WOBs

Консилер – незамінний косметичний продукт у будь-якій косметичці для ефективного маскування недоліків шкіри. Однак, часом невдало підібраний відтінок та неправильні кісточки для консилера можуть призвести до неприємних наслідків, які замість того, щоб приховати дефекти шкіри, зроблять їх ще помітнішими. У цій статті ми розглянемо, як уникнути поширених помилок при нанесенні цього засобу та яка щіточка для консилера стане вам у пригоді.

кисть для нанесення консилера

 
WOBs

До чого може призвести неправильно підібрана кисть для нанесення консилера та невдалий відтінок цього засобу?

Палетка колірних консилерів налічує безліч кольорів та відтінків. І часто неправильний вибір може зіпсувати весь мейкап:

  1. Занадто темний. Якщо, використовуючи кисть для консилера, наносити засіб набагато темніший за відтінок шкіри, ви ризикуєте зробити синці під очима помітнішими, а пігментні плями та почервоніння – виразнішими. 
  2. Надто світлий. Цей відтінок може створити враження неприродності та підкреслити нерівності у структурі шкірі. Якою б якісною не була кисть для нанесення консилера, вона не допоможе вам уникнути ефекту маски та перекрити проблему.

Окрім помилок у виборі відтінку, використання кісточок неправильної форми або сумнівної якості може викликати низку проблем:

готовонерівномірне нанесення, що є причиною появи смуг та нерівностей;
готовопогане змішування з іншими продуктами, що сприяє утворенню видимих меж між ними;
готовопідкреслення текстури шкіри за рахунок неякісного заповнення пор та зморшок.

Щоб уникнути цього, радимо купити пензлик для консилера, про переваги якого ми розповідали у нашій статті  «Поради як зробити стійкий макіяж під очима за допомогою кисті для консилера».

 
WOBs

Як підібрати свій ідеальний колір та кисті для консилера?

Щоб мейкап був бездоганним, а недоліки шкіри не лишали впевненості у собі, вам знадобляться професійні кісточки для мейкапу від виробника WOBS та дотримання кількох рекомендацій:

готовоОбираємо колір. Консилер має бути на один-два відтінки світлішим, ніж ваш тональний крем. Для корекції синців під очима найкраще підійде засіб з жовтуватої або помаранчевої палітри, для маскування висипань та почервонінь – зелений, а для освітлення темних кіл – рожевий або персиковий, що відмінно нейтралізує зеленкуватість.
готовоПідбираємо кисті для консилера. Ідеальним для нанесення цього засобу є пензлик з пружним синтетичним ворсом. Наш інтернет-магазин пензлів для макіяжу wobs.ua пропонує широкий вибір б’юті-інструментів, кожен з яких має свої переваги. До прикладу, плоска модель W3230, яка дозволяє за один шар перекрити всі дефекти. Або кісточка для розтушування консилера W3231 каплевидної форми, що забезпечує рівномірне покриття та ефективне змішування продуктів. Ще одна популярна кисть для консилера купити яку ви можете у нас, – модель W5211. Її скошений край допомагає опрацювати найделікатніші ділянки, не пропускаючи жодної деталі. 

кисть для консилера купити

Правильний вибір відтінку консилера та інструменту для його нанесення є ключовими факторами успіху при маскуванні недоліків шкіри. Обравши свій ідеальний тон, вам залишається тільки замовити кісточку для консилера за доступною ціною в онлайн-каталозі ВоБс, яка забезпечить ідеальний результат і подарує вам впевненість у бездоганності мейкапу.