WOBs

Оформлення очей – обов’язкова частина будь-якого мейк-апу, тому не дивно, що сьогодні існує безліч типів тіней різних відтінків, консистенції та якісних особливостей. Найпопулярніші з них – сухі та вологі тіні. Сухі тіні є ідеальними для димчастого макіяжу. Засоби з рідкою формулою вимагають менше підфарбовування і підходять для акцентованого, яскравого макіяжу. Секретом до їхнього витонченого вигляду є правильна кісточка для тіней та ваші навички у нанесенні пігменту. Інтернет магазин WoBs поетапно розповідає, як варто оформлювати мейк-ап очей.

пензлики для макіяжу очей

 
WOBs

Купити кісточки для макіяжу очей для правильного нанесення тіней

Акуратне та рівномірне нанесення сухих та вологих тіней вимагає дещо різного підходу. Перший тип вимагає наступні етапи в оформленні очей:

Підготуйте базу в зоні очей. Ваш макіяж буде гладким та рівномірним, якщо ви підготували основу за допомогою улюбленого тонального крему або консилеру.
Візьміть спеціальну кісточку. Кісточка для розтушовування тіней здатна створити однорідний відтінок по всій області повік. Однак, якщо ви хочете отримати більш чіткі лінії, варто обрати більш тонкий пензлик.
Нанесіть сухі тіні. Якщо ви промальовуєте продукт шарами, ви можете нанести пензель для тіней на всю повіку. Для більш інтенсивного кольору спробуйте тіні нанести прямо на повіки кінчиками пальців – пігмент завжди можна розтушувати це за допомогою м’якої пензлика.

Однак перед нанесенням вологих текстур варто злегка розпорошити кисть для тіней. Ви можете використовувати дистильовану або фільтровану воду або спрей для фіксації макіяжу. Уникайте використання водопровідної води, оскільки вона може містити бактерії. Якщо кісточка для макіяжу очей надто волога, злегка протріть нею чистий рушник.

Після цього нанесіть вологі тіні. Обережно потріть вологою стороною пензель для макіяжу очей і нанесіть тіні безпосередньо на повіку. Ви можете як нанести тонку лінію, так і розтушувати всю повіку, починаючи від лінії росту вій і просуваючись до складки. Якщо ви наносите більше одного шару, дайте першому висохнути перед нанесенням наступного.

Але де купити кісточки для макіяжу очей, які зроблять ваш погляд по-справжньому неперевершеним?

 
WOBs

Які кисті для тіней Вобс підійдуть для роботи з сухими та вологими тінями?

кісточки для тіней

Виробник кісточок Вобс контролює кожен етап виготовлення власної продукції – від вибору ворсу до формування зручної ручки – тому наші пензлики використовують як новачки, так і професіонали.

Особливо ми рекомендуємо звернути увагу на кисті для тіней наступних моделей:

Кисть для нанесення тіней W3114 з соболя від WoBs плоскої форми є приємною для шкіри і дозволяє наносити будь-які пігменти.
Кисть для тонких лiній W3215 округлої форми з таклону підходить для пропрацювання округлих зон та роботи з будь-якими типами текстур.
Кисть для тіней 3110 з соболя форми плоского пелюстка чудово дозволяє регулювати насиченість відтінку лише легким натиском і добре розтушовувати тіні.

Усі ці моделі ви можете замовити на нашому сайті wobs.ua зі швидкою доставкою по Україні.