WOBs

Індустрія краси розвивається досить стрімко. Асортимент косметики постійно розширюється, з'являються нові кісточки для макіяжу та трендові візажні техніки. Довгий час пензлі виробляли лише з синтетики, але зараз в продажу можна зустріти натуральні кісті з ворсу кози, соболя, єнота, лисиці, білки тощо. Сьогодні ми поговоримо про перші — професійні кісточки для макіяжу, які виготовляються з ворсу кіз. Вони досягли нереальної популярності, адже захопили серця провідних візажистів та звичайних майстрів. В чому їх переваги, та як виготовляють натуральні пензлі для макіяжу? 

Натуральні кісті з ворсу кози

 
WOBs

Натуральні кісті з ворсу кози: які переваги мають ці пензлі для макіяжу 

Ворс кози нагадує по структурі людську волосину. Він досить пористий та щільний, а ще не січеться та не ламається. Оскільки кісточки для макіяжу з кози підходять для пігментованих косметичних засобів, гарно тримають форму, їх досить активно використовують у б'юті-сфері. Одразу хочемо зазначити, що ніякої шкоди для тварин не завдається — ворс кози зістригають за допомогою професійних інструментів. 

Після збору щетини ворсинки піддаються спеціальній обробці. Їх сушать та знежирюють, а потім ворс проходить хімчистку. Процес створення вимагає багато часу, адже потрібно також посортувати матеріал кісточок для макіяжу по довжині. Ворс проходить декілька етапів очищення та обробки, щоб досягти гігроскопічності та гіпоалергенності. Лише після повного осушення та прокалювання щетина готова для створення пензля. Ворсинки кози вирівнюють, надають їм форму, перев'язують та вставляють в обойму. Далі кісточка для макіяжу заливається клейовою сумішшю і з'єднується з ручкою. Подібним чином виготовляються також інші пензлики з натуральних матеріалів.

 
WOBs

Кісточки для макіяжу із кози — зручність, універсальність та якісний матеріал кісточок для макіяжу

Професійні кісточки для макіяжу з кози досить приємні на дотик та зручні в роботі. Природний матеріал дозволяє досягти бездоганних результатів у мейкапі. Особлива будова ворсинок сприяє збереженню кольору та текстури косметики. Експерти рекомендують купити кісточки для макіяжу з натуральних волокон для нанесення виключно сухих текстур. Але провідні майстри візажу часто використовують кисть з кози й для гелевих, рідких та кремоподібних косметичних засобів, адже вона не так сильно поглинає їх та сприяє рівномірному розподіленню.

Окремої уваги заслуговує сам ворс, з якого виготовлений пензлик для макіяжу. Щетину кози важко назвати делікатною та надто ніжною. Вона досить зносостійка, практична та добре миється. Кисті з таких ворсинок хоч і жорсткуваті, але досить пухнасті, що сприяє ідеальному розподіленню косметики по обличчю. Оскільки сировина використовується найкращої якості, не варто хвилюватися щодо чутливої та схильної до алергії шкіри. Після численних обробок волосинки кози набувають трохи іншої текстури, аніж ми звикли бачити в природі. Вони зберігають помірну жорсткість, щільність, проте дуже делікатно наносять засоби на шкіру.

На нашому сайті ви знайдете професійні кісточки ВоБС з ворсу кози у такому асортименті:

  1. Кисть для рум'ян. Натуральний ворс кози — це ідеальний варіант для контурингу та корекції обличчя. Є безліч різних форм та розмірів подібних пензлів для нанесення засобів точково та на всю поверхню. М'які ворсинки легко набирають косметику, щоб та не обсипалася, не дряпала шкіру та не провокувала висипання. Цей інструмент потрібен для скульптурування форми обличчя, виділення вилиць, створення природного рум'янцю. 
  2. Пензлик для розтушування тіней — гарантія створення акуратного переходу та змішування різних кольорів без плям. Кисть для тіней з кози має зручну форму, густу щетину, тому сприяє рівномірному нанесенню тіней в один або декілька шарів. З її допомогою можна просто нанести косметику на повіки або попрактикуватися з різними візажними техніками.
  3. Кість для пудри із ворсу кози. Особливість пензлика в його круглій формі та густому ворсу. Такі пензлики сприяють однорідному нашаруванню косметики, без надлишку та появи жирного блиску. Зручна ручка оптимального розміру дозволяє наносити пудру без зайвих зусиль як професіоналам, так і початківцям. 
  4. Пензлики для хайлайтера. Інструменти мають округлу, злегка віялову форму, щоб швидко наносити хайлайтер на бажану зону. 
  5. Віялова кисть. Такі пензлики використовують не лише в макіяжі, а й в косметології. Кісточки з ворсинками кози відмінно себе зарекомендували при нанесенні тіней та хайлайтеру. Це найкращий інструмент для цих засобів, оскільки віяловий пензлик з козячого ворсу не змінює колір та текстуру косметики.

Зверніть увагу, що такі натуральні пензлики можна придбати у наборах. Вони дуже якісні, легко миються та не потребують спеціального догляду. Якщо ви хочете попрактикуватися та створити цікавий мейк з натуральними кистями, ВоБс до ваших послуг. На просторах нашого інтернет-магазину ви знайдете саме ту кісточку, яку так давно шукали, та зможете втілити в реальність творчі задуми, надихнувшись пензликами з ворсу кози. 

 
WOBs

Чому ми рекомендуємо купити кісточки для макіяжу з ворсу кози WoBs?

Український виробник професійних кісточок для макіяжу ВоБс — це справжній прорив у сфері мейкапу. На сайті ви можете купити кісточки для макіяжу із ворсу білої кози чи чорної, які стануть незамінними інструментами при нанесенні косметики. Такі кисті активно використовують провідні експерти, адже вони поєднують в собі найкращі експлуатаційні якості натуральних та синтетичних кісточок. Щіточки з щетиною кози входять до складу багатьох наборів, оскільки без них неможливо створити природній нюд, відтворити олівцеву техніку, «smoky eyes» тощо. 

купити кісточки для макіяжу з ворсу кози WoBs

Чому натуральні кісточки для макіяжу з кози — лідери продажів? Ось декілька аргументів:

готовоособлива текстура ворсу, що забезпечує рівномірне розподілення та економічний розхід косметичних засобів;
готововаріативність форм та розмірів пензликів з ворсинок кози;
готовозносостійкість та тривалий термін служби;
готововідмінна щільність кісточки для макіяжу, купити яку варто для щоденного та професійного використання;
готовоестетичний фактор — кісточки WoBs дуже стильні та оригінальні на вигляд;
готовоширока сфера застосування — завдяки жорсткому, пружному ворсу можна використовувати пензлики не лише для сухих та пудрових засобів;
готовоприємна ціна на натуральні кісточки для макіяжу з кози, оскільки ВоБс є безпосереднім виробником.

Надихайся та твори з натуральними кісточками WoBs, адже вони створені для тих, хто закоханий в мистецтво макіяжу. Ми пропонуємо ознайомитися з усіма товарами в нашому онлайн-каталозі та вирішити, яку варто купити кисть для пудри з ворсу кози, пензлик для тіней та рум'янцю. Асортимент онлайн-магазину постійно поповнюється, адже ми крокуємо в ногу за часом та відкриваємо для вас нові горизонти мейкапу. Оформити замовлення можна на сайті або за контактним номером телефону. При необхідності ви маєте змогу отримати консультацію щодо підбору форми та розміру пензлика.

Інтернет-магазин бренду WoBs: віднайди свою ідеальну кісточку для макіяжу та переверши власні очікування!