WOBs

Консилер – незамінний косметичний продукт для маскування слідів втоми на обличчі та надання шкірі свіжого, сяючого вигляду. Проте, щоб досягти бажаного ефекту, варто знати, якою кісточкою наносити консилер та як правильно це зробити. 

 кисть для консилера

 
WOBs

Правильно підібрана кисть для консилера – ваш вірний помічник у маскуванні недоліків шкіри

Для того, щоб процес приховування слідів втоми на обличчі був максимально простим та ефективним, ми радимо використовувати професійні кісточки для консилера. Адже саме вони допоможуть рівномірно та природно розподілити засіб, забезпечуючи бездоганне покриття та маскуючи недоліки. Як варіант, можна розглянути кисть для консилера моделі W3212. Цей пензлик виконаний з таклону, що дозволяє економно використовувати продукт, а щільний ворс та вдала плоска форма зі скошеним краєм забезпечать точне нанесення та відмінний результат. Пропонуємо вашій увазі покрокову інструкцію з використанням професійної кисті для нанесення консилера, яка допоможе зробити процес приховування слідів втоми швидким та дієвим:

готовоПідготуйте шкіру обличчя для нанесення мейкапу, використовуючи улюблений зволожувальний крем. Це забезпечить кращу рівномірність розподілення консилера на проблемних ділянках обличчя.
готовоОберіть консилер, який за кольором максимально наближений до природного відтінку вашої шкіри або на один тон світліший за нього. Якщо ви прагнете зробити менш помітними темні кола під очима, віддайте перевагу засобу з жовтуватої або персикової палітри, що ефективно нейтралізує синій та фіолетовий кольори.
готовоВикористовуючи кисть для консилера купити яку ви можете в нашому магазині, нанесіть засіб на проблемні ділянки, такі як зона під очима, навколо носа, почервоніння або плями. Кисть WoBs для консилера допоможе вам рівномірно розподілити продукт, уникаючи його накопичення та зберігаючи природність мейкапу. 
готовоЛегкими рухами розтушуйте консилер, намагаючись досягти максимального його злиття з тоном вашої шкіри. Уникайте тертя, щоб не викликати подразнень ніжної шкіри під очима. До речі, це ще один привід купити пензлик для консилера для його нанесення, адже пензлики з нашої лінійки вирізняються неймовірною м’якістю наповнення, що особливо важливо для чутливої шкіри. 
готовоДля кращого ефекту можна зафіксувати консилер пудрою, використовуючи кісточку W3019, яка забезпечить легке та рівномірне покриття без перевантаження шкіри.
готовоДля додаткового освітлення зони під очима, можна за допомогою кісточки W3509 нанести хайлайтер на верхню частину вилиць. Це додасть шкірі свіжості та природного сяяння.

Приховати сліди втоми – це просто. Достатньо замовити професійну кісточку для консилера в онлайн-магазині WOBS і дотримуватись цих простих кроків.

 
WOBs

Замовити кісточку для нанесення консилера в WoBs, щоб жодні сліди втоми не зіпсували ваш мейкап

Замовити кісточку для нанесення консилера в WoBs

Український виробник кісточок для мейкапу ВоБс пропонує широкий асортимент пензликів для консилера, виготовлених з високоякісних матеріалів та створених для того, щоб зробити кожну деталь вашого мейкапу бездоганною. На нашому сайті ви можете замовити кісточку для нанесення консилера від WoBs, з якою ваш мейкап буде ідеальними.