WOBs
 

Кирило Курнат – професійний український майстер бровист, який має величезний досвід роботи, купу фанатів, задоволених клієнтів та дуже популярний у своїх кругах. Для втілення креативних ідей він використовує професійні кісточки для макіяжу, тому, звісно, він не оминув нашу компанію – Кирило активно користується нашими макіяжними пензликами та склав свій особистий рейтинг щіточок для брів.

 кісточка для брів

 
WOBs

"Кожна кісточка для брів – ідеальна": рейтинг пензлів ВоБс від Кирила Курната

пензлики для брів купити

Виробник Вобс – досвідчений партнер та найкращий помічник у виборі та створенні якісних інструментів для втілення будь-яких образів у життя. Наша продукція користується популярністю серед багатьох майстрів, тому представляємо вам топ кісточок для брів нашого виробництва від українського б'юті-спеціаліста Кирила Курната:

Wobs W3251 – ідеально для акуратного оформлення брів, використання олівця або тіней. Це синтетична кісточка для брів з таклону – дуже стійкий та високоякісний матеріал, який може тримати форму довгий час. За таким пензликом легко доглядати, він не деформується та має універсальний дизайн.
Wobs W3242 – синтетична скошена кісточка для брів з таклону, яка має достатньо щільний та пружний ворс. Зручна при роботі з будь-яким пігментом, допомагає майстерно підкреслити форму брів.
Wobs W3205 – плоска кисть для нанесення тіней. Такі пензлі для макіяжу ідеально підходять для роботи з кремовими та розсипчастими текстурами, коректорами.
Wobs W5607 – скошена силіконова кісточка для фарбування брів та ламінування. Під час використання дуже економічно витрачає складники.
Wobs W5608 – прямий пензлик із силікону. Підходить для нанесення клею, для повноцінної процедури ламінування вій. Ця модель також допомагає економічно використовувати складники на віях та бровах без потреби корегувати роботу іншими інструментами.

Якщо вас зацікавила одна, декілька або навіть всі моделі з цього списку, пропонуємо купити ці та інші круті унікальні щіточки для макіяжу в нашому онлайн-магазині – ви обов'язково знайдете те, що забезпечить вражаючий результат вашої роботи.

 
WOBs

Купуйте щіточки для макіяжу в інтернет-магазині ВоБс – сотні моделей для будь-яких образів

Якщо потрібна ідеальна кісточка для брів, купити її ви зможете в нашому інтернет-магазині кісточки wobs.ua. Вся продукція зроблена з якісних матеріалів та не викликає алергію. На сайті представлені сотні унікальних моделей та колекцій, тому ви з легкістю зможете купити щіточки для макіяжу або різноманітні набори для навчання чи професійного використання, які ідеально підійдуть для створення неймовірних образів. Компанія WoBs – сучасний виробник з великим досвідом, тому ми знаємо, що саме вам потрібно!