструменти відмінно слугують у салонах, косметологічних кабінетах, школах косметології, а не лише у домашніх умовах.

купити пензлі для косметології в інтернет-магазині wobs

Для чого купувати косметологічні пензлі: 

готоворівномірний розподіл препарату;
готовополіпшення кровообігу, поглинання засобу та його результативності;
готовоспрощення процедури нанесення;
готовогігієнічність та турбота про здоров'я шкіри;
готовоекономічна вигода — пензлик для нанесення маски, крему, гелю, лосьйону буде досить довго слугувати, не змінюючи свої експлуатаційні якості.

Український виробник кісточок для косметології WoBs — це вибір №1 в Україні. Ми пропонуємо вам кисті, про які ви лише мріяли, адже такого різноманіття форм, розмірів, матеріалів ви не знайдете ніде. Якщо ви бажаєте замовити пензлик для пілінгу, скрабу, маски, гелю, оформлюйте замовлення на сайті або за телефоном. При необхідності скористайтесь консультацією, а також до вашої уваги представлені цікаві тематичні статті у нашому блозі. 

Дбайте про себе сьогодні, завтра та повсякчас разом з ВоБс.