WOBs

А чи знали ви, що звичайний мейкап, який став для кожної жінки невіддільною частиною щоденної рутини, здатен зробити кожен ваш день яскравим та особливим? Маючи під рукою якісну косметику та кисті для її нанесення, ви зможете перетворити свій погляд на справжній магніт, який заворожує своєю глибиною та виразністю. У цій статті ви дізнаєтесь, як наносити тіні на повіки, підбирати відтінки та техніки, що підкреслять колір ваших очей, а також розкриєте секрети створення магнетичного погляду, використовуючи пензлик для тіней від ВоБс.

які тіні підходять для зелених очей, блакитних, карих та сірих очей

 
WOBs

Кісточка для точного нанесення та пензлик для розтушовування тіней – секрет бездоганного мейкапу очей від ВоБс

 

Кожен колір очей має свій унікальний шарм, який можна підкреслити правильно виконаним мейкапом. Ми підготували для вас кілька порад, що допоможуть вам вигідно відобразити природну красу вашого погляду, використовуючи пензлик для розтушовування тіней від ВоБс:

готовоВласницям карих очей пасуватимуть всі відтінки тіней з нейтральної палітри: від золотистих та бронзових, пурпурних та сливових до темно-зелених та смарагдових. Дуже ефектно виглядатиме димчастий мейк. Для його виконання найкраще підійдуть натуральні кісточки для макіяжу. До прикладу, модель W3129. Ця кісточка для тіней, виконана з ворсу соболя, забезпечує делікатне нанесення тіней у найтонших вигинах. З її допомогою розподіліть пігмент темного відтінку на зовнішніх куточках ока і на декілька тонів світліший у його внутрішній частині. Цей пензлик для розтушовування тіней від ВоБс має плоску форму, яка дозволить вам створити плавний перехід між кольорами, підкреслюючи глибину погляду.
готовоСиньооким найкраще пасуватимуть теплі коричневі та бронзові, помаранчеві та абрикосові або темно-сині чи індигові відтінки. Наша крамниця професійних кісточок для тіней WoBs, побачивши чимало експериментів у різних техніках мейкапу блакитнооких красунь, радить неодмінно спробувати контурний мейкап, доповнений світловими акцентами. Для його виконання краще купити щіточки для макіяжу віялової форми, наприклад, пензель W3036. З його допомогою нанесіть світлий відтінок на внутрішні куточки ока та під брови. Маючи плоску форму у вигляді краплі, ця кісточка для розтушовування тіней допоможе вам рівномірно розподілити пігмент, створюючи плавний градієнт, що неймовірно пасуватиме синьому кольору ваших очей. 
готовоЗелені очі – улюблене полотно для експериментів кожного візажиста. Але, які тіні підходять для зелених очей при створенні щоденного макіяжу, відомо далеко не всім. Насправді, все досить просто. Дуже виграшно цей колір поєднуються з рожевими та персиковими відтінками, що підкреслюють зеленкувату глибину, бургундними та винними або коричневими та бронзовими, які створюють цікаву гру контрастних кольорів. Для такого типу очей обов’язково варто спробувати класичний смокі-айс, однак у цікавому виконанні. Для цього вам знадобляться пензлики для макіяжу купити які ви можете на нашому сайті, та підводка в ультрамодному зеленому кольорі, що підкреслить райдужку ока. Кистю W3614 нанесіть золотисті тіні на внутрішні куточка ока, а за допомогою пензлика W3511 обережно розтушуйте відтінки від світлого до темного, створюючи трендовий смокі-айс, але з акцентом на природність.
готовоСірі очі мають унікальну здатність змінювати колір залежно від освітлення, погоди та навіть вбрання. Тому їх власницям підходить більшість холодних відтінків: сріблясті та сірі, чорні та темно-сині, мідні та карамельні. Найкраще спосіб підкреслити елегантність такого типу очей – створити гармонійний градієнт. wobs.ua український виробник кистей для тіней рекомендує використовувати модель W3024, яка дозволить вам м’яко розподілити пігмент від світлого до темного, створюючи плавний перехід кольорів.

ВоБс – якісні косметичні пензлі, які допоможуть вам підкреслити глибину та виразність вашого погляду, незалежно від техніки виконання мейкапу.

 
WOBs

Купити пензлі для макіяжу від WoBs, що підкреслять неповторну красу вашого погляду

пензлик для розтушовування тіней та палетка

В нашому інтернет-магазині WoBs ви можете купити пензлі для макіяжу, що допоможуть перетворити щоденний ритуал краси на захопливий процес, який відкриє для вас нові можливості мейкапу. У нас ви можете підібрати кожен пензлик окремо або придбати набір кистей для тіней, в якому зібрані найнеобхідніші інструменти для створення макіяжу очей у різноманітних техніках візажу. І все це за приємною ціною та зі швидкою доставкою у будь-який куточок України.