WOBs

Будь-який повноцінний – і особливо професійний макіяж не може обійтися без нанесення рум'ян. Цей пігмент коригує риси обличчя, надаючи акценту вашим щокам та ніжного відтінку на шкірі. Але неправильне нанесення рум’ян може зіпсувати макіяж, роблячи його занадто контрастним та негармонійним. Для лаконічного та акуратного доповнення мейк-апу рум’ян необхідно озброїтися якісним та зручним інструментом. Це – спеціальна кісточка для рум'ян з правильним ворсом та потрібної форми.

кісточка для рум'ян

 
WOBs
пензлики для рум'ян - купити

Обираємо кісточки для пудри та рум'ян, які підійдуть для вашої улюбленої техніки макіяжу міні набір пензлів для макіяжу на сайті wobs.ua

Кісточки для пудри та рум'ян існують наступних типів за матеріалом ворсу:

синтетичні – зазвичай це моделі з таклону для кремових текстур;
 
натуральні – призначені для розсипчастих пігментів. У свою чергу, такі кисточки відрізняються різноманіттям, з якого ви можете обрати ворс кози, лисиці, поні, білки, єнота та ін.;

Також є важливою форма кісточки, яку ви обрали:

кругла;
овальна;
трапецієподібна;
скошена;
віялова.

Якщо вам потрібне більш м’яке та природне нанесення, вибирайте більш пухнастий пензель у вигляді трапеції, а якщо шукаєте більш пігментований стиль, то щільна плоска кисть для рум'ян круглої форми створить для вас потрібний колір.

Найкращий пензель для нанесення рум'ян не має перевищувати розмір яблука щоки. Також важливо враховувати, куди ви будете наносити рум’яна. Для яблук варто використовувати кісточку овальної форми. Якщо ви віддаєте перевагу рум’янам макіяж на вилицях, вам підійде скошена кисть. Для корекції та усунення зайвого пігменту потрібен віяловий пензлик.

Але виникає питання – де купити пензель для рум'ян в Україні, з яким професійний макіяж не стане для вас проблемою?

 
 
 
WOBs

Купити пензлик для рум'ян Вобс для гармонійного та естетичного мейк-апу

Якщо ви досі не вирішили, який саме купити пензлик для рум'ян потрібно для найкращого макіяжу, то ВОБС прийде вам на допомогу!

Інтернет магазин WoBs – це виробник, який виготовляє кісточки для різних етапів та типів макіяжу. Ми піклуємося, щоб робота з нашими інструментами приносила вам тільки задоволення, а ви самі могли втілити в життя будь-які побажання та ідеї, які ви хочете бачити в мейк-апі!

Усі wobs.ua кісточки для рум'ян ви можете придбати за доступними цінами та швидкою доставкою по Україні.