WOBs

Здоровий та ніжний рум’янець здавна асоціюється з жіночністю та привабливістю. Звичайно, привабливий та природній макіяж неможливий без якісних рум’ян, які пасують до відтінку шкіри. Але правильний засіб – далеко не єдине, що має бути у вас під рукою, адже для його акуратного нанесення вам знадобиться кісточка для нанесення рум'ян, яка рівномірно розподілить колір на щоках. Однак є питання – кисті з яким ворсом краще обрати для своєї косметички? WoBs дає декілька порад щодо вибору пензликів.

 
WOBs

Як обрати плоский пензлик для рум'ян і не помилитися?

Класичний варіантом є кісточка для рум’ян із довгим пухнастим ворсом і куполоподібною формою, яка рівномірно розподілити пігменти пудри. Чим пухнастіший ворс, тим менше продукту вбере - це ідеальний варіант, якщо вам потрібен лише відтінок. Більш акцентований мейк-ап вимагає менших за розміром інструментів.

професійна кісточка для рум'ян

Тип ворсу грає важливу роль, і тут пензель для рум'ян буває двох типів – синтетичний і натуральний. Синтетичні пензлики частіше використовують для кремових текстур, а натуральний ворс - для сухого пігменту, яким зазвичай і є рум’яна. Натуральний ворс розрізняється за своїми особливостями:

Ворс кози - м'який та пружний, а пористий характер волосини дозволяє добре вбирати та рівномірно наносити пігмент по шкірі.

Волосся поні є ще більш м’яким, яке розтушовує рум’яна тонким шаром і ідеально підходить для кулькової косметики.

Ворс єнота є більш щільними, що робить макіяж акцентованим та яскравим, який підкреслює риси обличчя. Пензлики з ворсом єнота найкраще використовувати для розсипчастого пігменту.

Ворси білки та лисиці – дуже делікатні, завдяки шовковистому характері ворсу, тому такі кисті варто використовувати для святкового мейк-апу.

Також ви маєте звернути увагу на форму інструментів:

Скошена кисть для рум'ян забезпечує зручне, від прозорого до середнього покриття пігментом та чудово підходить для легких літніх образів;
 
Пензель для рум'ян та пудри з широкою голівкою дозволяє також наносити бронзер та кремову текстуру;
 
Плоский пензлик для рум'ян можна використовувати для делікатного та точного нанесення пудрових текстур. Найкраще підходить для розтушування продукту на вилицях, підборідді та скронях.
 

пензлики для рум'ян

 
WOBs

Купити кисть для рум'ян Wobs для майстерного та вишуканого мейк-апу

Виробник Вобс виготовляє тільки якісні кісточки для рум'ян, з якими може працювати як аматор, так і професіонал. Наша продукція дозволить вам зробити рівномірний, майстерний та витончений мейк-ап для будь-якої нагоди – від фотосесії для журналу до повсякденної прогулянки.

Ми сформували великий асортимент інструментів, тому в магазині ви зможете купити кисть для рум'ян за приємними цінами для типу макіяжу, який практикуєте саме ви. Якщо ви не знаєте, які саме моделі варто обрати, ми з радістю проконсультуємо вас по всіх питаннях і порадимо найкращі кісточки wobs.ua. Усі товари в нашому магазині ви отримаєте зі швидкою доставкою Нової Пошти та Укрпошти по всій Україні.