WOBs

Відчуйте магію ідеального макіяжу з технікою, що завоювала серця багатьох любителів краси. Бейкінг, це популярний макіяжний прийом, що обіцяє створити абсолютно рівний тон шкіри, надаючи їй вишуканої матової гладкості. Але як досягти порцелянового ефекту, створивши ілюзію ідеальної шкіри? Готові зануритись в деталі та дізнатись, як за допомогою пензликів ВоБс створити образ, що став настільки популярним серед блогерів та знаменитостей? Тоді розпочнемо.

купити кісточку для пудри

 
WOBs

Які косметичні продукти та професійні кисті для макіяжу вам знадобляться для відтворення макіяжу в техніці бейкінгу? Поради від WoBs

Бейкінг – це справжній порятунок для багатьох сучасних жінок. По-перше, такий мейкап надзвичайно стійкий, адже окремі деталі ніби «запікаються», створюючи бездоганний фініш, що тримається протягом дня. По-друге, це просто знахідка для жирної шкіри. Така техніка макіяжу дозволяє приховати пори та уникнути зайвого блиску. І, по-третє, ви можете забути про синці під очима та нерівності шкіри, оскільки цей макіяж робить тон просто бездоганним. Тож, якщо у вас запланована фотосесія чи якась урочиста подія, бейкінг стане вашим найкращим союзником у створенні ідеального образу.

Але, перед тим, як робити макіяжу у техніці бейкінг, варто визначитись, що вам для цього знадобиться:

  1. Зволожуючий крем, без якого просто не обійтись при підготовці шкіри.
  2. Праймер, що допоможе вирівняти тон та приховати недоліки шкіри.
  3. Тональна основа. Підійде будь-яка: легка, середня чи щільна. Ваша головна задача – рівномірно її нанести та ретельно розтушувати. Для цього радимо обрати пензлик W3246, який пропонує наш інтернет-магазин професійних кісточок для пудри WoBs, що дозволяє легко розподілити тональну основу, створюючи гладеньку основу під мейкап.
  4. Консилер. Найкраще підійде матовий продукт з гарною покривною здатністю, який ефективно маскує колірні недоліки та добре вбирає пудру.
  5. Розсипчаста пудра. Оберіть прозорий продукт, з матовим ефектом та максимальною стійкістю. А для його нанесення бажано купити пензлі для макіяжу з пухнастим пучком. Наприклад, модель W5022 з ворсу кози. Її плоска форма та ніжні ворсинки ідеально підходять для роботи в цій техніці.
  6. Бронзер або хайлайтер. Допоміжні косметичні засоби, що допоможуть вам додати об’єму та підкреслити риси обличчя.

Маючи під рукою всі необхідні продукти та професійні кисті для макіяжу з лінійки WoBs, ви з легкістю зможете відтворити мейкап у техніці бейкінг, створивши образ не гірше, ніж у голівудських зірок.

 
WOBs

Яку варто купити кісточку для пудри з лінійки ВоБс, щоб ваша шкіра виглядала ідеальною?

Бейкінг – це не техніка мейкапу на щодень, але чудовий спосіб створити вишуканий образ для особливої нагоди. І ось покрокова інструкція, як це зробити:

готовоЗволожте шкіру. Крем, маски, патчі – використовуйте все, що допоможе зробити шкіру гладенькою та свіжою. 
готовоНанесіть тональний засіб. Використовуючи кисті для макіяжу, купити які ви можете на wobs.ua, рівномірно розподіліть тональний крем, вирівнюючи рельєф шкіри.
готовоНанесіть консилер. Тут є невеличка хитрість, яка допоможе зробити погляд більш виразним. Перед тим, як наносити пудру на обличчя, підсвітіть зону під очима консилером, щільно нанесеним на центральні зони обличчя у вигляді перевернутих трикутників. 
готовоНанесіть прозору розсипчасту пудру. Ще один секрет, який використовується в техніці бейкінгу. Якщо перед нанесенням трішки зволожити кисть пудра лягатиме більш щільним шаром, створюючи ідеально рівне, матове, наче «запечене» покриття. А щіточки для пудри купити які ми пропонуємо в нашому каталозі, допоможуть досягти ефекту порцелянової шкіри без зайвих зусиль. 
готовоДодайте рум'яна та хайлайтер. Через 10 хвилин легкими рухами зніміть зайве, додайте трошки рум'ян на яблучка щік і хайлайтер на вилиці, ніс і над верхньою губою – для додаткового сяяння шкіри. 
готовоЗафіксуйте макіяж спреєм, щоб мейкап залишався бездоганним протягом всієї події.

Для досягнення ідеального результату, не забудьте купити кісточку для пудри від ВоБс, яка стане вашим головним секретом успіху при створенні мейкапу в техніці бейкінг.

 
WOBs

Купити пензлик для пудри у WoBs: ідеальний вибір для бейкінгу

щіточки для пудри купити вобс

ВоБс - український виробник пензликів для макіяжу, який пропонує широкий вибір професійних кісточок, що значно пришвидшують та полегшують процес створення мейкапу. В нашому магазині ви можете купити пензлик для пудри, рум’ян, хайлайтера та інші моделі з лінійки WoBs, що допоможуть вам досягти бездоганного результату незалежно від рівня вашої майстерності.