WOBs
 

Щоб макіяж вийшов завершеним, вам слід правильно зробити рум'янець. Дуже важливо, щоб тон не суттєво відрізнявся від природного відтінку шкіри, але вдало виділяв скули і робив форму обличчя візуально видовженою. Звичайно, тут потрібно прослідкувати не тільки за властивостями засобів, а й за тим, яка кісточка для румян застосовується. Від її якості, зручності, типу та форми ворсу залежить результат. Надійна щіточка для румян апріорі не може коштувати дешево, адже даний інструмент виконує основні функції при виконанні мейкапу. Найкращі товари пропонує придбати український виробник Вобс, ми створюємо кісточки, за допомогою яких можна придати шкірі обличчя здоровий рум'янець, уникнувши появи асиметрії і надто чітких ліній, що виглядають так неприродньо!

купити кісточки для макіяжу  wobs

 
WOBs

Яка кісточка для нанесення румян підійде саме для вашого макіяжу: огляд популярних моделей

Щоб ідеальні кісточки для румян купити, вам варто переглянути каталог компанії wobs.ua. У ньому представлені інструменти із натурального та синтетичного ворсу. Обираючи матеріал пучка, вам слід визначитися, румяна якої текстури будуть наноситися. Для прикладу, для роботи з сухими підходять натуральні кісточки для макіяжу із шерсті соболя, кози, білки, поні. Вони без витрат вбирають косметику, рівномірно її наносять і делікатно розподіляють по шкірі. Вибір конкретного типу ворсу залежить від того, якого ефекту ви очікуєте. Для прикладу, на щодень ідеальним стане пензель для румян із шерсті поні, адже він гарантує легке та ледве помітне розтушовування засобу. Якщо ж ви бажаєте виконати яскравий мейкап для вечірніх івентів, то вам підійдуть вироби з ворсу єнота. Вони плотні, проте досить еластичні, що гарантує отримання більш насиченого тону.

Коли планується використання кремових текстур, то тут стануть у нагоді кісточки для макіяжу професійні із синтетики. Найкращим вважається ворс із таклону та силікону, він добре вбирає засіб без надлишків і ідеально його розтушовує без появи розводів і нерівностей.

Якщо уважно придивитися, то можна помітити, що пензлі для макіяжу WoBs відрізняються формою пучків. Вони можуть бути округлими великими, середніми, плоскими з рівним чи зі скошеним краєм. Кругла кісточка для нанесення румян призначена для створення природного ефекту, щоб його досягти, вам слід пройтись інструментом в напрямку від вилиць до центральної частини. Щоб зробити рум'янець більш чітким, актуально застосувати плоскі кісточки Вобс зі щільно набитим ворсом. Скошена форма пучка вважається бездоганною для новачків.

Обираючи пензель для нанесення румян у нас, завжди враховуйте плотність ворсу. Чим більше набитий пучок - тим насиченішим вийде відтінок. Ми пропонуємо вашій увазі розмаїття інструментів, завдяки чому вибрати відповідні вдасться як досвідченим візажистам чи гримерам, так і новачкам.

 
WOBs

Якщо купити ідеальний пензель для румян, то тільки в Вобс!

Якщо виникло бажання зробити бездоганний щоденний чи святковий мейкап, ми, український виробник, радимо купити кісточки для макіяжу саме у нас. Нам важливо, щоб інструменти не лише були якісні та максимально зручні, а й невибагливі у догляді та стійкі до постійної експлуатації. Саме з цих причин нашу продукцію обирають для студій і шкіл краси, де навчають мистецтву ідеального макіяжу. Наші товари по праву вважаються найкращими, адже ми постійно спілкуємося з майстрами б'юті-індустрії та враховуємо їхні потреби.

пензлі для макіяжу вобс

Ми переконані в тому, що кожна наша щіточка для румян зробить ваш мейкап ще більш довершеним і відповідним до різних подій. Обирайте наші товари та користуйтеся ними з задоволенням, сміливо експериментуйте та створюйте вишуканий макіяж, а продукція, яку реалізуємо ми, зробить у нього гідний внесок.