WOBs

Що може бути краще легкого, природного рум'янцю? Він дарує відчуття невагомості та естетичності у макіяжі. Сучасні тренди якраз і на цьому акцентують свою увагу. Одним із ключових моментів при нанесенні косметичного засобу є вибір кісточки для рум'ян. Вона повинна бути якісною та професійною, щоб косметика гарно лягала та не скупчувалась. Насправді нічого важкого у тому, як наносити рум'яна, немає — для досягнення бажаного результату потрібно лише трохи практики та відповідні інструменти. Сьогодні поговоримо про те, як створити повітряний та природний рум'янець, використовуючи пензлі ВОБС. 

кісточка для рум'ян купити wobs

 
WOBs

Кісточка для рум'ян: види, матеріали та форми для нанесення легкого рум'янцю аби підкреслити свіжість обличчя

Перше питання, яке повинно вас хвилювати: яка кісточка для рум'ян потрібна, щоб макіяж був естетичним. Занадто щільне нанесення косметики та чіткі лінії виглядають штучно, а провідні візажисти вважають, що головне мета — це нанести макіяж так, щоб ніхто не помітив. Цього можна досягти у домашніх умовах, якщо докласти трохи зусиль та купити пензлик для рум'ян потрібного виду. Вибір інструменту залежить не лише від техніки, а й від текстури косметичного засобу. Є пудрові, розсипні, кремові та навіть рідкі варіанти. Для сухої косметики вам знадобиться натуральна кисть для нанесення рум'ян, а для гелевих, кремових, рідких — синтетична. Щоб кінцевий результат вас не розчарував, варто відповідально підійти до вибору робочих інструментів

Критерії вибору кісточки для пудри та рум'ян:

  1. Матеріал виготовлення. Як ми уже говорили, буває різна кисть для рум'ян: натуральний ворс та синтетичні волокна. За експлуатаційними якостями вони на одному рівні, адже різниця полягає лише в текстурах, з якими вони використовуються.
  2. Форма. В інтернет-магазині WoBs ви можете замовити кисть для рум'ян скошену, плоску, круглу, напівкруглу, дуофібру (суміш короткого та довгого ворсу) тощо.
  3. Розмір: маленька/велика/середня, вузька/широка.
  4. Ціна. Професійні кісточки для рум'ян WoBs досить доступні за ціною, враховуючи беззаперечну якість.

Вибір рум'ян та пензля — це лише початок. Без практики ідеального результату не досягти. Дуже важливо не помилитися з текстурою та кольором, щоб макіяж не виглядав зухвало. При виборі косметичного засобу варто враховувати свій типаж та колір обличчя. Колір має бути найбільш наближений до природного рум'янцю.

Якщо у вас овальний тип лиця, наносьте косметику на верхню частину вилиці та розтушуйте її у напрямку до скроні. Жінки з квадратною формою лиця мають розтушовувати засіб широкими круговими рухами по всій вилиці. Рум'яна варто малювати буквою «С», направляючи пензлик до вилиці тим, у кого трикутне лице. 

Корисні лайфхаки для відтворення легкого рум'янцю на обличчі:

готовощоб досягти натурального ефекту, використовуйте круглу кисть для кремових рум'ян або розсипчастих з максимально м'яким ворсом;
готовогарно розтушовуйте межі нанесення косметики, щоб «яблука» надмірно не виділялись на обличчі;
готовонадавайте перевагу натуральним відтінкам, які зроблять ваш образ свіжим та природним, а не ляльковим;
готовоне нехтуйте блендінгом — щоб переходи були непомітними, опрацюйте межі між рум'янцем та шкірою, використовуючи кисть для рум'ян та контурингу.
cкошена кісточка для рум'ян вобС

Рум'яна потрібна наносити від краю вилиць до верхнього кутика ока. Ширина смуги не повинна перевищувати два пальці. Форма та розмір кисті у цьому питанні відіграє важливу роль, адже впливає на насиченість та природність макіяжу. Скошена кісточка для рум'ян найчастіше використовуються для нанесення косметики, адже з її допомогою можна досягти легкості та розсіяності відтінку. Завдяки продуманій формі лише одним вдалим штрихом вийде досягти мети. 

Для формування м'якого переходу потрібна плоска кисть для рум'ян. Вона забезпечує легкий димчастий ефект та відтворює ніжний рум'янець. Якщо ви хочете більше уваги приділити контурингу, зробити акцент у відповідних зонах, знадобиться щільна маленька кісточка для рум'ян, купити її ви можете в онлайн-магазині ВоБс. Її також використовують для змішування відтінків та створення комбінованих текстур. 

 
WOBs

Купити натуральну кісточку для рум'ян від українського виробника WoBs

Бажаєте спробувати лайфхаки та відтворити легкий рум'янець у повсякденному чи святковому образі? Інтернет-магазин пензлів для макіяжу WOBS вам у цьому допоможе. Ми пропонуємо лише якісні та професійні інструменти для візажу, використання яких принесе вам суцільне задоволення. З нами співпрацюють провідні візажисти України, салони краси, школи візажу, і цим ми пишаємося. 

Щоб переконатися у якості пензлів та набути практичних умінь для створення натурального рум'янцю, пропонуємо ознайомитися з нашим асортиментом. У нас є все для аматорів та професіоналів, тому ви точно знайдете те, що так довго шукали. На сайті ВоБс у вас є можливість купити натуральну кісточку для рум'ян круглу чи плоску, для хайлайтера та корекції, синтетичні та натуральні пензлики з ворсу єнота, кози, соболя, лисиці, білки. З нами ви можете втілити в реальність найновіші тренди у макіяжі, тому не зволікайте — оформити замовлення можна на сайті чи за телефоном. 

Підкресли свою природну красу разом з WOBS!