WOBs

Останнім часом у модних соціальних мережах ми помічаємо, наскільки змінились погляди на макіяж у beauty-блогерів. Якщо раніше в пріоритеті був чітко виражений погляд, що підкреслювався за допомогою очей і темних об'ємних брів, то зараз все більш шалених обертів набирає природна краса. Свіжість і натуральність - це справжній тренд у макіяжі, тому доволі часто навіть досвідчені гримери та візажисти оминають ділянки очей, брів і губ, надаючи перевагу здоровому рожевому рум'янцю. На жаль, ним не всіх жінок наділила природа, тому сучасна б'юті-індустрія запровадила рожеві рум'яна. За допомогою цієї декоративної косметики можна не лише підкреслити вилиці, а й максимально точно продемонструвати в макіяжі ультрасвіжість!

Обираючи рум'яна, вам слід враховувати такі важливі моменти:

  1. Чим світліша шкіра, тим світлішим повинен бути засіб, і навпаки. Варто уникати контрастів, адже це призведе до втрати природного ефекту.
  2. Натуральний макіяж передбачає відповідність відтінку рум'ян до кольору губної помади.
  3. Для досягнення ультралегкості та свіжості в мейкапі варто підібрати відповідні пензлі для макіяжу. Від їх властивостей і функцій залежить, чи рівномірно ляже косметика та чи не принесе процес виконання мейкапу дискомфорту.

 

кісточка для рум'ян вобс

Придбати найкращі щіточки для рум'ян пропонує інтернет магазин косметичних аксесуарів WOBS. Ми враховуємо думки й потреби досвідчених майстрів, тому в їхній відмінній якості, зручності та практичності не сумніваємось!

 
WOBs

ТРИ основні правила для вдалого вибору кісточки для рум'ян

Щоб придбати досконалі інструменти краси, ми, український виробник ВОБС радимо вам керуватись трьома основними правилами:

готово Ручка має бути зручною. Від її довжини та форми залежить, чи буде вам приносити задоволення виконання рухів. Кожен пензлик для рум'ян з нашого каталогу виробляється з натурального дерева, а тому не ковзає в руках і не створює відчуття важкості, виснаженості.
готово Інструменти для краси повинні виготовлятися з якісних матеріалів. Перед тим, як пензлики для макіяжу купити, вам варто поцікавитися особливостями ворсу. Пучки можуть бути натуральними чи синтетичними. В студіях краси переважно користуються другими, адже вони є гіпоалергенними. Щоправда, основна їхня відмінність полягає не в сферах застосування, а в текстурі косметики. Для нанесення розсипчастих засобів підходять натуральні кісточки для макіяжу, а рідких чи кремових - штучні.
готово Коли обирається кісточка для рум'ян, слід звернути увагу на особливості догляду за нею. WoBs - якісні пензлі для макіяжу, які не осипаються та не втрачають своєї первинної форми, так як ворс міцно прикріплений до основи не просто клеєм, а надійною металевою гільзою. Для забезпечення бережливого догляду ми радимо вам додатково придбати спеціальні засоби. Вони не змінюють структури ворсу, що суттєво збільшує термін служби виробів.
купити пензлик для рум'ян вобс

Якщо при покупці б'юті-аксесуарів для нанесення рум'ян ви будете керуватися даними порадами, тоді вам точно вдасться досягти бажаного ефекту і виглядати справді трендово. Не забувайте, що натуральний мейкап потребує неабиякої акуратності, тому аби уникнути зайвого шару, надто відвертого відтінку, варто використовувати відповідні інструменти.

 
WOBs

Чим можна замінити кісточки для рум'ян? Чи є альтернатива в колекції WoBs? 

Всі кисті для макіяжу призначення мають індивідуальне, проте якщо поруч з вами немає щіточки спеціально для рум'ян, то можете її замінити інструментом для пудри з об'ємним і заокругленим пучком. Крім цього, будучи досвідченим б'юті-майстром, ви можете нанести косметику пензликом для тіней, а для рівномірної розтушовки - використати спонж. Ідеально для таких випадків підходить кісточка для корекції відтінків з пухнастим ворсом.

А щоб ви не думали, чим замінити б'юті-інструменти, ми рекомендуємо придбати професійний набір пензлів для макіяжу. Такий набір призначається для виконання різноманітних технік мейкапу, адже включає від 22 до 25 щіточок. Професійні кісточки для мейкапу від виробника в комплекті теж є в наявності у нас! Ми - виробник, який слідкує за трендами і завжди йде в ногу з часом, ми - компанія, яка щоразу впроваджує в свій асортимент актуальні інструменти краси, а ними з неабияким захопленням і інтересом користуються новачки, аматори та досвідчені візажисти!