WOBs

Хіба можна уявити довершений, природний макіяж без легкого рум'янцю? Ні, адже він додає грайливості та жіночності образу. Насправді досягти такого ефекту нелегко, адже можна створити неприродній макіяж. Щоб зона вилиць була пропрацьована максимально ретельно, тобі потрібна професійна кисть для нанесення рум'ян та улюблений косметичний засіб для корекції обличчя. 

купити кисть для рум'ян WoBs

Під час створення нового кампейну ВоБс ми використовували кисть для кремових рум'ян та пензлик для сухих текстур, щоб образи були максимально природними, реальними та унікальними. Сьогодні поговоримо про те, яка кісточка для хайлайтера, рум'ян та іншої косметики для макіяжу обличчя потрібна, щоб досягти wow-ефекту. 

 
WOBs

Якісна кісточка для рум'ян — те, що потрібно для свіжого та природного макіяжу

Макіяж на щодень, святковий чи для фотосесії - будь-який мейкап повинен бути бездоганним. Рівний тон обличчя та правильне скульптурування — це головний секрет. Щоб рум'янець не був штучним та ляльковим, варто купити кисть для рум'ян гарної якості. Візажист нового кампейну ВоБс — Тютюшка (Тетяна Матвієнко) використовувала професійні пензлики WoBs різної форми, розміру, матеріалу виготовлення. Одна з них — кисть W3555 з ворсу лисиці. Ця модель виконала вирішальну роль, адже допомогла відтворити чуттєві, емоційні та максимально реальні образи. Всі креативні мейкапи, створені митцем, можна повторити й в домашніх умовах, якщо у твоєму б'юті-арсеналі є професійна кісточка для рум'ян бренду ВОБС.

ТОП 3 пензлика для рум'ян, з якими легко досягти природного рум'янцю:

  1. Натуральна кисть великого розміру. М'яка та пухнаста кісточка для рум'ян підходить для опрацювання великих ділянок. Наприклад, з її допомогою можна носити косметику на «яблучка». Пензлик з ворсу кози, поні, лисиці ретельно розтушовує косметичний засіб та набирає його без надлишку. Зверни увагу, натуральна кісточка для рідких рум'ян - не підходить, тільки синтетична. Пензлі з натуральним ворсом використовуються лише для сухих текстур. 
  2. Скошена кісточка для рум'ян. Особлива форма пензля сприяє чіткому нанесенню косметики вздовж вилиць. Замовити скошену кисть для рум'ян неодмінно варто, якщо ти у щоденному макіяжі працюєш над контурингом обличчя. З її допомогою можна видовжити лице та розтушувати лінії, щоб не формувати рівні межі. 
  3. Плоска кисть для рум'ян та корекції. Якщо тобі потрібно змоделювати форму обличчя, виділити вилиці або пропрацювати важкодоступні ділянки, надавай перевагу плоскому пензлику. Його розмір залежить від твого розуміння комфорту. Комусь зручніше наносити рум'яна та хайлайтер маленькими кісточками, а хтось одразу працює з великими, пухнастими кистями.

Якісна кісточка для рум'ян WOBS

Важко виділити серед них фаворита, адже кожний пензлик має своє цільове призначення. Як мінімум, ці три різновиди мають бути у твоїй косметичці. Для візажистів варто розширити перелік, адже вони практикуються у різних техніках. Ти можеш купити натуральну кісточку для рум'ян чи синтетичну, обравши модель з онлайн-каталогу, або ж замовити мінінабір пензлів для лиця.

 
WOBs

Яку варто купити кисть для рум'ян WoBs? Різноманіття розмірів та форм

Український виробник кісточок для макіяжу WoBs — це гарантія професіоналізму, якості та великого асортименту пензлів для різних технік мейкапу. На сторінках нашого сайту ти знайдеш синтетичні кисті для сухих рум'ян та натуральні для гелевих, кремоподібних, рідких текстур. Асортимент розмірів та форм інструментів теж вражає, тому ти з легкістю укомплектуєш набір пензлів для домашнього або професійного використання. Якщо ти не знаєш, яку саме замовити кисть для створення легкого, природного рум'янцю, наші менеджери тебе проконсультують. Обирай своїх фаворитів в онлайн-каталозі та не відкладай на потім таку важливу покупку.

Створюй креативні образи разом з кісточками WoBs, бо це найкращий спосіб досягти ідеального макіяжу!