WOBs

У літню пору, коли аномальна спека підступно намагається зіпсувати мейкап, виникає величезне бажання зробити його максимально стійким, щоб образ залишався неперевершеним протягом дня. І пудра в цій ситуації може бути вашим найкращим союзником, ставши чудовою альтернативою базі під час створення макіяжу. Вона не тільки відмінно фіксує макіяж, а й допомагає уникнути зайвого блиску. У цій статті ми розглянемо, як правильно наносити цей косметичний продукт влітку та які щіточки для пудри вам стануть у пригоді.

Професійна кісточка для пудри від ВоБс

 
WOBs

Професійна кісточка для пудри від ВоБс – інструмент, який зробить ваш літній мейкап легким і невагомим

Використання пудри замість бази – справжній мастхев літнього сезону, адже вона дозволяє шкірі «дихати», не перевантажуючи її та забезпечуючи легке покриття. Щоб ваш мейкап виглядав бездоганно навіть у найспекотніші дні, варто дотримуватись кількох простих порад і купити кісточку для пудри, яка допоможе зробити літній образ неперевершеним:

готовоПідготовка шкіри. Перед нанесенням пудри ми радимо зволожити шкіру. Влітку для цього краще використовувати легкі лосьйони на основі SPF. Вони захищають від сонця і сприяють більш якісній фіксації мейкапу. 
готовоВибір пудри. Для спекотних днів оптимальним варіантом стануть розсипчасті косметичні продукти. Їх просто наносити, використовуючи професійні кисті для пудри, а їхня ніжна текстура забезпечить максимально легке, натуральне покриття.
готовоНанесення. Використовуючи пензель для пудри, почніть наносити косметичний продукт від центру, поступово рухаючись до зовнішніх ділянок обличчя, рівномірно розподіляючи пудру тонким шаром.

Ці прості кроки допоможуть вам створити легке покриття, яке не обтяжуватиме шкіру і збереже бездоганність мейкапу протягом дня. А для того, щоб результат від використання пудри замість бази під макіяж виправдав ваші очікування, важливо правильно підібрати інструмент для її нанесення. Ми рекомендуємо купити кисть для пудри W3246, адже її особливості роблять її незамінним пензликом для роботи у цій техніці:

  1. Тип ворсу. Ця кісточка для пудри виконана з таклону, який чудово працює з косметикою різної консистенції і просто ідеально підходить для нанесення розсипчастої та компактної пудри.
  2. Форма пучка. Як і всі професійні пензлі для макіяжу на wobs.ua, цей пензлик має ретельно продуману форму пучка, призначену для роботи саме з пудровими продуктами. Це досить велика кісточка для пудри плоскої форми, що дозволяє наносити засіб тонким, рівномірним шаром, делікатно розтушовуючи його на шкірі і створюючи ідеально гладеньке покриття.
  3. Щільність. Ця кісточка має неймовірно м’який та пухнастий ворс, що дозволяє уникнути надмірного нанесення продукту, зберігаючи природність мейкапу. Крім того, кісточки для макіяжу професійні з нашої лінійки допомагають економно витрачати косметику, вбираючи тільки необхідну її кількість і заощаджуючи ваш улюблений засіб. 
  4. Ергономічність. Інтернет-магазин кісточок для макіяжу WoBs пропонує пензлики власного виробництва, в яких продумана кожна деталь. І їх дизайн не є виключенням. Ця кисть має дуже зручну форму та довжину ручки, що дозволяє наносити пудру легкими рухами без зайвого тиску, уникаючи перенасичення шкіри.

Щоб відкрити для себе нові можливості створення мейкапу, достатньо замовити якісну кісточку для пудри на ВоБс. Не бійтесь експериментувати та пробувати щось нове. Перегляньте нашу статтю «Як створити макіяж у стилі гіпернюд за допомогою кісточки для пудри? – WoBs» і дізнайтесь ще більше про можливості наших пензликів. 

 
WOBs

Купити пензлик Вобс для пудри: ідеальний вибір для бездоганного літнього мейкапу

Купити пензлик Вобс для пудри

Ми постійно оновлюємо асортимент наших кісточок, щоб запропонувати вам тільки актуальні моделі, покликані втілити у життя найсміливіші задуми у різних техніках мейкапу. На нашому сайті ви можете купити пензлик ВоБс для пудри, який стане ідеальним б’юті-інструментом для створення макіяжу в будь-яку пору року.